Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    30. Studeni 2020. 15:32

NanaJ

Evo da se i ja javim, pregled nije dobro proso, moja bebica se nije razvijala dijagnoza b.o, cim sam dosla doma sam i prokrvatila tako da….nadam se da ce druga trudnoca biti bolja. Dr je rekla da se u pravilu bo vise ne pojavljuje tako da drzim fige da brzo opet ugledan plusic i da tada sve bude ok 😭

Zao mi je ,mogu mislit kako se osjecas.
    Bit ce ubrzo opet plusic i sve kako treba .
    Jesi imala neke signale da nesto nije u redu

1.8. Curetak stigao 💗

NanaJ
    30. Studeni 2020. 15:37

Prije tjedan dana sam bila na prvom pregledu i tada mi je po zadnjoj mengi trebalo biti 6+0 ali na uzv je bilo prikazana samo GV od 6mm rekla je da je moguce da je bila kasnija ovulacija i da cemo pricekati i vidjeti za tjedan dana da li je to ili ovo drugo i evo ispostavilo se ono najgore. Iskreno nisam. Tu i tamo me je zaboljelo kao pred mengu ali nista sto bi me jako zabrinulo prepisivala sam to sirenju maternice....iskreno ni sad me ne boli ali eto tako je valjda Bog htio 🥺

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Toncica24
    30. Studeni 2020. 15:40

NanaJ

Prije tjedan dana sam bila na prvom pregledu i tada mi je po zadnjoj mengi trebalo biti 6+0 ali na uzv je bilo prikazana samo GV od 6mm rekla je da je moguce da je bila kasnija ovulacija i da cemo pricekati i vidjeti za tjedan dana da li je to ili ovo drugo i evo ispostavilo se ono najgore. Iskreno nisam. Tu i tamo me je zaboljelo kao pred mengu ali nista sto bi me jako zabrinulo prepisivala sam to sirenju maternice….iskreno ni sad me ne boli ali eto tako je valjda Bog htio 🥺

A sta reci ,tako je neko Viši tia.
    Istuguj i kreni dalje ,s razlogom tijelo to nije prihvatilo .
    I sretno dalje 😘

1.8. Curetak stigao 💗

NanaJ
    30. Studeni 2020. 15:42

Hvala 😞

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Mara Kokosica
    30. Studeni 2020. 15:57

NinaJ, nazalost te razumijem. Dosta nas je vec to proslo i evo nas opet na vedrijim temama. Ni mene nije bolilo, jednistavno je to tako trebalo bit. Nemoj sebe preispitivati niti krivit. Nicim nisi mogla utjecaj na bolji ishod. 
    Evo ja sam ugledala plus nakon par ciklusa. Odboluj to,isplaci se i kreni u nove pobjede. Sretno ti

06/20 blighted ovum 8tt.

NanaJ
    30. Studeni 2020. 16:03

Hvala ti puno. Jako mi je tesko ali proci ce i znam sa cu ubrzo opet vidjeti plusic 🙏🏼 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Mara Kokosica
    30. Studeni 2020. 16:16

Ja sam malo zbunjena u ovim tjednima kako se broji. Moze li mi neko objasniti? U aplikaciji Moj kalendar pise 3+6, a u apl.Trudnoća pise 4+6.
    Zadnja menst mi je bila 3.11. A ciklus mi je 25,26dana.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Malena3
    30. Studeni 2020. 16:24

NanaJ

Evo da se i ja javim, pregled nije dobro proso, moja bebica se nije razvijala dijagnoza b.o, cim sam dosla doma sam i prokrvatila tako da….nadam se da ce druga trudnoca biti bolja. Dr je rekla da se u pravilu bo vise ne pojavljuje tako da drzim fige da brzo opet ugledan plusic i da tada sve bude ok 😭

Jako mi je žao 😟
    Glavu gore i gledaj to s druge strane. Ako je već tako moralo biti bolje odmah nego u kasnoj trudnoći. 

Samoja6
    30. Studeni 2020. 16:28

NanaJ

Hvala ti puno. Jako mi je tesko ali proci ce i znam sa cu ubrzo opet vidjeti plusic 🙏🏼

💞💞💞💞 Zaboli me kad vidim da netko od vas to prolazi, isto kao da i ja opet prolazim... Vrijeme učini svoje, meni je također još uvijek prefriško, ali pokušavam sebi u glavu staviti da nisam mogla ništa napraviti... I sad samo čekam da ovo što prije prođe i da dogodine bebica bude s nama... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

NanaJ
    30. Studeni 2020. 16:40

Samoja6

NanaJ

💞💞💞💞 Zaboli me kad vidim da netko od vas to prolazi, isto kao da i ja opet prolazim… Vrijeme učini svoje, meni je također još uvijek prefriško, ali pokušavam sebi u glavu staviti da nisam mogla ništa napraviti… I sad samo čekam da ovo što prije prođe i da dogodine bebica bude s nama…

Nisi kriva kao ni ja, onaj gore je tako htio, sve ima svoje zasto pa tako i ovo. Bolje sad nego kasnije. Sve prode proci ce i ovo. Ubro cemo i mi opet imati svoje srece koje ce i ostati, znam to ❤️🙏🏼

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.