Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    11. Lipanj 2021. 08:56

Bela odlično iskustvo i hvala što si ga podijelila sa nama. Jako sam srećna posebno jer ću rađati u Puli i drago mi je da čujem sve neka pozitivna iskustva o osoblju tamo 😊😊😊
    Bebica je prava velika cura i stvarno ne znam šta im je onda velika beba ako tvoja nije 😉😘
    Sada samo uživajte i volite se i mazite i javi kad idete van, i ako stigneš, kad stigneš  da li ima nešto posebno što treba u bolnici a nismo već spominjale. 😉😘😘😘😘
    MariLove nisi nikakva nemajka vjeruj mi, dojila sam 11 mjeseci na zahtjev, nekad i doslovno 24 sata dnevno (ili sam imala takav osjećaj) i iskreno jedva sam čekala da prestanem. Fizički je iscrpljujuće jako iako ima velikih benefita. Ta povezanost je stvarno nešto posebno i divno i kasnije fali. Druga priča je što sam se ja osjećala kao nemajka kad sam prestala jer ono kao dijete se doji do kad želi pa makar do škole. Ja sam imala averziju prema tome da će dijete hodati za mnom i tražiti sisu, ono no way.
    Sad vidjećeš sve kad krenete, sve smo mi na koncu različite kao i bebe, i ono što je meni neprihvatljivo nekom je super i obrnuto 😉

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    11. Lipanj 2021. 08:56

Mimica2

Uglavnom, sve se slažemo, rode su previše sektaški nastrojene?! 🤷Tako sam ih bar ja doživjela po svemu napisanome na fejsu i ovdje
    Sassy, takva jedna kolijevka-neprocijenjivo! Baš je divna, vintage 😊
    Bela, jao divno zvuči jako si ti to izvela, bravo za mamu ❤️ Uživajte!
    Ja ću prijaviti bolne grčeve od 2 ujutro. Baš osjetno bolnije za razliku od neki dan, pa se iskreno nadam da se nešto pokreće i da to neće trajati cijeli idući tjedan do termina 😑
    Cocolina, Tonks, kakvo je stanje kod vas?

Opaaaa .. navijamo da nam danas javiš da si i ti na putu za rodilište🥰
    Kod mene ako sam taj dan šetala, na večer kad legnem budu menga bolovi koji se kasnije smire. A sinoć me dodatno mučila nesanica. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    11. Lipanj 2021. 09:09

cocolina

Ejej..evo ja cekam uzv i pregled pa javim stanje:)
    Samo sam hthela rec da na loptama ne skoacete nego samo vrtit zdjelicu naprijed nazad lijego desno i to,da se bebici nebi vrtilo posto bi joj skakali po glavi ahahah🤣.

🤣🤣🤣 malo mi njoj prije nego ona nama 🤣🤣
    Sretno cocolina!

url=https://lilypie.com]

Hedwig.Z
    11. Lipanj 2021. 09:13

Bela, divnooo! Super si ti to riješila i želim nam svima tako brzinski porod. Danas idem po loptu 😁😂 nisi nam rekla kako se cura zove 🥰
    Netko je napisao, mislim Malla za do hranu kasnije.. I meni je bezveze davati maloj neku hranu koju mi npr ne konzumirmo doma, ali kao mora se. 😂 Jesti će sve što i mi, a nemam namjeru davati joj avokado ili batat kad to jedemo jednom u 9mjeseci.jednostavno nemamo tu naviku. 
    I neću se previše sekirati zbog dojenja. Kažem, probati ću svakako, iscitala sam more toga. Ali ako ne ide, ne ide. 

MariLove12
    11. Lipanj 2021. 09:14

Ma ne smatram se doslovno nemajkom, nego gledajuci po tim nekim drustvenim stajalistima i sektaskim udrugama tako ispadam 😂 ali tocno kako Bojana kaze, sve smo mi razlicite :) 
    Mimica ajde drzimo fige da budes treća na listi, čim prije 🍀😃

It's a boy! 💙

• Mimica2
    11. Lipanj 2021. 09:16

Ma ne moram ja roditi sad za vikend, nego u pon imam ctg pa bar da mi trudove očita ili da kaže da sam otvorena 2 prsta, bilošto jer se kod mene ništa ne dešava 😆 

Termin 18.06

Tinchy_07
    11. Lipanj 2021. 09:21

Cocolina sretno i javljaj sta kazu
    Mimica tebi onda navijam za ponedjeljak 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mara5
    11. Lipanj 2021. 09:40

Pocela sam se ujutro izlezavati, posto se cijelu noc namjestam onda bar ujutro nadoknadim 🙈
    .
    Bojana ta sam koja jos nista nije pogledala, samo skupljam i spremam sve silne linkove i knjige. 😅 
    .
    Srela sam poznanicu koja je rodila drugo prije dva mjeseca i pitam ju kako je bla bla... rekla je iako je drugi porod bio brzi i laganiji, ipak joj je prvi bio bolji. Ovak je rekla dosla sam mutava i rodila, nisam o nicemu razmisljsla. Sad ulazim u radjaonu i znam sto me sve ceka i vrtim po glavi  da sam bar sve zaboravila 😂
    .
    Bela odlican porod, mala cupavica 🙊 prekrasno!  Rana zateze, a ovako se osjecas dobro? Jel krvaris jako?
    .
    Zaboravila sam tko je uzeo kolica icandy lime? Koje ste jaje uzeli uz nju?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    11. Lipanj 2021. 09:48

Meni je tu najkorisniji bio onaj slajd o kakicama i dobiva li beba dovoljno na težini. To su rekle da ima neka brošura na njihovim stranicama pa možete naći. Slažem se s vama, ne sviđa mi se što su toliko pro dojenje u smislu dojimo do 1, 2 godine, a može i preko, izdajalice ne, dojenje po rasporedu nisu ni spomenule nego samo na zahtjev. I stalno ispada da u bolnicama krivo upućuju i doktori krivo govore 🤔 Ali dobro, ja nekako vjerujem da će me u bolnici uputiti, imam patronažnu, mamu...snaći ćemo se mi.

Aneee
    11. Lipanj 2021. 10:00

Bela predivno, da nam svima bude tako brz porod...a ne ono mučenje pa na kraju hitni carski...bas smo dobro krenule da tako i ostane 😊 divno mala cupavica 🥰🥰
    .
    Po ovom što čitam od vas meni je to bas ružno da su takvi prema dojenju...mislim možeš dati savjet, ali ponašati se tako kao da je samo to dobro i da ako slučajno ne budemo dojile da se samo loše osjećamo...ionako je žena poslije poroda pod hormonima još sam treba da joj napuni glavu da je loša majka ako ne bude mogla dojiti ili ako se izdoji izdajalicom, da muž može dati nekad da i on malo dobije te blizine (naravno ako bude beba prihvacala bocicu), a I da se mama ne osjeća samo kao hodajuća hrana...sto sam čula da dosta žena postane depresivno tako...naravno da želim dojiti i veselim se tome vremenu, ali treba biti malo i realan...
    .
    Ja sam na lopti stalno od 34.tt pa još ništa jbt 😅😅😅 ako ne skačem onda bar sjedim...na kauču uopće  ne sjedim više nego samo na lopti hahaha
    .
    Mirjam ti si sljedeća, tako da te očekujemo ovih dana..😄
    Ti već u 40tt 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.