Dakle naocale, znate odgovore na sva pitanja, hvala 😊😊
Meni pocele malo noge i prsti na rukama oticat..bas los osjecaj. Do sad sam bezbrizno spavala na ledima a sad zbog tog i ovog kaj ste pisale necu vise..jos malo cu izdrzat, ne mogu vjerovat da su tjedni u pitanju😍
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Nirvana ja cu u Petrovoj :) taman sam tu na pregledu i ctg-u.. Da vidimo da li su ovi grcevi zadnja dva dana ista pokrenuli. Spremila sam manji kofer, kao rucna prtljaga za avion, možda je još i manji, i za rađaonu vreća /ruksak na leđa.
Ajd mi pliz javi kolko si cekala, mene isto ceka u sri ranom zorom pregled i ctg pa sa se pripremim na cekanje 😅
Ninica cestitam! Brzo se oporavi 🤗🤗
2021. M 💗
Nirvana - ja sam rodila u Petrovoj prije tri godine, a planiram i ovaj put. Iskreno ne znam sto bih ti savjetovala, osim da ti kazem da su ormari jako uski u Petrovoj (vjerujem da kofer za rucnu prtljagu stane, ali sve vece od toga bi ti mogao biti problem) i nista ne smije biti ispod kreveta. Sjecam se zadnji puta da je dosla curka s velikim koferom i da su joj sestre rekle da uzme ono sto joj treba iz kofera pa da ga muz vrati doma jer nije stao u ormar (to je bilo doba prije korone, kad je muz nakon poroda ti mogao donijeti stvari, sad ne znam kako to funkcionira)
Puterica vidiš i ja imam skoliozu, ali isto mi nitko ništa nije rekao za to...jednom su samo napomenuli da su možda predugovora usli, ali ni to nitko nije pokušao namjestiti...ali dobro preživite smo jel 😅
Mislim bar smo pokušali...sad bar znam da je neću više uzimati 😄
Susika da I babica kaze da mi se maternica vratila skroz u početni položaj i veličinu...ali kao ima veze i sa dojenjem, jer se navodno sve brže vrati u normalu poziciju...stomak mi je stvarno iz dana u dan sve manji...nisam očekivala tako brzo da se vrati...i na porodu imala +15kg sad sam trenutno na +6 još...sasvim zadovoljna 👌👌 pomalo sve odlazi hahah
Kiflica a otišla slika cek hahah evo opet
https://ibb.co/d0Rvhjx
A sjećate se da sam imala bas ogroman stomak hahaha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dominique - sve sto su ti cure napisale je tocno, ali evo ja sam jedna od onih koja nosi lece zadnjih 15 godina i bez njih apsolutno ne znam i ne mogu. Imam naocale, ali ih apsolutno nikad ne nosim. Zadnji put sam bas pitala oftomologa sto da radim i on mi je dao par komada jednokratnih dnevnih leca koje sam imala na porodu (inace nosim mjesecne mekane). Ja sam rodila vaginalno i imala ih normalno cijeli porod, da sam trebala na carski, ako bi trebala bi ih skinula, ali ja to doslovno mogu bez ogledala i u par sekundi tako da i ovaj put planiram ici roditi s njima, a ako bude trebalo cu ih skinuti.
Ana B- bas se smanjio trbuh, tvoj je bio bas jako veliki! Wow, brzo to ide, super!👍 I moj je sad bas veliki, drago mi je da se brzo smanji kad rodis... ❤
Cure ja čekam pregled, navijajte za mene. Krenuli su neki grčevi od jutros, a i sluzni mislim, jer mi je onako nešto sluzavo i rozikavo bilo kad sam se brisala.
U prvoj trudnoći mi nije išao van sluzni čep pa ne znam da li je to to, ali nema šta drugo biti.
I da, cura je baaaaš baš mirna, a noćas je bio party.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ana dosla sam u 7.20-30 na ctg, prvo njega odradila, i u 9 kada je pocela TA isla na razg sa doktoricom, pregledala me jer sam rekla da imam grceve od jucer, inace ne bi pregled radila ako nemaš ništa za prijaviti. Gotova oko 9.10.. Ako se nista ne promijeni, i ja sam u sri ujutro ponovo na ctg ☺️
Bojana javiiii! Sretno sretno🤞🤞
It's a boy! 💙
Ana dosla sam u 7.20-30 na ctg, prvo njega odradila, i u 9 kada je pocela TA isla na razg sa doktoricom, pregledala me jer sam rekla da imam grceve od jucer, inace ne bi pregled radila ako nemaš ništa za prijaviti. Gotova oko 9.10.. Ako se nista ne promijeni, i ja sam u sri ujutro ponovo na ctg ☺️
Bojana javiiii! Sretno sretno🤞🤞
Ne kuzim zasto su me narucili u na pregled u 7:50 ako ta krece od 9 🤦🏻♀️
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji