Niki - ja sam sve svoje bijele (male il velike) oprala na 90 i nista im nije bilo..
Ok hvala baš ću probati 😊
👩32
👨🦰32
It' s a boy 20.08. 💙🥰
Cure ja čekam pregled, navijajte za mene. Krenuli su neki grčevi od jutros, a i sluzni mislim, jer mi je onako nešto sluzavo i rozikavo bilo kad sam se brisala.
U prvoj trudnoći mi nije išao van sluzni čep pa ne znam da li je to to, ali nema šta drugo biti.
I da, cura je baaaaš baš mirna, a noćas je bio party.
Ajmo Bojana! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
2021. M 💗
Cure ja čekam pregled, navijajte za mene. Krenuli su neki grčevi od jutros, a i sluzni mislim, jer mi je onako nešto sluzavo i rozikavo bilo kad sam se brisala.
U prvoj trudnoći mi nije išao van sluzni čep pa ne znam da li je to to, ali nema šta drugo biti.
I da, cura je baaaaš baš mirna, a noćas je bio party.
Ajmo krevetac je spreman ,sretno 😎❣
1.8. Curetak stigao 💗
Ako danas rodim ubiću muža što nije prije sastavio krevetac,pa da prije i rodim 🤷🏼♀️🙈🤣
Ctg obavila, čekam pregled kod doktorice 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana sretno 😁😁😁 stvarno mala čekala na svoj krevetac 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nirvana - ja sam rodila u Petrovoj prije tri godine, a planiram i ovaj put. Iskreno ne znam sto bih ti savjetovala, osim da ti kazem da su ormari jako uski u Petrovoj (vjerujem da kofer za rucnu prtljagu stane, ali sve vece od toga bi ti mogao biti problem) i nista ne smije biti ispod kreveta. Sjecam se zadnji puta da je dosla curka s velikim koferom i da su joj sestre rekle da uzme ono sto joj treba iz kofera pa da ga muz vrati doma jer nije stao u ormar (to je bilo doba prije korone, kad je muz nakon poroda ti mogao donijeti stvari, sad ne znam kako to funkcionira)
Hvala 🤗
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Idem u rađaonu, otvorena 5 cm 🙈
Javljam kad uspijem
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Idem u rađaonu, otvorena 5 cm 🙈
Javljam kad uspijem
Sretnooo Bojana i samo hrabro 😍 nek bude brzo 🤞