Ja se stvarno trudim zdravo hraniti. 😊 iako mi je sama ginekologica rekla da kod žgaravice (koja se meni lagano javlja) najviše pomažu te suhe stvari: peciva, slanci, štapići - suhi ugljikohidrati. Mislim meni se gade zobene i slatke kombinacije koje sam obožavala za doručak pa sad jedem u pravili tost ili kruh sa sjemenkama sa zrnatim.
Inače ne jedem suhomesnato uopće, a meso generalno malo, tako da mi je jedina stvar koje se moram odrec - sushi. 🤷🏻♀️
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Mare87 ja se slažem s tvojim mužem. :) istog stava smo muž i ja. Ne znaci da ćeš išta poduzeti, lijepo je znati. Bolje njega nego kombinirani gdje je točnost 70 - 90 % pa samo još veći stres izaziva.
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Nije me bilo par dana,pa da vam ispricam sta mi se desilo😂
Danas sam 5+1.. pre neki dan (4+6), kasno uvece dobijem nenormalneeeee bolovee (bas sam se pitala kakvi su porodjajni,kad sam od ovih umirala).. nisam mogla da sednem na dupe iako je bol bio u levom jajniku.. ja preplasena, brzo na hitnu, odatle na ginekologiju,primi me doktor.. na uz vidi mesak 3mm, ali vidi i neku cistu 35mm.. kaze nije to nisa strasno, to ce da pukne samo od sebe.. primim na infuziju, ama nistaaaa, umirem li, umiremmm.. (vise sam se cula ja nego gospodja koj se poradjala u sali). Doktoru bilo cudno sto ne mogu da sednem i daju oni meni klizmu.. odem ja nakon 10min u wc izlazim iz wc trcim kroz hodnik, nista me ne boli, kao nova.. e nisam ni sanjala da ce me jedno govno tako namucit.. a sve to zbog moje nezdrave ishrane, pizza, testenina, nista zdravo ne unosim.. preporucio mi je suve sljive, smokve, supice, corbice i evo sad izlazim u wc svaki dan, nemam vise problema. Izvinite ako neke reci ne razumete, iz Srb sam, ali sam zelela da to podelim sa vama, da slucajno neka ne dozvoli da prodje kao ja preksinoc 😂
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Evo moj muz je pozitivan , kako smo i mislili. Ja sam sad izmjerila 37,1. Ne znam je li zbog straha u trudnoce ili i mene pocinje hvatat.
06/20 blighted ovum 8tt.
Danas sam 5+1.. pre neki dan (4+6), kasno uvece dobijem nenormalneeeee bolovee (bas sam se pitala kakvi su porodjajni,kad sam od ovih umirala).. nisam mogla da sednem na dupe iako je bol bio u levom jajniku.. ja preplasena, brzo na hitnu, odatle na ginekologiju,primi me doktor.. na uz vidi mesak 3mm, ali vidi i neku cistu 35mm.. kaze nije to nisa strasno, to ce da pukne samo od sebe.. primim na infuziju, ama nistaaaa, umirem li, umiremmm.. (vise sam se cula ja nego gospodja koj se poradjala u sali). Doktoru bilo cudno sto ne mogu da sednem i daju oni meni klizmu.. odem ja nakon 10min u wc izlazim iz wc trcim kroz hodnik, nista me ne boli, kao nova.. e nisam ni sanjala da ce me jedno govno tako namucit.. a sve to zbog moje nezdrave ishrane, pizza, testenina, nista zdravo ne unosim.. preporucio mi je suve sljive, smokve, supice, corbice i evo sad izlazim u wc svaki dan, nemam vise problema. Izvinite ako neke reci ne razumete, iz Srb sam, ali sam zelela da to podelim sa vama, da slucajno neka ne dozvoli da prodje kao ja preksinoc 😂
Ahahhahhahah 😂😂😂 ovo je sve! I ja sam se pocela "zatvarat" od ove bezvezne hrane sta jedem. Danas tjestenina sa rajcicom. Ajd to jos i moze proc. A onda pola cokolade i saku pistacija 😄 A jutros krafna i neko sunka sir pecivo 🙄
I meni je pregled u cetvrtak, sve napetija sam 😄 Smedji iscjedak mi je trajao sigurno 10 dana, i evo vec 10 dana ga nema pa malo lakse disem.
Mara Kokosica ta temperatura je cesto normalna u trudnoci, barem meni. Ako je i dobijes nemas se zasto bojat. Samo se zdravo hrani, puno tekucine i odmaraj.
Jao ja bi se tak htjela zdravo hraniti, al onda se uhvatim kak tamanim cokoladu i štapiće. Mislim da sam u svakom periodu života jela zdravije nego sada. Jedina dobra stvar je sto jedem puno voća i ručak kvalitetan.
Za ananas nisam čula dok niste spomenule, ja ga jela u vocnoj salati. Al mislim da od jednog ne može ništa biti. A izbacila sam iz prehrane samo morske plodove i lignje koje obožavam, sve ostalo tamanim.
Svaki dan si mantram od danas jedeš zdravije, a nekidan sam toliko tražila kebab kao da ga u životu nisam jela. Poslije sam plakala jer sam si složila da se beba naljutila jel jedem pravi junk i da kakva sam ja to nemajka. 😂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
🤣🤣🤣🤣
Ja danas citam clanak kako neke zene pri porođaju znaju napravit veliku nuzdu 😳😳😳 kao stisnule su najjače. U moru svega sto sam procitala ovo mi je skroz nest novo 🙈🙈🙈
Evo da se i ja javim, pregled nije dobro proso, moja bebica se nije razvijala dijagnoza b.o, cim sam dosla doma sam i prokrvatila tako da….nadam se da ce druga trudnoca biti bolja. Dr je rekla da se u pravilu bo vise ne pojavljuje tako da drzim fige da brzo opet ugledan plusic i da tada sve bude ok 😭
Nina, jako mi je zao, drzi se 😔
2021. M 💗
Urlam majkemi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. M 💗
Pozz žene, da se i ja javim nije me bilo par dana, vi se baš lijepo raspisale. 🥰
Danas sam bila na pregledu i sve je ok. Obavila sam i vuk vrhovec, šećer na kraju ok. Izgubila sam par kg zbog povraćanja, ali nadam se da će uskoro sve to prestati. Dr je uspjela uhvatiti bebu kao da daje 5 i tako sam se rastopila ❤️❤️ počela sam pit antibiotik zbog esherihije.
Što se tiče kakanja, meni je to tako smiješno.. A imam filing da će i po zidovima bit kad krenem rađat hahahahhaha...
Puse svima ❤️
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji