Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    10. Srpanj 2021. 17:32

Susika

Cure, ja rodila danas oko 14 i 20 h Karlu tešku 3060 grama😍🥰
    Porod mi je bio ufffff😅 ali vrijedilo je 😍

Eto ocito je sinoc bilo to to.
    Na termin ?
    Cestitan i sretno tebi i Karli ❣

1.8. Curetak stigao 💗

Kiflica
    10. Srpanj 2021. 17:42

Susika, cestitaaam! Dobrodosla Karla! 🎉❤🤗 Pricaj kad stignes. 
    Meni pocela bol u leđima, za sada samo s desne strane i nije jako. Malo odmarala popodne, da skupim snagu ako krene uskoro jace. 
    Hvala cure na podrsci, javljam novosti kad ih bude. 🤗❤

• Raven7
    10. Srpanj 2021. 17:45

Cestitke Susika😍😍

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Bojana2017
    10. Srpanj 2021. 17:45

Susika čestitke, i čekamo detalje kad uspiješ pisati. Uživaj sa svojom curom 😊❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    10. Srpanj 2021. 18:07

Susika

Cure, ja rodila danas oko 14 i 20 h Karlu tešku 3060 grama😍🥰
    Porod mi je bio ufffff😅 ali vrijedilo je 😍

Ajme cestitam! Uzivaj i brzo se oporavi 🤗🤗🤗🤗

2021. M 💗

CrazyDiamond
    10. Srpanj 2021. 18:16

puterica

Na zalost kod nas je takva situacija da moras sutiti i nadati se najboljem. Ja sam tek treci dan nakon poroda saznala da mi je dijete rodjeno na vakum kad su mi ga uzeli da mu naprave zbog toga uzv glavice, eto tolko o tome da te nesto pitaju ali iskreno da su me i pitali nakon 16 sati trudova bi rekla napravite bilo sto samo da zavrsi. Nisu me pitali ni dal mi njih dvije smiju skakati na trbuh ali da jesu opet bi pristala. U mom slucaju beba je zapela jer je bio veliki i nije bilo drugog nacina da se porodi. Da mi je puknuo vrat maternice saznala sam na pregledu kod svog ginekologa 6 tjedana od poroda jer na otpusnom pismu pise na latinskom. Kad sam pitala dr koja me sivala kolko savova imam rekla je da to nije bitno. Ono sivas moju vaginu i kazes mi da nije bitno.☹ ali sutila sam na sve samo da se ne zamjerim jer kako je netko od vas rekao ne mozemo mi to promijeniti mozemo se samo zamjeriti

Jao, zao mi je. I meni su nalijegali na trbuh (bez pitanja) iako sam bila samo 3 i pol sata u rađaoni. S jedne strane sam si mislila OK jer je djete izašlo van omotano pupčanom, a s druge strane sam bila OČAJNA radi njihovog pristupa i postupaka- nije mi išlo tiskanje (izgon), i govorili su mi da ne tiskam dobro, a ja sam tiskala kako sam mogla...uglavnom su njihovi me komentari još više izbezumili jer kao nešto ne radim dobro i sva sam se na samom kraju pogubila. Onda mi je babica nalijegla na trbuh i bebonja od 4 kg je nekako izašao 🥴 Isto mi je popucao grlić maternice... a nakon svega sam još imala produženo krvarenje i grčeve radi čega su me 2 h nskon poroda opet otvarali i radili instrumentalnu reviziju (sumnjali su da je ostao komadić posteljice). Jao. Trebalo mi je da se oporavim... Nekad si mislim da je moje stanje u ovoj trudnoći (povremeni menstrualni bolovi, bockanja, stezanja) ostatak traume od tog iskustva...🤔 
    Enigma slažem se da se treba informirati i ne treba uvijek šutjeti... i za sve to je potrebna hrabrost, a s druge strane i razboritost... a nepredvidivost je nešto na što moramo biti spremni... 

CrazyDiamond
    10. Srpanj 2021. 18:19

Sušika čestitkeee! 🌺🧡
    Kiflice sretno kad krene, zvuči kao da bi moglo uskoro! 👍🌺

Orhideja1
    10. Srpanj 2021. 18:29

Susika, čestitam na Karli, uživajte sad zajedno 🎉🤱🎉🤱

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Susika
    10. Srpanj 2021. 18:32

Hvala cure na cestitkama ❤
    Pa ovako, malo vise informacija da kazem 😁
    Jucer oko 19 h mene pocelo grciti u trbuhu, ugl. ko menstrualni grcevi, u principu nepravilni. Oko 23 h sam ih mjerila i bili su na 7,8 minuta.  Rekoh kad budu na kakvih 5 min idem u bolnicu.. Tak je i bilo na 5 min ujutro u 4 h i uputili se tad u bolnicu.. Uredno me zaprimili, pitali i zapisali sve kaj su trebali, napravili ctg i ustanovili da sam otvorena jedva 3 prsta 😑 Meni šok, ipak sam doma cca 10 sati trpjela trudove.. i onda me od kakvih 6 h stavili u predrađaonu da šetam i da se otvaram.. do 10 h bila otvorena kakvih 5 prsta i doktorica predlozila drip 😵😵😵 rekoh ajde moze bude brze gotovo i sama doktorica kaze da je najbolje jer ovako ko zna kad cu rodit.. Napravila klistir, stavili me u box i onda se doktorica izgubila skoro na 3 sata🙄 i nis od dripa vec samo moji trudovi na svakih 5 min bez ikakvih promjena.. u 12 i 30 h mi buse vodenjak i tad su krenuli jaci i ucestaliji trudovi (da nisu dala bi mi onda drip), dali mi u međuvremenu i rajski plin i pol sata pred sam izgon i drip da malo ubrzaju.. i u 14 i 20 h evo nam nase curke ❤

Susika
    10. Srpanj 2021. 18:35

Nasa terminska curka Karla 😍❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.