Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    27. Studeni 2020. 10:20

Luckyy42

MaryClear pa trudna si, nema potrebe jos se vracas na staro, daj boze da rastees😁😊
    ana.b. kako si ti? Jel mucnine jos traju?
    Malena3 javi sta se desilo, zao mi je😔 pozitivno razmisljaj i pridruzi nam se opet uskoro❤️

Ja sam skroz ok :)
    Samo da dode nalaz od bete i ako je sve ok krećemo u akciju 😂

Kiflica
    27. Studeni 2020. 10:20

Vale, ta temeratura je normalna u trudnoci. Ja imam temp  37-37.2 od cca zaceca pa do sada, 7 tt sam. Inace mi je normalna 36.5-36.6. Bez brige, nije korona, nego trudnoca .
    Ja spavam ko macka, barem 10 h na dan... skotrljam se na kauc navecer i kapci teski vec oko 9,10 h.... 

• Toncica24
    27. Studeni 2020. 10:24

ja sam danas 5+5 i nemam nikakvih mucnica il gadenja prema hrani.
    Vi koje imate kad su vam pocele tegobe?

1.8. Curetak stigao 💗

Nina27
    27. Studeni 2020. 10:31

Malena3 stvarno mi je žao i drži se. Bit će dobitan sigurno neki od idućih mjeseci. 😉
    Ma ja spavam ko mala beba. Srećom radim od 9 plus od doma pa se dižem u 8:10 h. 😅 i to jedva. Ja sam na prvom vaganju imala 57, sad 55 kg, tak da gubim, ali mislim da je to od proljeva...
    Jel imao itko problem s tim? Ja sam počela pit magnezij zbog laganih grčeva, koji su onda prestali, ali se kao nuspojava pojavio proljev. :(

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

27. Studeni 2020. 10:40

Kiflice, upravo tako, imam razloga biti pozitivna 🍀
    Tončice, meni osobno u 8.tt ali sve je individualno.
    Nina, ako imas proljev od magnezija moze biti da ti je prejaki, uzmi neki slabiji i bit ce ok 😊
    A sto se odlaska na wc tice, zaista se trudim unijeti minimalno 1,5-2l vode dnevno sto je u hladnijem mjesecima tesko, ali tekućina je najveći saveznik u borbi protiv bakterija pa ako pomaze ici cu na wc koliko god treba 🤗 Uvijek imam svoje flase pored sebe tak da to bas pomaze 😉

Susika
    27. Studeni 2020. 10:59

Samoja6

Kiflica

Malena, sretno sutra na pregledu, nadam se da ce sve biti u redu! Krvarenje ne mora znaciti spontani, moze sve biti u redu. Samoja, brzo nam se vrati, tj, ne trebas nas niti napustati, budi s nama :* Tek smo poceli puniti ljetne bebe, 6.i 7.mjesec, a di su jos 8.i 9.mjesec, stignes jos! :)

💞💞💞💞 I lakše mi je nekako s vama… S nikim i ne pričam o ovome nego samo s vama i neizmjerno sam vam zahvalna!

Samo onda čitaj i piši što god ti volja na ovom forumu  i meni je super ovdje jer se možemo sve nekako poistovjetiti i iskreno razumjeti <3

Susika
    27. Studeni 2020. 11:00

Malena3

Pozdrav cure :)
    Napravila pregled, sve je čisto kao da trudnoće nije ni bilo. Ploda nema, sada idem vadit betu.
    Doktor je rekao da je vjerovatno biokemijska. Znat ćemo više kada dode nalaz bete.

Baš mi je žao.. držim fige da ipak bude sve super i da doktor nije dobro vidio 

• Malena3
    27. Studeni 2020. 11:05

Hehe nema greške kod mog doktora :)
    Idemo dalje :) 

Aneee
    27. Studeni 2020. 12:24

Malena3 bas mi je zao jbmu 😔...zadnjih par dana puno loših vijesti...drži se draga...šaljem zagrljaje ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    27. Studeni 2020. 12:27

Luckyy42

MaryClear pa trudna si, nema potrebe jos se vracas na staro, daj boze da rastees😁😊
    ana.b. kako si ti? Jel mucnine jos traju?
    Malena3 javi sta se desilo, zao mi je😔 pozitivno razmisljaj i pridruzi nam se opet uskoro❤️

Mucnine traju ali bas sam spomenula povraćam ali opet nije tak strašno kako je bilo...bitno da bar nešto ostane u meni samo da ne dehidriram opet...tako da mi je ovak oke 😁
    .
    Vale123 to nije visoka temperatura to je normalna temp u trudnoći ne brini 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.