Pozdrav 🙋♀️ kada su vama prestali bolovi ovi kao menstrualni?
svaki put kad pomislim da su prestali, probode me iznova

🙅♀️30, 🙋♂️29
Pozdrav 🙋♀️ kada su vama prestali bolovi ovi kao menstrualni?
svaki put kad pomislim da su prestali, probode me iznova
Uf dobro onda nisam jedina, vec sam se pocela plasit....iako mi je doktorica rekla vec 2 puta da je to implatacija...izludit cu do ponedjeljka.....😂😂

👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Točkice, čestitam. Drago mi je vidjeti te ovdje 😊
Netko jr spomenuo da jede kiflice... Dakle jedino što mi ne stvara muku su slanci, kiflice, margarin i tvrdi sir. A isto jedva čekam opet uživat u hrani, ovo je baš pokora.
Ja sam danas ležarina. Leđa su i dalje bolna i ukočena al čim sam doma dobro sam. Nešto mi se od sinoć fibra penje do 37.2 i sad dvojim jel to normalna trudnićka povišena fibra ili me lovi kakav belaj. Intuicija mi kaže da je neki belaj jer osjetim u očima pecanje, al opet stalno mislim da je možda normalno tako. Znam da na samom početku trudnoće zna fibra bot veća... A ja sam sad 11 tjedan, odnosno 12

url=https://lilypie.com]
Dobrodošle nove cure 😊😊 želi vam urednu i školsku trudnoću i da se dugo družimo 😊
Točkice, mi smo tu negdje, ja sam na 4+5 🙂
točkicaa dobrodošla. 🤗 dosta sam se nasmijala kad sam vidjela tvoj opis i priču. Mi ti isto pokušavamo od 3/2019, krenuli taman u postupke, ali prije prvog taman ostala trudna. 😂 i evo - ti imaš 26, a ja 27. 😉
Cureee, ja se isto nisam baš javljala zadnjih dana, bili smo u božićnom sopingu, dosta posla imam i tak. Stvarno se dobro osjećam, a evo danas u pola 4 imam pregled - 6 + 3. 😍 pa da vidimo hoće li se nešto novo vidjeti i kako bebač napreduje. ☺️ Javim svakako kako je prošlo.

👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
LORA evo ja ne osjecan ona mala probadanja ima par dana.
NINA obavezno javi kako je bilo 😃 jer je meni u srijedu isto 1 pregled 6+3 ce biti .
Dobrodosle nove cure !

1.8.2021 Curetak stigao 💗
Ajme Točkica, bas lijepo, cestitam ❤️
Lora, ja jos uvijek imam grceve, ne svaki dan i stalno, al dođu neočekivano i tak i odu 😊
Nina, veselimo se izvješću s pregleda 🤗
Mene su pocela malo leđa zezat, desna strana samo, jedva se uspravim kad ustanem 🤔 Prvo sam mislila da sam forsirala kucanske poslove ali to je minimalno i bolovi se javljaju vec unazad tjedan svaki dan. Pa sad ne znam jel bi trebala magnezij pojačati....
Ps vidim da nas ima dosta onih koji su plusic otkrile sredinom 11 mjeseca.Ja neznan jesam li ja luda al ja nemam nikakve simptome ,cak su i ta probadanja nestala.
Sve mogu jest,nisan umorna dapace cini mi se da imam viska energije,ne povracam ,radim, boze jesam li ja stvarno trudna 🥰🤪
Toliko sam u ludilu da san jucer radila test digitalni i pokazao je naravno +3 znaci trudna vise od 5 tjedana 🤗

1.8.2021 Curetak stigao 💗
Heeej točkice 🤗🤗🤗
Ja sutra imam drugi pregled, biti ce 8+6 i bas sam uzbudena 😄

2021. M 💗
Evo da se i ja javim, pregled nije dobro proso, moja bebica se nije razvijala dijagnoza b.o, cim sam dosla doma sam i prokrvatila tako da....nadam se da ce druga trudnoca biti bolja. Dr je rekla da se u pravilu bo vise ne pojavljuje tako da drzim fige da brzo opet ugledan plusic i da tada sve bude ok 😭
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji