Bojana stvarno predivan porod 😊😊 a jesi na prvom porodu pucala ili bila rezana? Ovaj drugi je stvarno super, kao što kažeš već sutra ćeš se dobro osjećati 🥰
MariLove12 nama su rekli da kozicu ne diramo..mali kad bude dovoljno veliki reci mu kako da navuče kozicu i malo po malo ce to biti dobro…jer kad budu sami to radili ne može doći do ozljede, jer ako mi navlačimo možemo doprinijeti ozljedama i može ih zaista boliti a nema potrebe…bar su nama tako rekli..q sad svaki dr ima svoju politiku tako da nez kako je kod vas
Na prvom porodu sam bila rezana, ne puno, samo 2 šava, ali svakako puno bolnije iskustvo i oporavak nego sad. 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ćao cure stigla sam 😊😊
Iris 2.990 gr i 50 cm
Sve je super prošlo i ekspresno brzo, pisaću vam detaljnije čim uspijem. Trenutno damica spava na meni
Hvala vam na željama i mantranju, isplatilo se.
https://ibb.co/t4dZ07z
https://ibb.co/pKCyKVt
Čestitam Bojana, predivna curica 😊
👩32
👨🦰32
It' s a boy 20.08. 💙🥰
Bojana stvarno predivan porod 😊😊 a jesi na prvom porodu pucala ili bila rezana? Ovaj drugi je stvarno super, kao što kažeš već sutra ćeš se dobro osjećati 🥰
MariLove12 nama su rekli da kozicu ne diramo..mali kad bude dovoljno veliki reci mu kako da navuče kozicu i malo po malo ce to biti dobro…jer kad budu sami to radili ne može doći do ozljede, jer ako mi navlačimo možemo doprinijeti ozljedama i može ih zaista boliti a nema potrebe…bar su nama tako rekli..q sad svaki dr ima svoju politiku tako da nez kako je kod vas
Na prvom porodu sam bila rezana, ne puno, samo 2 šava, ali svakako puno bolnije iskustvo i oporavak nego sad. 😊
Ovo me stvarno tako razveselilo da ti je ovaj porod bio tako lagan...poslije onog dugog prvog hehe
Divno..koja razlika u 2 poroda. Vjv si i sama bila iznenađena brzinom haha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ovo me stvarno tako razveselilo da ti je ovaj porod bio tako lagan…poslije onog dugog prvog hehe
Divno..koja razlika u 2 poroda. Vjv si i sama bila iznenađena brzinom haha
Daa, i dalje ne vjerujem da mi se to desilo. Stvarno sam iznenađena i srećna. A mala čupka provela pola noći na siki 😊😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Čestitam na predivnim bebicama. Ja sam noćas dobar dio noći prešetala. Sve me zatezalo nisko i lagana nelagoda prolazila preko leđa. Nadala sam se da je to početak nečega ali sam na kraju uspjela zaspati.
Prošli tjedan na pregledu otvorena 3 cm, u četvrtak čekamo idući da vidimo hoće li uskoro biti što 😊
Što se kožice tiče prevlačimo ju povremeno iako nije još do kraja prešla. Kod nas doktori šalju djecu na operaciju ukoliko se do 5.godine to ne riješi pa se mučimo bar da to izbjegnemo 😣
Mia 🥰 termin 27.7.
Bojana ovo je predobro! 😍😀
Cure koje čekate dečka ili ste već rodile, kako funkcionira sa odrzavanjem kozice, da li se navlaci nakon kupanja, nakon svakog mijenjanja pelena, ili imate neki drugi plan?
Mi smo svaki dan kod kupanja/tusiranja nategnuli kolko ide da operemo jer se zna prljavstina zadrzati i sad jos uvijek tako, ne forsiramo. Ima 4 god i jos mu ne ide skroz kozica preko. Mislim da je to jedna od onih stvari za koju svaki pedijatar ima svoje misljenje, ali prema nekim novim smjernicama ne treba forsirati.
Bojana tvoj mi drugi porod daje nadu da ce mi mozda drugi put biti lakse i krace jer je prvi bio ajme meni ali ako ce opet biti veliki bebac...ne znam, vidjet cemo. Na pregledu u 32 tj procjena je bila 2550 a bas sam gledala neke papire iz prosle trudnoce i malac je u tim tjednima bio na 1770 a rodjen je sa 4500 🙊
Bojana Čestitam! Dobrodošla Iris, mala tvrdoglavice 🥰 Divna je inizgleda tako buckasta, a znam da je to samo slika...i kosica je tu...ma preeedivna je! Isto me zanima Iskrina reakcija, pa kada bude pišiii! Želim ti brz oporavak, a bit će. Kod ovih brzih poroda stvarno sve ide brzo. Ne bi vjerovala da.me nije docekalo!
url=https://lilypie.com]
Bojana Čestitam! Dobrodošla Iris, mala tvrdoglavice 🥰 Divna je inizgleda tako buckasta, a znam da je to samo slika…i kosica je tu…ma preeedivna je! Isto me zanima Iskrina reakcija, pa kada bude pišiii! Želim ti brz oporavak, a bit će. Kod ovih brzih poroda stvarno sve ide brzo. Ne bi vjerovala da.me nije docekalo!
Hvala Mallla 😊😊😊
Iskra je malo plakala juče jer mama nije kući, ali je odmah svima na telefon pričala da je njena beba izašla 🙈🙈❤️❤️
Vidjećemo kad dođemo kući (vjerovatno sutra idemo jeeeeee).
Puterica vjeruj da ni ja nisam mogla vjerovati da je tako lako moguće roditi 😱😱😱 nakon prvog puta.
A nisam koristila ni čaj od lista maline, ni pilates loptu, ni sex 😄😄🤣🤣 pa se super otvorila.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana Čestitam! Dobrodošla Iris, mala tvrdoglavice 🥰 Divna je inizgleda tako buckasta, a znam da je to samo slika…i kosica je tu…ma preeedivna je! Isto me zanima Iskrina reakcija, pa kada bude pišiii! Želim ti brz oporavak, a bit će. Kod ovih brzih poroda stvarno sve ide brzo. Ne bi vjerovala da.me nije docekalo!
Hvala Mallla 😊😊😊
Iskra je malo plakala juče jer mama nije kući, ali je odmah svima na telefon pričala da je njena beba izašla 🙈🙈❤️❤️
Vidjećemo kad dođemo kući (vjerovatno sutra idemo jeeeeee).
Puterica vjeruj da ni ja nisam mogla vjerovati da je tako lako moguće roditi 😱😱😱 nakon prvog puta.
A nisam koristila ni čaj od lista maline, ni pilates loptu, ni sex 😄😄🤣🤣 pa se super otvorila.
To je sigurno zbog krevetica 😂😂😂
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji