Na zalost kod nas je takva situacija da moras sutiti i nadati se najboljem. Ja sam tek treci dan nakon poroda saznala da mi je dijete rodjeno na vakum kad su mi ga uzeli da mu naprave zbog toga uzv glavice, eto tolko o tome da te nesto pitaju ali iskreno da su me i pitali nakon 16 sati trudova bi rekla napravite bilo sto samo da zavrsi. Nisu me pitali ni dal mi njih dvije smiju skakati na trbuh ali da jesu opet bi pristala. U mom slucaju beba je zapela jer je bio veliki i nije bilo drugog nacina da se porodi. Da mi je puknuo vrat maternice saznala sam na pregledu kod svog ginekologa 6 tjedana od poroda jer na otpusnom pismu pise na latinskom. Kad sam pitala dr koja me sivala kolko savova imam rekla je da to nije bitno. Ono sivas moju vaginu i kazes mi da nije bitno.☹ ali sutila sam na sve samo da se ne zamjerim jer kako je netko od vas rekao ne mozemo mi to promijeniti mozemo se samo zamjeriti
Sve u svemu bas los pristup a pogotovo zenske doktorice, bar u mom iskustvu sto mi je nevjerojatno da jedna zena prema drugoj zeni moze imati takav pristup i biti gruba. Jucer me pregledavao vaginalno muski dr, ni osjetila nisam.
Na zalost kod nas je takva situacija da moras sutiti i nadati se najboljem. Ja sam tek treci dan nakon poroda saznala da mi je dijete rodjeno na vakum kad su mi ga uzeli da mu naprave zbog toga uzv glavice, eto tolko o tome da te nesto pitaju ali iskreno da su me i pitali nakon 16 sati trudova bi rekla napravite bilo sto samo da zavrsi. Nisu me pitali ni dal mi njih dvije smiju skakati na trbuh ali da jesu opet bi pristala. U mom slucaju beba je zapela jer je bio veliki i nije bilo drugog nacina da se porodi. Da mi je puknuo vrat maternice saznala sam na pregledu kod svog ginekologa 6 tjedana od poroda jer na otpusnom pismu pise na latinskom. Kad sam pitala dr koja me sivala kolko savova imam rekla je da to nije bitno. Ono sivas moju vaginu i kazes mi da nije bitno.☹ ali sutila sam na sve samo da se ne zamjerim jer kako je netko od vas rekao ne mozemo mi to promijeniti mozemo se samo zamjeriti
Ajme meni, baš zvuči sve mučno i bolno.... baš mi je žao što si to morala sve proživjeti.. 😔
Puterica bas mi je zao, zvuci tesko sve sto si prosla, vjerujem da ce sada biti puno bolje 🤞😊
Cure ima li kakve akcije? Danas sam bila na pregledu i ctgu, promjenili su mi termin, kaze mi neka nova gin u petrovoj da je po njoj danas 40+0 😂 vrh. Svaki doktor ima svoj termin, a ne preostaje nista drugo nego ceeeekati. Nece me jos slati na indukciju, u pon ponovo pregled pa dalje dogovor.
It's a boy! 💙
U međuvremenu dragi otisao u dm i rekao da sam rodila pa smo dobili poklon paket 😂😂 https://ibb.co/VWwLsJK
Čekaju vas pelene, maramice, kuponi, i neki savjetnik
🤓
It's a boy! 💙
Puterica bas mi je zao, zvuci tesko sve sto si prosla, vjerujem da ce sada biti puno bolje 🤞😊
Cure ima li kakve akcije? Danas sam bila na pregledu i ctgu, promjenili su mi termin, kaze mi neka nova gin u petrovoj da je po njoj danas 40+0 😂 vrh. Svaki doktor ima svoj termin, a ne preostaje nista drugo nego ceeeekati. Nece me jos slati na indukciju, u pon ponovo pregled pa dalje dogovor.
Jesi ti plavusa? 😅
Da, moj ctg je bio uredan, nadam se da pregled u pon necu docekati 🙈
2021. M 💗
Uffff, držim fige da krene cim prije🤞
Evo kod mene se pokrece, imam kao menstrualne grčeve na svakih cca 10 min, nepravilni su.. ne kuzim sad jel to znaci ista ili nista 😅 ili mora kretat bol iz leđa?
I da, jesi se krenula otvarati?
2021. M 💗
Hahahaha ana 😂😂 to sam ja, zatvorena plavuša točnije 😂 sigurno si me čula dok sam dramatizirala na telefon kak su mi promjenili termin hahaha, zasto nisi pjevalaaaa... Pusti glas u ponedjeljak (ako ga docekamo) 😁 Susika ajmooo, kakvo je ovo zatisje odjednom :)
It's a boy! 💙
E cure ,nadan se da vam se pokrece.
Neznan kako trebaju izglledati trudovi ,mozda neko iskusniji
Bas san isla trazit listu i gledan i ja dije zatisje,samo 2 bebe u 10 dana.
Vrijeme je ds krene lagani srpanjski boom ❣
1.8. Curetak stigao 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji