Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    23. Lipanj 2021. 19:27

Norrah

Evo da se i mi prijavimo. Curka je stigla jucer 22.06. nakon dugog ali prekrasnog poroda. Sve je islo prirodno, osoblje super, imam par savova samo. Zive i zdrave. 😍
    I da… imamo 4kg, zelje su mi ispunjene 😂

Ne stignem sve sad pročitati, ali nadoknadim. ❤

Aaaa predobro, samo 4 kg kažeš?! 😆 Čestitke, i javi nam detaljnije kad se oporaviš kako izgleda jedan prekrasan porod ❤️

Termin 18.06

Mallla
    23. Lipanj 2021. 19:41

Norah Čestitam na 4kg čiste ljubavi! Kad stigneš piši detalje! I odlično da nije onih 4.5 😄
    Kiflica ma šuti ni jedno ni drugo....treba i meni sladoled terapija al za živce.
    Ugl. Otvorena sam 2.5cm al održana rubom kaže, ša god to značilo. Plodna voda i protoci uredni. Kaže da čim krenu trudovi da odma idem i da ne čekam 5-1-1 jer kao dugo sam otvorena i meka, a beba nije velika za moju konstrukciju (3.400-3500) i da bi onda to mogao bit kratki porod od 3 do 4h....ah rekoh šta da radim 🤨 Novi pregled u petak ako mi se ne osmjehne ovaj pun misec!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Lipanj 2021. 19:44

Ugl. Pisala sam Bojani odgovor a napisala Kiflica...sorry pogubljena sam od ove vrucine!
    Lulu drago mi je da nam pišeš 🥰 volim čitati kako vam je s bebicama i radovat se svojoj!

Aneee
    23. Lipanj 2021. 19:48

Norrah

Evo da se i mi prijavimo. Curka je stigla jucer 22.06. nakon dugog ali prekrasnog poroda. Sve je islo prirodno, osoblje super, imam par savova samo. Zive i zdrave. 😍
    I da… imamo 4kg, zelje su mi ispunjene 😂

Ne stignem sve sad pročitati, ali nadoknadim. ❤

Čestitam na 4kg sreće 🥰🥰 i brz oporavak ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    23. Lipanj 2021. 19:51

Mallla, obijte taj rub jednim keksićem večeras i vraćaš se za Dubrovnik 🤞😆 (ak sam dobro zapamtila da tamo rađaš) 

Termin 18.06

Orhideja1
    23. Lipanj 2021. 19:59

Čestitke Norrah…. Nego mamasite koje imate bebice cca 4 kg, koji br. Robice im oblačite, prolazi li lako 56

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Mimica2
    23. Lipanj 2021. 20:13

Cure kako znati jel puko vodenjak? Imala sam mokar uložak, sada i gaćice, ništa filmski nije iscurilo, tek toliko da se vidi da je mokro... Jel uopće moguće da voda ističe?  Sluz nije definitivno, imam strašan pritisak na zdjelicu, stezanja koja ne bole... Ne bi još nigdje jurila, sutra mi je pregled u 13.00. Da čekam??? 

Termin 18.06

Tinchy_07
    23. Lipanj 2021. 20:15

Norrah cestitke na bebici, nek je ziva i zdrava, a tebi brz oporavak. Veselim se cut detalje s poroda kad stignes 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Orhideja1
    23. Lipanj 2021. 20:20

Mimica2

Cure kako znati jel puko vodenjak? Imala sam mokar uložak, sada i gaćice, ništa filmski nije iscurilo, tek toliko da se vidi da je mokro… Jel uopće moguće da voda ističe? Sluz nije definitivno, imam strašan pritisak na zdjelicu, stezanja koja ne bole… Ne bi još nigdje jurila, sutra mi je pregled u 13.00. Da čekam???

Meni je doktor rekao da se nakašljem, a ja ko princeza khm-khm, kaže on daj to junački😁, pa ako curi i dalje onda bi mogla biti plodna voda. I da poslali su me da šetam 30 min.
    Ako imaš još koji od simptoma bolje odi, ako ne možeš još malo sačekat i vidjet u kojem smjeru će ići situacija.
    Svakako bi bilo super da nam se za koji sat javiš sa bebicom🤱

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    23. Lipanj 2021. 20:35

Je Mimica Dubrovnik je u pitanju. Nego sex mi nikako ne pada na um pa ni mužu...to bi tek bila avantura....
    Uh ima li kakav miris to sto je iscurilo, meni je znalo curkat al urin, po mirisu bi sk9ntala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.