Mateja sretno na pregledu , obavezno nam javi kako je proslo 😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Norah koliko ces bit trudna u cet?
Evo da val javim zvala sam gin i rekla je rade neka uzmem neku skupinu vitamina u ljekarni pa sam uzela ovo:
https://ibb.co/whPSDzY
Hvala svima na preporuci ❤️
Bit cu 11+1 😍
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Sta ti je to drugi pregled?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sta ti je to drugi pregled?
Službeno bi trebao biti, ali sam zbog hematoma odnosno sukrvice imala preglede između, na hitnoj i kod mog ginekologa.
Mateja95 javi kako je prošlo 🤞
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Kiflice, vidim u opisu da imamo nazalost slicno iskustvo s b.o. kad si sada isla na prvi pregled? Mislim jesi li vec isla i koliko si trudna. Nova sam tu pa ne mogu sve pohvatat,sori curke.
Iveki dobro doslaaaa 😇
Evo moj muz ima sve simptome. Ja sam zasad dobro. Sretnooo
Mara Kokosica, ma ti si meni poznata, bile smo mi vec skupa u nekoj grupici, da li zimske bebe ili tko radi na trudnoci. Dobrodosla u ljetne! :) Imale smo isti slucaj i to koliko vidim u isto vrijeme! Ja sam ti sada skoro 8 t trudna. Prvi pregled mi je trebao biti tek sa 7 t ali sam malo prokrvarila sa 5 t pa sam bila na pregledu i tada, i opet sa 6 t. Sa 5.t se vidjela gest.vrecica, a sa punih 6 tt i jedan dan se vec vidjelo sve, i zumanjcana i plod i kucanje srceka! Jako sam sretna jer sam naravno bila u strahu zbog proslog puta, kada mi iz tjedna u tjedan nikako nije nista bilo osim gestacijske vrecice. Sada sam dobro, ne krvarim vise, ne moram mirovati nego setati i jesti po posebnom meniju jer su mi nasli gestacijski dijabetes. Ali sve se izgleda dobro razvija. :) Sljedeci tjedan mi je pregled. Vjerujem da ce i tebi sve biti u redu, znam da si sigurno u strahu, ali nova trudnoca je nova prica! :*
Točkice dobro došla , ostala si trudna prirodnim putem dok si čekala IVF?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pozdrav 🙋♀️ kada su vama prestali bolovi ovi kao menstrualni?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Kiflice, vidim u opisu da imamo nazalost slicno iskustvo s b.o. kad si sada isla na prvi pregled? Mislim jesi li vec isla i koliko si trudna. Nova sam tu pa ne mogu sve pohvatat,sori curke.
Iveki dobro doslaaaa 😇
Evo moj muz ima sve simptome. Ja sam zasad dobro. Sretnooo
Mara Kokosica, ma ti si meni poznata, bile smo mi vec skupa u nekoj grupici, da li zimske bebe ili tko radi na trudnoci. Dobrodosla u ljetne! :) Imale smo isti slucaj i to koliko vidim u isto vrijeme! Ja sam ti sada skoro 8 t trudna. Prvi pregled mi je trebao biti tek sa 7 t ali sam malo prokrvarila sa 5 t pa sam bila na pregledu i tada, i opet sa 6 t. Sa 5.t se vidjela gest.vrecica, a sa punih 6 tt i jedan dan se vec vidjelo sve, i zumanjcana i plod i kucanje srceka! Jako sam sretna jer sam naravno bila u strahu zbog proslog puta, kada mi iz tjedna u tjedan nikako nije nista bilo osim gestacijske vrecice. Sada sam dobro, ne krvarim vise, ne moram mirovati nego setati i jesti po posebnom meniju jer su mi nasli gestacijski dijabetes. Ali sve se izgleda dobro razvija. :) Sljedeci tjedan mi je pregled. Vjerujem da ce i tebi sve biti u redu, znam da si sigurno u strahu, ali nova trudnoca je nova prica! :*
I ti si meni poznata, ali sve kontam da sam se pomjesala loncice.
Tako mi je drago zbog tebe. Da...nazalost imale smo istu pricu u isto vrijeme. Sada se nadam da cemo se ovdje jako dugo zadrzat izmjenjujuci samo poz.stvari. ja se jos nisam javila gin. Budem slj tj. Prosli put sam rano isla na pregled, sad bi malo pricekala.
06/20 blighted ovum 8tt.
Točkice dobro došla, ostala si trudna prirodnim putem dok si čekala IVF?
Hvala! Prvi postupak su mi prekinuli i dok sam cekala iduci u međuvremenu sam ostala trudna prirodno ☺️
ovo je predivno, baš se čuda događaju
neizmjerno mi je drago zbog tebe, i želim ti najugodniju i školsku trudnoću.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji