Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    05. Srpanj 2021. 12:39

Wohooo napokon i ti na redu! Sretno 🤗🤞

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Aneee
    05. Srpanj 2021. 13:01

Sretno bojana 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MariLove12
    05. Srpanj 2021. 13:05

ana0310

MariLove12

Ana dosla sam u 7.20-30 na ctg, prvo njega odradila, i u 9 kada je pocela TA isla na razg sa doktoricom, pregledala me jer sam rekla da imam grceve od jucer, inace ne bi pregled radila ako nemaš ništa za prijaviti. Gotova oko 9.10.. Ako se nista ne promijeni, i ja sam u sri ujutro ponovo na ctg ☺️
    Bojana javiiii! Sretno sretno🤞🤞

Ne kuzim zasto su me narucili u na pregled u 7:50 ako ta krece od 9 🤦🏻‍♀️

Pa valjda da prije obavis ctg pretpostavljam 😁 bolje tako jer rano ujutro nije velika guzva. Ja sam u 7:00 u srijedu 😅

It's a boy! 💙

Lullaby
    05. Srpanj 2021. 13:37

Bojana, a baš je čekala i baku i krevetić! Sretnooo 🤞

Orhideja1
    05. Srpanj 2021. 14:48

Sretno Bojana

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• snjezanaa
    05. Srpanj 2021. 15:05

Pozdrav cure,
    Zanima me da li je Vama radjen bris na streptokok?
    Moja gin nije spominjala a ja sam zaboravila 🤦‍♀️
    Inace, trenutno sam u 38 tj aktivna sam u citanju ali eto ovo je moje prvo pisanje

Dominique_i_bebita
    05. Srpanj 2021. 15:16

Da, raden bris u 36 tt.
    .
    James - i ja sam razmišljala o jednodnevnim lecama..lako ih bacim i skinem ako treba..al vidjet cu jos onda i pitat svog dr..a vjerujem da nebi nis bilo ni s lecama, al et njima je jednostavnije ak treba u salu vjv

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

mara5
    05. Srpanj 2021. 15:39

pa mala stvarno čekala krevetić, ma ima da ja svoj namjestim za vikend! 
    Bojana držimo fige da bude brže nego prvi put 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

matea1989
    05. Srpanj 2021. 15:46

Bojana sretno, da bude što brže i što bezbolnije!!! 💓💓💓 

Što sebtiče leća, ja sam išla u rađaonu s naočalama za svaki slučaj, zapravo ssm i njih skinula i bila ćorava, a poslije sam normalno nosila leće... Ali opet dok rađaš zbog naprezanja ili ne dao bog carskog ili nepto slično bolhe ne nositi, nemsš šta ni vidit dok se beba ne rodi 😆

Amber
    05. Srpanj 2021. 15:47

Sorry sto se ne javljam, sve sam polovila sad konacno :) onaj moj pokusaj da ipak odradim par tjedana godisnjeg prije termina nije bas uspio, posla ima preko glave a ne da mi se ostavljati da me ljudi dave na porodiljnom pa odlucila ipak odraditi i pozavrsavati sada. A i krecemo u zadnje pripreme pa su vikendi pojedeni stvarima koje treba obaviti.

Cestitam na predivnim bebama svima, a oporavljate se fakat fenomenalno sve skupa, nisam jos pratila onu temu za mame, tamo vjerojatno raspravljate na kakve probleme nailazite, ali bas sam impresionirana kak se super drzite i vi i bebe, cak i tamo gdje su se rodile ogromne prve bebe. Bravo hrabrice :)

Bojana drzim fige da sve bude brzo i jednostavno gotovo. Muz ce nadrapati kako je krenulo  znala sam ja da je to do krevetica, nije dijete htjelo van dok je nije krevetac cekao, ne bih ni ja ;)

E ovaj bbhugme vrijedi svih para... stvarno je cudo. Probala kod prijateljice i da sam znala da je tako dobro platila bih ga koliko god je trebalo. Nisam nezadovoljna ni s ovim svojim, dapace, ali mogla sam imati samo jedan, a i bolja je kvaliteta za obje svrhe, cini mi se. Dobra odluka Tweetyce definitivno :) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.