Cestitke Anooo i tebi i maloj curki sta je ipak sama odlucila izaci 🥰😊 nek ti je brz oporavak
.
Ja sam prezivjela noc uz par budenja i posjeta wcu..sad na pregledu ujutro dr posumnjao na curkanje plodne vode, sto vjerojatno i je, jos od subote al ja sam nekak se uvjerila da je to iscjedak. Pa su me poslali u rađaonu da naprave test na plodnu vodu i ctg..imam i nepravilne trudove..vidjet ćemo sta dalje 😁
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Aaa dobro nam dosla mala Mia cestitke ana0310 🥰🥰 koje pozitivno gledanje na stvari iako nije sve bilo idealno sad ces se odmarati i maziti sa svojom srecicom nema boljega 🥰🥰🥰
Pjegiceja cujem i osjetim skljocanje ali ne bih rekla da su to bebini zglobovi meni je takav zvuk i osjecaj kad bebac krene po mojim rebrima prebirati. Kao da se upre nogicama u rebro i onda mu se nogica izmakne i cuje se taj zvuk ako me kuzis 😄 i nije mi to bolno nego neki neobican osjecaj.
Joooj meni se npr cuje to onda se on ide malo jace pomicat nema veze s rebrima bas zasebno zvuk kako i kazem ko da su zglobici 🙈🙈
Pocelo je pocelooo...Ana cestitam, Mia dobro doslaaa ❤ odma je pokazala karakter 😀 Odmaraj, odmaraj sto vise odmaraj...šavovi će zarasti! Kad popusti adrenalin bit ce trenutala da ce ti bit puna kapa al kad pogledas Miu sve ce biti odmah ljepse!
Sretno Dominique 💖
url=https://lilypie.com]
Ugl, oko 0:40 me nes cudno zaboljelo i odem na wc i samo osjetila kako je nes puklo u meni, ko da je kvrcnula kost neka u kraljeznici 😅 nabacila pelenu za odrasle, odjenula se, probudila supruga i trk petrova. Kad je puko vodenjak krenuli i trudovi, kad sam dosla u predradaonu bila sam vec 7-8 cm otvorena, trudovi redovni, epiduralnu uzela i hvala bogu da jesam jer je i s njom bilo hc 😅 posto sam se otvorila brzo do kraja, a mala se nije spustala, dobila sam i drip (i opet bi, bilo je bolno, ali je jako ubrzalo stvar, moji trudovi nisu bili dovoljno jako i nismo se ni ona ni ja patile dugo). Trebalo mi je vremena da naucim tiskati, ali su svi u petrovoj bili odlicni, podrska i motivacija nenormalna i jos suprug samnom i eto u par kvalitetnih stiskaja dosla nasa curka 😊 sve je bilo relativno brzo posto sam ja jucer ujutro bila otvorena 5 cm i hvala svemiru da sam odbila indukciju jer je ovako sve bilo puno lakse. Popucala sam ko kreten, al zarasti ce, jednostavno nije bilo moguce drugacije jer znam i sama da sam dolje full uska.. babica se trudila masirati i mrzila sam ju 😂 sve u svemu prezadovoljna, premorena i presretna 🥰
Cestitam tebi i maloj sreci.Vjerujem da si u oblacima 😍
Eto i ti si rodila u okviru termina tako da curke bebice ce vanka kad budu htjele...nemoraju one slusat sta tamo neki izracuna da mora bit termin .
Sretno danas svima 🙏
1.8. Curetak stigao 💗
Cestitam ana 🤗
Ja sam jucer imala zadnji pregled kod svog gin. 37 tj sam trudna. Cervix se smanjio na 2,5cm, U oblik ,1/2 clanka, smeksan, ulozivost za vrh prsta.. beba da je jako nisko dolje i poslao me da odem sinoc u Petrovu di sam odlucila roditi da me i oni pogledaju i na ctg prikopcaju.
Gore je ctg bio uredan, po niima je cervix 2/3 clanka, smeksan, usce ulozivo za vrsak prsta. Narucila me u trudnicku ambulantu u ponedjeljak, al ako se pocne nesto dogadjati da dodjem. Rekla je da moze uskoro sve krenuti, a moze tek za 2 tj
Ana0310 čestitam 🥰 eto ipak si izbjegla indukaciju 😁
Dominique_i_bebita sretno ❤❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvalaaa zene..evo ostavili me u predradaoni, dali klizmu i sad cekaanjeee
Hvalaaa zene..evo ostavili me u predradaoni, dali klizmu i sad cekaanjeee
Jooojjj uzbudenja sretno draga ,sta kazu jesi otvorena i koliko ?
1.8. Curetak stigao 💗
E jesam, 3 cm bila prije nekih sat vremena. Nadam se da ce ici okej brzinom..planiram malo loptu iskoristiti tu vidim imaju dvije..
Sortiraj odgovore
Najstariji