Aaaa Lucky, ja uzbuđena ko i ti... Zeleno, sluzavo zvuči super 😁, Jel spremna torba??
Termin 18.06
Jedva cekamo svoja mala cuda, kad prva krene radjati, to je to, dalje se samo redamo 💙❤️🥰 svakim danom sanjam kako sam rodila i kako je malac s nama napokon, sve mi je tako brzo proslo 🤦🏽♀️ Pitam se hoce li mi faliti sve ovo ili najbolje tek dolazi ☺️🤰🏽🥰💙
Lucky za hemoroide najbolje ti je malo hladnija voda direkt prema š…u, imala bas neki dan i super upalilo, za dva dana ni traga ☺️🤭😬
Ne znam baš da će mi falit 😅 Bilo je super prvo i drugo tromjesečje. Al ovo pred kraj... Postaje mi stresno i histeriziram ako mi se mali ne javi... Spavam ko klada i ujutro se budim, panika, zašto me cijelu noć nije probudio, zašto se ne javlja... I onda kad krene nema stajanja ❤️
Termin 18.06
Mirjam, meni je ok za sad hahah, ja sam na pocetku bas povracala tako da mi je ovo top, malo bole ledja, al sam jos full dobro 😅🥰🤰🏽 Samo da ne ureknem 😂
Lucky, bravo, odlicna ideja za kockicu leda, nisam se ni sjetila 🥴😅 al bitno da je proslo😇
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Lucky, 0 bodova kod mene.
Raven, onda neka se tako i nastavi 😊 Mene leđa nekad bole, nekad ne,nije kritično.. Ali puno bi spavala Iskorištavam još malo situaciju😅
Termin 18.06
Meni je danas dan baš užasan, odnosno dan je super ali sam ja katastrofa. Ukupno nisam bila 2 sata na nogama. Sinoć me glava zezala pa nisam spavala, a nije ni tokom dana bolje. Cijelo vrijeme se vrtim s desnog na lijevi bok. Sutra se nadam preporodu😁
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sve smo tu do kraja iliti novog početka 🥰🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala curke 😘
.
Haljjna je Asos ( outlet dio).
.
Hemosi meni su cure tu na forumu preporucile kremu/mast hemopip +, mislim da se tako zove i meni je pomogla ali da naglasim da nisam imala nikakve bolne hemeroide..
.
Takpdjer sam bas uzbudjena i isla sam procitat proljetnice, i kad vidim da su Bela i Mirjam tako blizu znam da ih svi polako pratimo.
.
Da da Lucky to bi mogao biti cep, tak je i moja kuma opisivala 🤭
Sutra odemah idem u trgovinu po stvari za bolnicu 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ovu temu napustamo tek kada stigne i posljednja beba s popisa 🥰 druzit cemo se cijelo ljeto! Mozda paralelno bude jos koja tema.
I ja skicnem tamo da jos 3 cure rode, da prođe sve u redu a onda je Belu red 😊 Mirjam, Lucky i Boobabooo buduci da se nesto pokrece
url=https://lilypie.com]
Iskreno, ja jedva cekam. Sad vise ne mogu bas sam teska sama sebi. Potpisala bih sljedeci tjedan da rodim. 😂 Al dobro kad god ona odluci. Imam nekad osjecaj da ce mi se trbuh rasporit koliko je jadan napet. 🙈
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji