Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 15:41

Raven7, super za srce   Nadam se da ću i ja sutra čuti srce svoje bebe 

Nina27, mi ćemo svojima reći tek oko 13tt, kad uspješno prođe i mini anomaly scan i NIPT.
    Na čuvanje neću ići, radit ću do kraja.

💔💔💔

23. Studeni 2020. 15:41

Ja cu za Bozic obuc svom peseku onu kapicu i stavit mu tablu "uskoro postajem veliki brat" i tak cemo s3 slikat. 🤗

23. Studeni 2020. 15:50

Ja sam inace sa pregleda. Nema bete. Kaze doktor nije potrebno. Ono sta ga zanima je prisutno i odgovara  tjednima a to je da sam usla u 5 tjedann zapravo 4+4 a dalje kako bude bit ce. Pon kontrola. U crboj tocki doc ce beba za koji tjedan. 

23. Studeni 2020. 15:50

Da zaboravih sliku staviti ali znate o cem pricam. 

Maša🤰🏼
    23. Studeni 2020. 15:51

Martinaa ful dobroooo ja jos uvijek smisljam kako rec hahha moja mama ce bit baka po 7 put i ona ce bit tolikoooo vesela jedva cekam 😍😍 ja sam 4. Djete najmlađa i bas bi zeljela nekako posebno im rec dat slikicu od ultrazvuka i mozda nesto napisat ili neznam kako 🙈
    Jel se dobija slikica na prvom ultrazvuku? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

mara5
    23. Studeni 2020. 15:51

Odlicno, bitno da je sve na svom mjestu 🤰

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 15:54

🦋Anitram1982🦋

Ja sam inace sa pregleda. Nema bete. Kaze doktor nije potrebno. Ono sta ga zanima je prisutno i odgovara tjednima a to je da sam usla u 5 tjedann zapravo 4+4 a dalje kako bude bit ce. Pon kontrola. U crboj tocki doc ce beba za koji tjedan.

Super  Idući tjedan će vjerojatno tu već biti lijepi EO 

💔💔💔

23. Studeni 2020. 15:59

NadimakMTB

🦋Anitram1982🦋

Ja sam inace sa pregleda. Nema bete. Kaze doktor nije potrebno. Ono sta ga zanima je prisutno i odgovara tjednima a to je da sam usla u 5 tjedann zapravo 4+4 a dalje kako bude bit ce. Pon kontrola. U crboj tocki doc ce beba za koji tjedan.

SuperIdući tjedan će vjerojatno tu već biti lijepi EO

Da tak je i doktor reko isto da bi trebalo biti. 🤗

• Barbi_2309
    23. Studeni 2020. 16:33

Mirjam2, jako mi je žao, cijeli dan dns pratim forum da vidim vijesti od tebe. U redu je da si tužna, jer bez obzira na to zvali to doktori plodom, fetusom ili bebom za nas žene je to naše dijete već od prvog dana kada saznamo. 
    Super mi je da se trudi biti pozitivna zbog svega, jer je to jedino ispravno i da je druga bebica kako treba. Sada je ona najbitnija. Glavu gore i računaj na nas cure❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

mara5
    23. Studeni 2020. 16:38

Evo i ja kao da zivim u svedskoj dobila termin 14.12.. taman ce biti  oko 8 tjedana dok dodjem na red 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.