Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Susika
    05. Srpanj 2021. 21:36

Čestitam Bojana 😍🥰 poželjela bi ti i brz oporavak, al imam dojam da se nemaš od čega oporavljati 😁😍💪
    Baš mi nekako većina poroda djeluje olako odrađeni, što je presuper.. 😍 a sad kad dođem na red pa se šokiram 😅

Bojana2017
    05. Srpanj 2021. 21:39

Hvala cure. Moja je bila procijenjena na 3.320 prije 6 dana, danas rođena 2.990. Ja sam rekla dr danas čim mi je stavila na grudi, ona nema preko 3 kg 🤷🏼‍♀️ 🙈
    Procjene su ipak samo procjene.
    Nakon onako dugog prvog poroda, ja ne mogu vjerovati kako je sve brzo prošlo sad 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    05. Srpanj 2021. 22:36

Bojana ovo je predobro! 😍😀
    Cure koje čekate dečka ili ste već rodile, kako funkcionira sa odrzavanjem kozice, da li se navlaci nakon kupanja, nakon svakog mijenjanja pelena, ili imate neki drugi plan? 

It's a boy! 💙

MariLove12
    05. Srpanj 2021. 22:40

Citam na fejsu neku raspravu i pedijatri iz drugih drzava uopce ne savjetuju da se kozica nateze, vec da se pusti do neke odraslije dobi... 🤔

It's a boy! 💙

Bojana2017
    05. Srpanj 2021. 23:01

MariLove12

Bojana ovo je predobro! 😍😀
    Cure koje čekate dečka ili ste već rodile, kako funkcionira sa odrzavanjem kozice, da li se navlaci nakon kupanja, nakon svakog mijenjanja pelena, ili imate neki drugi plan?

Ne znam šta čekaš, sad si ti na redu 😄😄😄😄

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    05. Srpanj 2021. 23:05

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. Jakov 💛
    Paulaa- 05.06. Ruben 💛
    Bela 23- 10.06. Nika 💛
    Mare87- 14.06. CURA 💛
    Cocolina- 15.06. Lucija 💛
    Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
    Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
    Tonks6 - 18.06. David 💛
    Duelma - 18.06. DEČKO 💛
    Norrah- 22.06. CURA 💛
    Matea1989- 23.06. Rita💛
    Lena25- 23.06. DEČKO 💛
    Clio35- 24.06. Ivo 💛
    Malla- 24.06. Sara 💛
    Olivera- 24.06. Vigo 💛
    Mimica2 (Mirjam) - 25.06. DEČKO 💛
    Janaa- 25.06. CURA💛
    Ana.b- 27.06. Aurelio 💛
    Magdalena2002- 27.06. Veronika 💛
    Orhideja1- 28.06. DEČKO 💛
    Negativ.ljubavi- 29.06. Teo 💛
    Maryy29- 03.07. CURA 💛
    Ninica28- 04.07. DEČKO 💛
    Bojana2017- 05.07. Iris 💛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    05. Srpanj 2021. 23:11

točkicaa

I da raste kao gljiva, 2800 procjenjena. Ja ne vjerujem kolika je, meni to puno previse 😱

No sikiriki, i menu je procjena sa 34+4 bila cca 2600. Kao sto vidis Bojana kaze sami procjene :) iako je meni moja doktorica stalno govorila da jr beba bas velika, ja kuliram 😅 sutra sam u bolnici na ultrazvuku pa cemo viditi njihovu procjenu.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

CrazyDiamond
    05. Srpanj 2021. 23:11

Bojana čestitam, divne ste 🌺
    ...kako je lijepo pročitati o tako brzom porodu 😯😍
    Točkica meni je beba jako jako nisko već neko vrijeme, pa sam se prepoznala u opisu bolova koje osjećaš - dosta boli zdjelica / pubična kost, prepone; kada hodam osjećaj je kao da će mi ispast nešto dolje, bude pritisak i težina u donjem dijelu trbiha (nekad se pri geganju po kući primim dolje da mi beba ne ispadne 😅) ; katkad je tu i bol i nelagoda pri pokretima bebe koje osjećam jako jako nisko; al mi se sve te seznacije kolko tolko umire kad mirujem (-ležim)... (mirujem koliko mogu već mjesec dana)... No, neznam za rozkasti iscjedak, 👀 , je li sluzav, ili?  Može biti da se nešto pokreće, a možda samo trebaš malo usporiti i više odmarati...lažne kontrakcije se često umire ako legneš i odmoriš... 

CrazyDiamond
    05. Srpanj 2021. 23:33

MariLove12

Citam na fejsu neku raspravu i pedijatri iz drugih drzava uopce ne savjetuju da se kozica nateze, vec da se pusti do neke odraslije dobi… 🤔

I ja sam to proučavala negdje na netu...
    Naše iskustvo: Tijekom prve godine smo pokušavali malo po malo nategnuti kožicu (kod kupanja- kad je koža mekanija i elastičnija), ali išlo bi tek malo. Nismo ništ forsirali. Kad je imao 2 godine pedijatrica je jednom spomenula da ako to ne riješimo da će mu dati uputnicu za bolnicu, no nakon toga više nije ništa ispitivala niti smo mi potezali tu temu. Sa 3 godine je malo po malo počeo i sam navlačiti kod kupanja, pokazali smo mu kako, išlo bi nešto malo više, ali ne previše... stvaralo mu je nelagodu i bol ako bi probali jače nategnuti. Opet nismo forsirali. Onda sa 4 godine je bio vidljiv pomak, kada bi mu kod kupanja rekli "ajde da probamo" išlo mu je puno lakše i gotovo cijelu kožicu je nategnuo. 
    Do sada nije imao nikakve upale radi kožice.
    Različita su iskustva i nema jedinstvene formule, ali mi se vodimo time da sve to ide malo po malo 😊

Aneee
    06. Srpanj 2021. 00:45

Bojana stvarno predivan porod 😊😊 a jesi na prvom porodu pucala ili bila rezana? Ovaj drugi je stvarno super, kao što kažeš već sutra ćeš se dobro osjećati 🥰
    MariLove12 nama su rekli da kozicu ne diramo..mali kad bude dovoljno veliki reci mu kako da navuče kozicu i  malo po malo ce to biti dobro...jer kad budu sami to radili ne može doći do ozljede, jer ako mi navlačimo možemo doprinijeti ozljedama i može ih zaista boliti a nema potrebe...bar su nama tako rekli..q sad svaki dr ima svoju politiku tako da nez kako je kod vas

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.