Koliko nas ima u planu rodit u cetvrtak 😂😂?
Ana. B, Mallla, Mimica, Lena i ja, za sada? Tko nam se pridružuje u matiranju za cetvrtak 😅?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Magdalena i Olivera ako se ne varam 😃
Još u četvrtak najavljuju vrhunac toplinskog vala....pa ima da surfamo na tom valu 🤣🤣
Još Clio spomenula si indukciju prstima, to je nadraživanje maternice i često zna potaknuti trudove, to je i meni radio dr. Prije poroda.
Uglavnom Četvrtak čekamo te 😁
url=https://lilypie.com]
Magdalena i Olivera ako se ne varam 😃
Još u četvrtak najavljuju vrhunac toplinskog vala….pa ima da surfamo na tom valu 🤣🤣
Još Clio spomenula si indukciju prstima, to je nadraživanje maternice i često zna potaknuti trudove, to je i meni radio dr. Prije poroda.
Uglavnom Četvrtak čekamo te 😁
Joj sto je bolilo. Uff.još sam ja bila na strogom mirovanju tako da mi je bio zabranjen i seks, pa zamisli kad je ovaj usao prstima i poceo to nesto razdvajati 😬😬😬. Preznojila sam se u sekundi. Da rekao je da to potice trudove
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure, i kod mene još ništa, idem dan po dan... Noć je prošla dobro, spavala sam odlično, stezanja se javljaju, ali nije kao jučer, kad je bilo baš intenzivno. Ovaj tjedan je naš, kako god!😁😁😁😁
👨👩👧👧👭
I Olivera bi rado u četvrtak već ako ne ide prije.
I meni su napravili to razdvajanje još prošli tjedan ali nije da je to išta pokrenulo 😲
Mallla možda ti znaš, sinoć i danas imam nekakvo smeđarenje, jel to može biti zbog vaginalno pregleda ili je možda slučajno znak da se nešto pokreće?
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Može ti biti i jedno i drugo. Dok je smeđe riječ je o staroj krvi pa je vjerojatno od pregleda, sve je dole osjetljivo i natečeno pa lako puknu žilice. Al kažu da ako se pojavi svježa krv, crvena da se odmah treba javiti na kontrolni pregled!
url=https://lilypie.com]
Mirjam - I ja sam od danas u akciji s pilates loptom, tako da mantramo zajedno 🥰
Matea1989 - Ti i ja onda možemo uz to i na virtualnu kavu, tj. čaj od lista maline 😂😂😂
Mallla - Samo polako, da ne bude razočaranja 🤗 Znam da je lako drugom (meni) pričati, ali eto, korak po korak, bude sve u redu 🤞
Gledamo tekmu na pilates lopti ⚽💪
Termin 18.06
Kod mene vise manje mir 😅 zna mi ko struja dolje proc 😬 bole me prepone nenormalno, al to je to.
2021. M 💗
I meni su napravili to razdvajanje još prošli tjedan ali nije da je to išta pokrenulo 😲
Mallla možda ti znaš, sinoć i danas imam nekakvo smeđarenje, jel to može biti zbog vaginalno pregleda ili je možda slučajno znak da se nešto pokreće?
Imala ja istu situaciju jucer nakon pregleda, stalo je skroz.
2021. M 💗
Imala ja istu situaciju jucer nakon pregleda, stalo je skroz.
Meni stalo pa opet krenulo, ali ništa obilno ni svježe na sreću.
A i inače isto prepone bole ful od jučer, dolje svaki nažk kao da me netko tupom iglom bode, a bebač upravo ima party u trbuhu (teorija da se smire jer nemaju mjesta ne vrijedi očito kod nas).
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Sortiraj odgovore
Najstariji