Mene odlucili zadrzati u bolnici, a sutra poroditi inducirano! Bas su me iznenadili, jos sam u laganom soku. Muz ce mi donijeti kofer kasnije, uzeli su mi brzi pcr test. Ne znam kad mi je porod sutra, moram saznati da znam muzu javiti jer ce sudjelovati. Nisu mi dali da sutra tek dođem, praksa im je da zaprime dan prije. Otisao u vodu moj plan o prirodnom porodu i stolcicu i jurnjavi u bolnicu. Sad ide sve planirano i medicinski, pa cu ih vjerojatno slusati i ici po njihovim savjetima, najvjerojatnije uzeti i epiduralnu uz drip...
Sad se psihicki pripremiti.🙈😊❤😁
Sutra ujutro u 8 vađenje krvi, pregled, ctg..pa ak do tad ostane na ovom, veselim se saznat jel ovo sta se dogada išta ili ništa 😂
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Ajme Kifliceee, sutra si s bebicooom!! Wohoo, sve ce bit super ajde, bas mi je drago za vas 🥰
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Stvarno ovisi koji je doktor, no, ocekivala sam da ce me ovaj tjedan slati na indukciju, cak sam se i dogovorila sama sa sobom da pristajem jer sam citala istrazivanja o tome da je u 41 tt sigurnije za bebu i mamu ici na inducorani nego cekati jos. Tako da, ne bi se bunila, samo nisam ocekivala da ostajem vec danas, nego da ce mi reci da dođem tipa za 2 dana... Nalazi su svi u redu, nije hitnoca zbog nicega, nego samo opreza radi (malo manja beba- kaze dr.vjerojatno konstitucija, ali bolje ne riskirati da nije dotok kroz posteljicu). Radili mi i amnioskopiju - plodna voda je u redu. Nije me nista bolila ta amnioskopija. Srecom, mene nista od tih dosadasnnij pregleda sto sam cula da bole nije bolilo, pa i dalje polazem nade da cu prezivit porod🙈🤣 ali otvorena sam prema epiduralnoj...hehe.
Hvala, Dominique! I ja tebi drzim fige da ti kene uskoro i da bzde sve brzo i lako! Ne mogu vjerovati da je ovaj put stvarno i da sam sutra s bebicom!😊❤
Mene odlucili zadrzati u bolnici, a sutra poroditi inducirano! Bas su me iznenadili, jos sam u laganom soku. Muz ce mi donijeti kofer kasnije, uzeli su mi brzi pcr test. Ne znam kad mi je porod sutra, moram saznati da znam muzu javiti jer ce sudjelovati. Nisu mi dali da sutra tek dođem, praksa im je da zaprime dan prije. Otisao u vodu moj plan o prirodnom porodu i stolcicu i jurnjavi u bolnicu. Sad ide sve planirano i medicinski, pa cu ih vjerojatno slusati i ici po njihovim savjetima, najvjerojatnije uzeti i epiduralnu uz drip…
Sad se psihicki pripremiti.🙈😊❤😁
Ajd sutra si s bebom, najkasnije prekosutra, nadam se da ce indukcija ic brzo 🤗🤗🤗
2021. M 💗
Kiflice sretno, nego vidi da ti muz donese hrane il sta vec treba koliko se sjecam volis papati, da nam ne budes gladna pred porod :) ne mogu da vjerujem da te vag pregledi ne bole, meni je to bas bolno iako je dr njezna. Mada ja se uvijek grcim pri svakoj neugodnosti sto pogorsava stvar.
.
Tweetyca pa ti sluzbeno usla u termin, 37 punih, cestitam :)
.
Gdje su nam Amber i Puterica, da nisu vec rodile? 😊
Ostale cure u 9tom, drzim fige da to sto prije krene
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Kiflicesretno, nego vidi da ti muz donese hrane il sta vec treba koliko se sjecam volis papati, da nam ne budes gladna pred porod :) ne mogu da vjerujem da te vag pregledi ne bole, meni je to bas bolno iako je dr njezna. Mada ja se uvijek grcim pri svakoj neugodnosti sto pogorsava stvar.
.
Tweetyca pa ti sluzbeno usla u termin, 37 punih, cestitam :)
.
Gdje su nam Amber i Puterica, da nisu vec rodile? 😊
Ostale cure u 9tom, drzim fige da to sto prije krene
Tu sam 😊 citam vas ali nista nemam posebno za pisati. ti i ja za dva dana punimo 37 🥳 kako se ti osjecas? ja ne znam jel se ovo moje dijete pomaknulo prema gore umjesto prema dolje trbuh mi se cini visljim nego prije i vec sad neko vrijeme nemam u vagini pritisak koji sam imala tamo negdje od 25 tjedna za sto mi je dr rekao da je zbog toga sto je beba nisko. Meni je sad nekako lakse nego prije 2-3 tjedna, mislim fizicki vise toga mogu odraditi i nemam bolova kakve sam imala sa 34-35 tjedana. Jedino po noci idem puno puta piskiti, preksinoc izbrojala 7 puta 🙄 cure koje idete roditi, sretno i da bude sto prije gotovo.
Crazydaimond jesi li jos uvijek u bolnici? I ako jesi moras li biti do poroda ili ce te pustiti doma? Nadam se da je sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji