Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    19. Srpanj 2021. 08:24

Nema posjeta + ne znam kako će ovo sa pcr testom završiti i hoće li uopće biti moguće imati pratnju.. Tj hoće li stići obraditi njegov test dok ja ne krenem u bolnicu 🤷
    Ja se osjećam dobro, u prosjeku se dižem 3 puta po noći.. Preko dana fino izdržavam, sad kak je zahladilo mi je idealno 😅 ali sam nestrpljiva kao želim da se to već jednom dogodi u po mogućnosti u smjeni moje doktorice 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    19. Srpanj 2021. 08:54

Jutro, cure! Krecem na pregled i bas me zanima sto ce raci ovaj put... Sto se tice laznih trudova iliti BH kontrakcija, ma ja sam u par navrata imala i njih, i pripremne trudove i sitne menstrualne bolove...zanjih mjesec dana, svakih par dana.
    Sluzni cep mi ispao prije tjedan dana.
    Otvorena vec 2 tjedna 2-3 cm.
    I dalje se nis ne događa. 
    Mokrenje - dizem se jednom po noci, a spavam tako cvrsto da me nagon za piskit probudi tek kad mislim da ce mi mjehur eksplodirati koliko mi se piski i onda se jedva ustanem, da mi pritisak bebe stvarno ne stisne jos jace... huh. 
    Inace, osim toga, i dalje se odlicno osjecam, iznenadi me velicina trbuha kad ga ugledam u prolazu u ogledalu, sve mogu ko da ni nisam trudna...mogla bi ovako jos 10 puta... Samo strah me sad poroda jer to kod mene presporo ide. 🙈🤣 

mara5
    19. Srpanj 2021. 09:02

E da Kiflice i mene tako kad stvarno mjehur hoće da pukne onda se probudim 😅 i svi se baš žale pred kraj da im je teško i sve i na kraju se ubrzo porode... Kad ću se ja porodit ako mi još nije teško 😅 i još dodje Kiflica i kaže da joj sa 41 tjedan nije teško 🤪😅 pa dokleeeeee

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    19. Srpanj 2021. 09:05

Rio tako si dobro opisala stanjebpred kraj trudnoce da si me podsjetila na tu pokoru al i dobro zabavila 😀 Pogotovo o ovoj strci u rađaoni. Nego kad si glavni lik te strke onda nisi bas potpuno ni svjesna svega okolo nego samo cekas da zavrsi!

url=https://lilypie.com]

james
    19. Srpanj 2021. 09:51

Cure, znam da sad nema posjeta zbog korone, ali sto ne mozemo u vrijeme posjeta niti na pola sata izaci u krug bolnice ako se osjecamo dobro? Srce ce mi se slomiti ako necu moci vidjeti maloga 3 dana, nikad nismo bili tako odvojeni 😢

sassy
    19. Srpanj 2021. 10:17

Mi planiramo privatno uradit hitan pcr test kad bude vrijeme tj dodjemo na porod koji bude gotov u roku od 1h, ne sto ce tata nesto aktivno sudjelovat u porodu nego vise da moze doci poslije kod nas, posto klinika gdje planiram rodit dozvoljava posjete supruznika uz pcr.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Toncica24
    19. Srpanj 2021. 10:21

Cure sretno na pregledima danas.
    Ovaj tjedan bi trebalo biti bebica 🙏❣

1.8. Curetak stigao 💗

Matejaa95
    19. Srpanj 2021. 10:55

Ocito cu i ja prenjetiii😬 moj termin je za 3 danaa a ja jedva uloziva za pola prsta. Kaze doktorica jos je to jako visoko ni trbuh se nije spustio. Moja ljepotica ne zeli van,a ne mogu je docekati vise. Toliko je tesko postalo, vidim sve se nosimo vise manje s istim tegobama. Mene zgaravica ubija neznam kako sad cijelu trudnocu nije bila takva ko sada. Idem na wc 100000 puta nocu . Ma komaaa. Ocu rodit i krenut sa najljepsim poglavljem u zivotu🥰😘

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

ana0310
    19. Srpanj 2021. 10:58

5 cm 🥳 od trudova ni t, ako samo ne krene vise onda u sri ujutro indukcija, a ako krene ista trk u bolnicu 😅
    Mene ti centimetri ne uzbuduju jer sam tjednima (mislim da 4 tj!) doslovce bila otvorena 3 cm i nis se nije događalo 🤣

2021. M 💗

• Toncica24
    19. Srpanj 2021. 11:02

ana0310

5 cm 🥳 od trudova ni t, ako samo ne krene vise onda u sri ujutro indukcija, a ako krene ista trk u bolnicu 😅
    Mene ti centimetri ne uzbuduju jer sam tjednima (mislim da 4 tj!) doslovce bila otvorena 3 cm i nis se nije događalo 🤣

Meni je to tako fascinantno,kako je tijelo svako drukcije.
    Pa 5 cm jbt i nema trudova.Stvarno ima svakavih prica.
    A nista nebude tilo nek te induciraju stas sad .
    Ps jel neki posebni osjecaj kad si otvoren i to toliko.

1.8. Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.