Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    26. Svibanj 2021. 13:48

Luckyy42

Kifliceepo dogovoru, Bela je prva onda se redamo🤪😆 a vidjet cemo oce bit sta il ne jos🙈
    Magdalenacitala sam da se sluzni cep i obnavlja, mozda ce se obnovit, ali u dobrim tjednima si vec i da se beba rodi❤️
    Bitno da je sve spremno, sad samo cekamo🤗
    36+3 danas kod nas😁
    Lulu.lui ja sam zadnjih tjedan dana povracala😮😮 wow mozda je krenulo, ne mogu vjerovat🙈🙈
    Zvala sam bas rodiliste da se prijavim, kazu da mogu doci ako se sta pokrene i da pratim kontrakcije danas i sutra
    .
    Sad razmisljam prekjucer pred spavanje smo se nakon dugo vremena muz i ja malo podruzili, a jucer ispao cep??🤔😂😂🙈

Evo, kaže doktor da nema potrebe za brigom, jer mene ništa ne boli, nema krvi. 
    Ako bi bilo nešto, onda mogu za bolnicu/polikliniku...
    Kaže da to zna ispadati tjednima prije...
    Kaže da je moguće da je i takav iscjedak, zbog hormona i svega, a kraj je trudnoće. 
    Eto, za sad od mene toliko, ako bude promjene, znate da ću vam javiti 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

Susika
    26. Svibanj 2021. 15:10

Negativ.Ljubavi

Susika

Raven7

Susika, ako je to otvaranje porodiljnog, zaokruzujes A i stavljas datum kad ti je izdana doznaka za porodiljni. :)

Da otvaranje porodiljnog je, 45 dana prije planiranog poroda.. hvala tii

Susika, ipak si uspjela 45 dana i bez komplikacija? Super 😎

Da da uspjela sam, nisam se čak niti trebala svađati 
    al sam naglasila da imam trombofiliju i samim tim mi se trudnoća vodi kao rizična..

Mallla
    26. Svibanj 2021. 15:12

Tonks ovisi kojim se terminom vodi tvoja dr. Neki se kruto drze termina po zadnjem ciklusu pa cekaju tih 45 dana. Ne znam jel u sustavu mogu pisati prije nego je datum ili datum program zadaje automatski. Uglavnom ne zivciraj se, bit ce sigurno rjeseno.
    Kod mene poceli hormoni dobro divljat, preznojavam se, smrdim i tako bas veselo...cila samnpospana, glava me boli....🤔

url=https://lilypie.com]

ana0310
    26. Svibanj 2021. 15:14

Ja bas slusam trudnicki tecaj 😅

2021. M 💗

• Tonks6
    26. Svibanj 2021. 15:20

Mallla

Tonks ovisi kojim se terminom vodi tvoja dr. Neki se kruto drze termina po zadnjem ciklusu pa cekaju tih 45 dana. Ne znam jel u sustavu mogu pisati prije nego je datum ili datum program zadaje automatski. Uglavnom ne zivciraj se, bit ce sigurno rjeseno.
    Kod mene poceli hormoni dobro divljat, preznojavam se, smrdim i tako bas veselo…cila samnpospana, glava me boli….🤔

Ma glupo mi je da nemre dat papire sa tim datumom ko da dva mjeseca u naprijed trazim.
    E htjela sam te pitat dal ces kupovat nastavak za kolica za Hanu? Bas to gledam pa mi nekak skupo, a vjerujem da bu se ova moja mudrica isto htjela vozit jer zasto bi se braco vozio, a on mora hodat 😅

• Mimica2
    26. Svibanj 2021. 15:20

Ja sam danas bila na akupunkturi, dobila po 3 iglice u svaku potkoljenicu, ništ nisam osjetila.Ali za sljedeći termin moram vidjeti u kakvoj pozi je mali jer mogu nastaviti samo ako je glavicom dole.

Termin 18.06

Aneee
    26. Svibanj 2021. 15:36

Negativ.Ljubavi

ana.b.

Cure koje pijete caj od lista maline…jel I vi imate uzasnu zgaracicu nakon tog čaja…ja vatru ritam doslovno 😅

Kod mene ništa, žgaravicu nisam ni prije imala, a evo nemam ni od čaja… Koliko ga popiješ dnevno?

Ma jedan dnevno tek pocela hhahaha...možda od idućeg tjedna po dva

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    26. Svibanj 2021. 15:42

Mimica2

Ja sam danas bila na akupunkturi, dobila po 3 iglice u svaku potkoljenicu, ništ nisam osjetila.Ali za sljedeći termin moram vidjeti u kakvoj pozi je mali jer mogu nastaviti samo ako je glavicom dole.

I ja sam htjela na akupunktur...ali nekako se još mislim...nekako mi se neda, ionako u ovim zadnjim tjednima puno termina pa ne znam di glavom udarati 😅
    Evo danas citavu kuhinju sve ormarice ispraznila pa čistim ribam kao da sutra ne postoji 🤣🤣
    I onda nam još neki majstori za kupatilo dolaze pa mi se neda još dodatne termine sebi stavljati. Moram I na tusiranje kod svekrve dok ovi ovo ne zavrse..ma joj 🙈🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    26. Svibanj 2021. 16:27

Tonks6

Mallla

Kod mene poceli hormoni dobro divljat, preznojavam se, smrdim i tako bas veselo…cila samnpospana, glava me boli….🤔

Ma glupo mi je da nemre dat papire sa tim datumom ko da dva mjeseca u naprijed trazim
    E htjela sam te pitat dal ces kupovat nastavak za kolica za Hanu? Bas to gledam pa mi nekak skupo, a vjerujem da bu se ova moja mudrica isto htjela vozit jer zasto bi se braco vozio, a on mora hodat 😅

E pa Hana vec hoce u kolica i to ce bit prava borba. Razmisljala sam o tom nastavku al uopce ne znam koji bi i kakav. Vidila sam one sto se samo stoji, one sto se sjedi kao na biciklu i neki sa širim sjedalom...čak mi je prijateljica spominjala da bi ona to poklonila al evo nisam se dala u neko ozbiljnije istraživanje o tome.

url=https://lilypie.com]

• Ivančica_Maslačak
    26. Svibanj 2021. 16:33

Pozdrav cure,
    Da se i ja javim malo. Koje ste blizu poroda, zelim vam srecu. Citam vas svako malo😊😊😊 
    Koje ste dalje terminu, samo info ukoliko budete morali na injekcije kortikosterodima za razvoj pluca - primaju se 4 doze untar 48h. Znaci ja sam 2 dana u bolnici, nadam se da cu sutra doma...

Mia 🥰 termin 27.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.