Hahahaha ana 😂😂 to sam ja, zatvorena plavuša točnije 😂 sigurno si me čula dok sam dramatizirala na telefon kak su mi promjenili termin hahaha, zasto nisi pjevalaaaa… Pusti glas u ponedjeljak (ako ga docekamo) 😁 Susika ajmooo, kakvo je ovo zatisje odjednom :)
Ma ja tad vec osla, propustila dramu a 🤣 danas sam cak brza bila, u 8 i 40 gotova, a dosla oko pola 8 🥳
Ajmo susika pokreni novi val, dođemo Mari i ja 😂
2021. M 💗
Cure, ja sam ugledala nekakvu sluzavu masu tamno smeđe boje, kao iscjedak ali gusti i rastezljivi sa starom krvi...ajmo to tako opisati. Nije ga bilo puno, ali evo vec dva puta danas... Ne znam jel to znaci da se nesto pokrece ili to samo znaci da su me razvalili jucer u bolnici kad mi je doktorica turala prste u cerviks i mjerila koliko ih stane... E, stvarno imam previse tih pregleda, svaki tjedan jedbom ili dvaput kopaju u meni prstima i zrace malecku s ultrazvukom, a sve samo zato da bi dobili nekakve mjere njene velicine koje ba kraju nidu ni tocne jer svaki put kazu drukcije i vozaju me iz bolnice u bolnicu... Mislim da ne bi imala nikakvih problema da sam negdje u skandinaviji di to ni ne gledaju. No dobro, kuzim da to sve rade iz dobre namjere jer brinu za moje i bebino zdravlje...pa se necu uzrujavati oko previse opreza, nastavit cu biti pozitivna oko svega i sretna kad me puste da nesto odlucim sama...
Jel se meni cini ili se ove ljetne bebe bas ne daju van 😆 bice im je vruce 🤣
Nekako imam osjecaj da cure koje su vec rodile su dosle do 40 tjedana i preko a vidim ima vas jos 39+ tjedana jedino sam za maryclear zapamtila da je rodila sa 37-38 tjedana.
Ja sam danas primijetila neku sluz u par navrata, nije bilo puno i bila je bez boje i mirisa. Uplasila sam se da se nesto pokrenulo ali stalo je, bar za sada. Dogovorila sam se s bebijem da cekamo 9ti mj, tako da fer bi bilo da saceka do sljedece srijede
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Da, sve nekako cekamo termin ili preko, nema bas puno ranijih poroda koliko se meni cini...
Hm, moguce da mi je tamnosmeđi (od starije krvi) iscjedak i ako su mi razvalili polip na cerviksu s prckanjem prstima.
Ili se mogu nadati da je to sluzni cep i da ce uskoro porod? :)
Ili da se kvalitetno zabrinem i jurim u bolnicu bezveze...huh...sad mi se ne ide tamo cak ni kad nesto je sumnjivo koliko puta sam vec bila za nista. 🙈😂
Kiflice ja bi rekla da ti od pregleda, barem su isto tako neke cure imale, ja osobno nisam, al ak nemas nikakvih drugih naznaka vjerojatno je to to..
Susika, moguce da. A cak i da je taj cep ili nesto sto sam na netu nasla da zovu "bloody show" (odmah ja moram googlati, naravno🙈😂) - porod moze krenuti za par sati ili par dana... U svakom slucaju, cekam pa vidim sta ce biti.😊
Cure, ja sam ugledala nekakvu sluzavu masu tamno smeđe boje, kao iscjedak ali gusti i rastezljivi sa starom krvi…ajmo to tako opisati. Nije ga bilo puno, ali evo vec dva puta danas… Ne znam jel to znaci da se nesto pokrece ili to samo znaci da su me razvalili jucer u bolnici kad mi je doktorica turala prste u cerviks i mjerila koliko ih stane… E, stvarno imam previse tih pregleda, svaki tjedan jedbom ili dvaput kopaju u meni prstima i zrace malecku s ultrazvukom, a sve samo zato da bi dobili nekakve mjere njene velicine koje ba kraju nidu ni tocne jer svaki put kazu drukcije i vozaju me iz bolnice u bolnicu… Mislim da ne bi imala nikakvih problema da sam negdje u skandinaviji di to ni ne gledaju. No dobro, kuzim da to sve rade iz dobre namjere jer brinu za moje i bebino zdravlje…pa se necu uzrujavati oko previse opreza, nastavit cu biti pozitivna oko svega i sretna kad me puste da nesto odlucim sama…
Ista situacija zna biti nakon pregleda, tako da bi rekla da je to to. Mogu biti oni sad najnjezniji ikad, ali sve je dolje dobro prokrvljeno i normalan je takav iscjedak 😊
Ti pregledi su iz najbolje namjere, kako i sama velis.. uzv nije tolko opasan jer nije da svaki puta kad dodes gledaju sat vremena bebu vec vjerujem to samo traje nekoliko minuta i to je to. Isto tako sumnjam da pale 4d ili tak neke fore koje su opasnije, doduse isto u slucaju kada je beba duze izlozena tome, od par minuta nece biti nikakve stete... tako da opusti se, bitno da je sve ok na kraju i vidis da postuju tvoje zelje i odluke sto je super. 🤗
2021. M 💗
Puterica - takvo je moje iskustvo s muskim vs zenskim ginekolozima i doktorima bilo gdje nazalost. I dole i ovde. Ginekolog kad je muski ni ne osjetim, pristojniji su i pazljiviji. Zene su obicno skroz nadrkane i nije ih briga. Slicno s doktorima… muski su uvijek bili pazljiviji i pristupacniji nego zenske doktorice 🤷🏻♀️ A nije bas da ih ja tretiram drugacije 🤷🏻♀️
Meni sad na petrovoj koja god gin da je bila, pregled je bio bezbolan skroz isto kao i kod mog ginekologa 😅
2021. M 💗
Ja sam danas primijetila neku sluz u par navrata, nije bilo puno i bila je bez boje i mirisa. Uplasila sam se da se nesto pokrenulo ali stalo je, bar za sada. Dogovorila sam se s bebijem da cekamo 9ti mj, tako da fer bi bilo da saceka do sljedece srijede
I meni je prije par dana kad sam bila u ikei i isla piskiti na papru ostao veliki zeleni smrkljic. Smrzla sam se i odmah isla goglati i prema slikama bi rekla da je to sluzni cep ali ne brini to ne mora znaciti da je nesto krenulo tako bar pise. Nekim zenama zna to po 3 tjedna prije poroda ispadati a to ti je taman 😉 tako da sam u miru nastavila soping 😆
Mene cijelu noc i sad jos uvijek boli trbuh kao menstrualna bol i kriza. Znaci nije ko trudovi da se javi bol u nekim intervalima nego boli cijelo vrijeme 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji