Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucijaa117
    30. Studeni 2020. 09:06

Pozz curke, da se i ja malo javim. Nama je vikend bio malo turbulentan 😅 U subotu popodne sam opet prokrvarila (par kapljica), pa je prestalo i onda opet po noći sa subote na nedjelju se malo puno toga više izlilo iz mene i trajalo tako do jucer popodne dok se nisam odlucila na hitnu i kad sam dosla do tamo na pregeldu vise nije bilo ni kapi krvi u meni, ali nasli su nekakav hematom. Nisu mi bas nista konkretno rekli di se nalazi, kolko je velik, kolko je to opasno, a niti su mi napisali u nalazu ista specijalno osim da je rijec o hematomu i da nastavim sa prepisanom terapijom. Sve u svemu bilo je dosta nervoze i zivcanosti,alii vidla sam prvi puta srce kako kuca za razliku od prije tri dana kad se jos nije vidlo. 🥰

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

mara5
    30. Studeni 2020. 09:58

Lucija drago mi je da je sve dobro prošlo, i da si vidila malo srčeko.
    vjerujem da si sad smirena 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Ivek1
    30. Studeni 2020. 10:11

Zdravo trudnice...evo i ja vam se pridružujem. 
    Nakon godine pokušavanja, jednog spontanog(11tt), ponovo sam trudna.😍28.11. sam saznala.
    No, opet izgleda problemi. 😣Trebam se testirati za dva dana na koronu, jer imam sve simptome....bojim se da to neće šta naštetiti mrvici. Ima li koja da je imala koronu u trudnoći ili poznaje nekog sa sličnim iskustvom? ❤️

Kiflica
    30. Studeni 2020. 10:15

Istina, to se sve vjerojatno odnosi na velike kolicine... doktori ne govore bas o hrani, samo ce ti reci da ne alkohol i da svo meso mora biti dobro termicki obrađeno i svo voce i povrce oprano. 
    Ma to s ananasom citam da i nije toliko opasno. Nevjerojatno koliko sam oprecnih info nasla na netu. Stranice na hrvatskom uglavnom imaju samo neke glupe clanke prepisane jedni od drugih, a na engleskom se vec nađe nekih strucnijih, iszrazivanja i slicno. Vidim da je ananas zalravo bezveze na listi zabranjenih, jer bi trudnica trebala pojedti odjednom 6 do 7 cijelih ananasa da bi joj taj enzim koji se nalazi u ananasu potaknuo kontrakcije. Tako da, sigurno je papati malo ananasica, mozemo gustati! :) 

• Mara Kokosica
    30. Studeni 2020. 11:03

Kiflice, vidim u opisu da imamo nazalost slicno iskustvo s b.o. kad si sada isla na prvi pregled? Mislim jesi li vec isla i koliko si trudna. Nova sam tu pa ne mogu sve pohvatat,sori curke.
    Iveki dobro doslaaaa 😇 
    Evo moj muz ima sve simptome. Ja sam zasad dobro. Sretnooo

06/20 blighted ovum 8tt.

matea1989
    30. Studeni 2020. 11:11

Ivek1

Zdravo trudnice…evo i ja vam se pridružujem.
    Nakon godine pokušavanja, jednog spontanog(11tt), ponovo sam trudna.😍28.11. sam saznala.
    No, opet izgleda problemi. 😣Trebam se testirati za dva dana na koronu, jer imam sve simptome….bojim se da to neće šta naštetiti mrvici. Ima li koja da je imala koronu u trudnoći ili poznaje nekog sa sličnim iskustvom? ❤️

Evo, ja sutra idem na testiranje. U 11. tj. sam, a od petka imam lagano povišenu temp do 37.4, kašalj, grebanje u grlu, glavobolju laganu i težinu u očima... u kontaktu sa kolegicom sam bila u utorak, a ona je u utorak navečer dobila simptome, a u petak pozitivan nalaz... Koliko znam do sada nije korona ništa opasna za bebu, a jedna cura ovdje je imala koronu kad je bila u 7 tt i nije ništa opasno bilo, prije nekih 6-7 stranica ti piše...

30. Studeni 2020. 11:11

Tako je Mare87, sve u granicama normale 👍
    Lucija, drago mi je da je sve ok ❤️
    Ivek, dobro nam dosla 🍀
    Nego, tko nam ima pregled ovaj tjedan? Veselim se citanju dobrih vijesti 😊🤗

Norrah
    30. Studeni 2020. 11:18

Ja u četvrtak idem na pregled 😍😍😍😍
    Možda i srčeko budemo čuli te ćemo se dogovoriti oko prenatalnog testa. 😍
    I nadam se čudu da hematoma nema više ili da je barem manji. 

Al bitno da beba bude dobro, tome se najviše nadam🤞♥️

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Maša🤰🏼
    30. Studeni 2020. 11:26

Norah koliko ces bit trudna u cet?
    Evo da val javim zvala sam gin i rekla je rade neka uzmem neku skupinu vitamina u ljekarni pa sam uzela ovo:
    https://ibb.co/whPSDzY
    Hvala svima na preporuci ❤️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• mateja95
    30. Studeni 2020. 12:10

Ja sutra idem na pregled 6+5 i nadam se da cu vidjeti srceko svoje kako kuca🥰 pre uzbudena sam. Meni su lagano pocele neke mucnine prije dva dana. Bas mi se gadi dosta te hrane sto inace volim.. ne povracam al se osijecam nikak. Sva umorna. Grudi me nenormalno jako bole od pocetka . Bas osijecam koda imam uteg na njima😂 al sve se to isplati 🥰🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.