Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    10. Srpanj 2021. 13:48

Kiflice to je definitivno sluzni cep. Tako je mebi bilo, nakon pregleda gdje je gin. sam nešto odlijepio prstima, rekao je da je to prirodna indukcija, sutra dan mi je ispao cijeli sluzni cep. Nemozes ga falit i u ponoc mi je pukao vodenjak, a u podne sam rodila. Tako da drzim🤞 da je to to!!! 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    10. Srpanj 2021. 13:50

Kiflice navijamo da kreneee! To je sluzni čep, pa nek ode baj baj....i da bebuška dođe čim prije ❤

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    10. Srpanj 2021. 14:11

Hvalaaaa curee!❤🤗 Da, definitivno je sluzni, ispada danas cijeli dan. Setala danas 2 h da pokrenem sve, ovo je utrka s vremenom, htjela bi rodit do utorka kad mi je termin, da mi doktori opet ne prijete indukcijom. 😂
    Isa - ja imam te menstrualne bolove nisko u zdjelici zadnja cca 3 tjedna, a pred cca tjedan i pol sam imala jednu noc tzv.pripremne trudove koji idu kao iz leđa, kroz cijeli trbuh do nogu... jednu noc nisam spavala zbog njih i proslo je. Nastavilo se dalje opet samo s tim laganim menstrualnim, koje ctg ocitava kao nepravilne trudove. Rekli su mi da su ti sve dobri trudovi, pripremaju tijelo, i zaista meni je sve smeksano, stanjeno i  otvoreno zadnjih tjedan dana, svakih par dana par cm vise. Ne znam je li kod tebe isti slucaj ili je nesto drugo, mozes nazvati bolnicu oa pitati, a ako te brine nesto odi do njih - bolje ici uzalud nego ne. 

• Isa522
    10. Srpanj 2021. 14:22

Hvala vam 💖

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

Nirvana2024
    10. Srpanj 2021. 14:44

Evo da se i ja javim, jucer bila na ctg-u i uzv-u
    Beba je procijenjena na 3700 g😆
    Nemam nikakve kontrakcije, pripreme, nista.. zatvorena isto kao i prosli tjedan 😅

Beba se lijepo mice, bas joj se ne da van 🙃
    Kiflice i Isa, sretnooo💞
    MaryLove, mi se mozda i sretnemo, ja u pon na ctg, a u srijedu na kontrolu 🙃

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

🌺Principessa🌺
    10. Srpanj 2021. 16:00

Curke☺️ ja sam s proljetnica! 
    Ako ste u potrazi za malim cupavim medvjedicem ili znate nekog ko je, rezervirajte ga na vrijeme🥰
    https://www.njuskalo.hr/psi/chow-chow-stenci-oglas-34978007

ana0310
    10. Srpanj 2021. 16:06

Kiflica

Hvalaaaa curee!❤🤗 Da, definitivno je sluzni, ispada danas cijeli dan. Setala danas 2 h da pokrenem sve, ovo je utrka s vremenom, htjela bi rodit do utorka kad mi je termin, da mi doktori opet ne prijete indukcijom. 😂
    Isa - ja imam te menstrualne bolove nisko u zdjelici zadnja cca 3 tjedna, a pred cca tjedan i pol sam imala jednu noc tzv.pripremne trudove koji idu kao iz leđa, kroz cijeli trbuh do nogu… jednu noc nisam spavala zbog njih i proslo je. Nastavilo se dalje opet samo s tim laganim menstrualnim, koje ctg ocitava kao nepravilne trudove. Rekli su mi da su ti sve dobri trudovi, pripremaju tijelo, i zaista meni je sve smeksano, stanjeno i otvoreno zadnjih tjedan dana, svakih par dana par cm vise. Ne znam je li kod tebe isti slucaj ili je nesto drugo, mozes nazvati bolnicu oa pitati, a ako te brine nesto odi do njih - bolje ici uzalud nego ne.

Sretno onda, nek krene samo 🥳🥳🥳

2021. M 💗

• Raven7
    10. Srpanj 2021. 17:08

Drage zenice, evo da se i mi malo javimo. Citam vas svakodnevno, al nemam nešto pametno napisat, osim što samo čekamo da nešto krene jer nam je prevruće😅🥵 osim toga samo sam umorna, oko podne sam vec pod 180 stupnjeva i spavam 2 sata 😂 ne znam što bih rekla, umjeszo da se krećem čim više ja ko mrtvo puhalo🤭

U petak smo bili u TA, uloživa članak prsta, bebac tezak 3900g, na ctg ocitavani trudovi, ali ja ih nisam osjećala...sljedeća kontrola u ponedjeljak. Skakanje po lopti, vecernje setnje, ali doslovno se ništa ne pokreće...stezanja i kontrakcije su tu, ali niksko da se pojačaju i budu konstantne🙄🙄

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Susika
    10. Srpanj 2021. 17:24

Cure, ja rodila danas oko 14 i 20 h Karlu tešku 3060 grama😍🥰
    Porod mi je bio ufffff😅 ali vrijedilo je 😍

sassy
    10. Srpanj 2021. 17:26

Susika

Cure, ja rodila danas oko 14 i 20 h Karlu tešku 3060 grama😍🥰
    Porod mi je bio ufffff😅 ali vrijedilo je 😍

Cestitam 🎊🎊🎊 dobrodosla Karla ❤️
    Pricaj nam kako je bilo? Ovo je tako iznenada, ja cekam da se kod Kiflice pokrene 😂

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.