Kifliceepo dogovoru, Bela je prva onda se redamo🤪😆 a vidjet cemo oce bit sta il ne jos🙈
Magdalenacitala sam da se sluzni cep i obnavlja, mozda ce se obnovit, ali u dobrim tjednima si vec i da se beba rodi❤️
Bitno da je sve spremno, sad samo cekamo🤗
36+3 danas kod nas😁
Lulu.lui ja sam zadnjih tjedan dana povracala😮😮 wow mozda je krenulo, ne mogu vjerovat🙈🙈
Zvala sam bas rodiliste da se prijavim, kazu da mogu doci ako se sta pokrene i da pratim kontrakcije danas i sutra
.
Sad razmisljam prekjucer pred spavanje smo se nakon dugo vremena muz i ja malo podruzili, a jucer ispao cep??🤔😂😂🙈
Evo, kaže doktor da nema potrebe za brigom, jer mene ništa ne boli, nema krvi.
Ako bi bilo nešto, onda mogu za bolnicu/polikliniku...
Kaže da to zna ispadati tjednima prije...
Kaže da je moguće da je i takav iscjedak, zbog hormona i svega, a kraj je trudnoće.
Eto, za sad od mene toliko, ako bude promjene, znate da ću vam javiti 😀
👨👩👧👧👭
Susika, ako je to otvaranje porodiljnog, zaokruzujes A i stavljas datum kad ti je izdana doznaka za porodiljni. :)
Da otvaranje porodiljnog je, 45 dana prije planiranog poroda.. hvala tii
Susika, ipak si uspjela 45 dana i bez komplikacija? Super 😎
Da da uspjela sam, nisam se čak niti trebala svađati
al sam naglasila da imam trombofiliju i samim tim mi se trudnoća vodi kao rizična..
Tonks ovisi kojim se terminom vodi tvoja dr. Neki se kruto drze termina po zadnjem ciklusu pa cekaju tih 45 dana. Ne znam jel u sustavu mogu pisati prije nego je datum ili datum program zadaje automatski. Uglavnom ne zivciraj se, bit ce sigurno rjeseno.
Kod mene poceli hormoni dobro divljat, preznojavam se, smrdim i tako bas veselo...cila samnpospana, glava me boli....🤔
url=https://lilypie.com]
Tonks ovisi kojim se terminom vodi tvoja dr. Neki se kruto drze termina po zadnjem ciklusu pa cekaju tih 45 dana. Ne znam jel u sustavu mogu pisati prije nego je datum ili datum program zadaje automatski. Uglavnom ne zivciraj se, bit ce sigurno rjeseno.
Kod mene poceli hormoni dobro divljat, preznojavam se, smrdim i tako bas veselo…cila samnpospana, glava me boli….🤔
Ma glupo mi je da nemre dat papire sa tim datumom ko da dva mjeseca u naprijed trazim.
E htjela sam te pitat dal ces kupovat nastavak za kolica za Hanu? Bas to gledam pa mi nekak skupo, a vjerujem da bu se ova moja mudrica isto htjela vozit jer zasto bi se braco vozio, a on mora hodat 😅
Ja sam danas bila na akupunkturi, dobila po 3 iglice u svaku potkoljenicu, ništ nisam osjetila.Ali za sljedeći termin moram vidjeti u kakvoj pozi je mali jer mogu nastaviti samo ako je glavicom dole.
Termin 18.06
Cure koje pijete caj od lista maline…jel I vi imate uzasnu zgaracicu nakon tog čaja…ja vatru ritam doslovno 😅
Kod mene ništa, žgaravicu nisam ni prije imala, a evo nemam ni od čaja… Koliko ga popiješ dnevno?
Ma jedan dnevno tek pocela hhahaha...možda od idućeg tjedna po dva
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam danas bila na akupunkturi, dobila po 3 iglice u svaku potkoljenicu, ništ nisam osjetila.Ali za sljedeći termin moram vidjeti u kakvoj pozi je mali jer mogu nastaviti samo ako je glavicom dole.
I ja sam htjela na akupunktur...ali nekako se još mislim...nekako mi se neda, ionako u ovim zadnjim tjednima puno termina pa ne znam di glavom udarati 😅
Evo danas citavu kuhinju sve ormarice ispraznila pa čistim ribam kao da sutra ne postoji 🤣🤣
I onda nam još neki majstori za kupatilo dolaze pa mi se neda još dodatne termine sebi stavljati. Moram I na tusiranje kod svekrve dok ovi ovo ne zavrse..ma joj 🙈🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kod mene poceli hormoni dobro divljat, preznojavam se, smrdim i tako bas veselo…cila samnpospana, glava me boli….🤔
Ma glupo mi je da nemre dat papire sa tim datumom ko da dva mjeseca u naprijed trazim
E htjela sam te pitat dal ces kupovat nastavak za kolica za Hanu? Bas to gledam pa mi nekak skupo, a vjerujem da bu se ova moja mudrica isto htjela vozit jer zasto bi se braco vozio, a on mora hodat 😅
E pa Hana vec hoce u kolica i to ce bit prava borba. Razmisljala sam o tom nastavku al uopce ne znam koji bi i kakav. Vidila sam one sto se samo stoji, one sto se sjedi kao na biciklu i neki sa širim sjedalom...čak mi je prijateljica spominjala da bi ona to poklonila al evo nisam se dala u neko ozbiljnije istraživanje o tome.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure,
Da se i ja javim malo. Koje ste blizu poroda, zelim vam srecu. Citam vas svako malo😊😊😊
Koje ste dalje terminu, samo info ukoliko budete morali na injekcije kortikosterodima za razvoj pluca - primaju se 4 doze untar 48h. Znaci ja sam 2 dana u bolnici, nadam se da cu sutra doma...
Mia 🥰 termin 27.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji