Hvala mara!!Pjegice - mislis u trbuhu? Isuse stvarno? Nisam primjetila… samo stuca mala..
Ja se volim ”igrat” s njom u trbuhu i bockat je i skoro sam imala srcani kad sam joj takla nogicu nekidan, taman mi bila ispod rebara. Znam da im nista nece bit od toga al eto 😅
Hahaha to je nista ja nekad moram drzat pritisak rukom kad me krene mlatit pod rebrima nije se ni rodio vec vodimo bitke 🤣 ali da stalno cujem zglobice kako skljocaju bojim se da sam sebe ne ozlijedi
Moj mali se toliko vrti da ne mogu spavati,, prvi put u 9 mjeseci i izaziva mi povraćanje 😅🤮 nigdje ne vidim da bi to mogli biti simptomi poroda... Ugl kažu da se beba umiri 😅 jesam ja neki specijalac 🤷
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ma to su sve puste price kod nekih se umiri kod nekih se spusti trbuh kod nekih djeluju metode za izazivanje poroda nista to ne treba gledat nazalost kao i svaka trudnoca sve je to individualno i sve ovisi o sreci ja bi rekla 🤣🙈
U 0:40 puko vodenjak, a u 5:15 se rodila mala Mia 😊 3510g i 52cm ciste srece 🥰
2021. M 💗
Cestitam Ana ❤️🎊🎊 dobrodosla Mia 🎉
Eto preduhitrila si indukciju :) uzivaj s bebicom
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Pjegice ja cujem i osjetim skljocanje ali ne bih rekla da su to bebini zglobovi meni je takav zvuk i osjecaj kad bebac krene po mojim rebrima prebirati. Kao da se upre nogicama u rebro i onda mu se nogica izmakne i cuje se taj zvuk ako me kuzis 😄 i nije mi to bolno nego neki neobican osjecaj.
Crazy daimond drago mi je da si ok i nek si izasla sina vidjeti, mislim da je to najteze u cijeloj situaciji sto ste razdvojeni ti i sin ali proci ce i to a sa bebom ce biti sve ok jos malo da izdrzis 🤞
Wooohhooo cestitam 🥳🥳🥳🥳 ipak je bilo po njezinom 😄 pravo zensko, svidja mi se 🥰
Hvala puterice, također 🤞
Ana, jeeej super što je išlo bez indukcije, čestitam 💗🌺🥳 !!!
Ugl, oko 0:40 me nes cudno zaboljelo i odem na wc i samo osjetila kako je nes puklo u meni, ko da je kvrcnula kost neka u kraljeznici 😅 nabacila pelenu za odrasle, odjenula se, probudila supruga i trk petrova. Kad je puko vodenjak krenuli i trudovi, kad sam dosla u predradaonu bila sam vec 7-8 cm otvorena, trudovi redovni, epiduralnu uzela i hvala bogu da jesam jer je i s njom bilo hc 😅 posto sam se otvorila brzo do kraja, a mala se nije spustala, dobila sam i drip (i opet bi, bilo je bolno, ali je jako ubrzalo stvar, moji trudovi nisu bili dovoljno jako i nismo se ni ona ni ja patile dugo). Trebalo mi je vremena da naucim tiskati, ali su svi u petrovoj bili odlicni, podrska i motivacija nenormalna i jos suprug samnom i eto u par kvalitetnih stiskaja dosla nasa curka 😊 sve je bilo relativno brzo posto sam ja jucer ujutro bila otvorena 5 cm i hvala svemiru da sam odbila indukciju jer je ovako sve bilo puno lakse. Popucala sam ko kreten, al zarasti ce, jednostavno nije bilo moguce drugacije jer znam i sama da sam dolje full uska.. babica se trudila masirati i mrzila sam ju 😂 sve u svemu prezadovoljna, premorena i presretna 🥰
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji