Da uglavnom gledaju da naprave termin za pregled u 7-8 tt tada moraju nešto vidjeti a i otkucajima onda budu vec tu...jer ne žele ni oni prerano pa se ne vidi dobro ili tak nesto onda normalno mi žene samo se uplašimo...tako da je nekad bolje i malo čekati 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ja vas napuštam... Moje bebice više nema... 😭
Raspadam se i nemogu..
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure ja vas napuštam… Moje bebice više nema… 😭
Raspadam se i nemogu..
Žao mi je
💔💔💔
Raspadam se i nemogu..
Daj nemoj me zezati 😔 bas sam vidila da si krvarila puno i bas sam se nekako nadala da nije ništa se bebicom nego da je nešto drugo uzrok tome....bas mi je zao😔...šaljem zagrljaje drži se 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Evo da se i ja javim nakon dugo hahaha
Izasla sam prošli ponedjeljak iz bolnice (bila 6 dana)
Sad je bolje imam čepiće da ne povraćam i odmah je lakše…strahova nikakvih nemam ali i ne krećem se puno ne zato sto ne želim nego zašto sto ne mogu…znam da nisam invalid jer sam trudna ali sam dosta snage izgubila u proteklim tjednima jer sam tada 4 kg izgubila i sad treba vremena da tijelo dode opet sebi….pokušavam se kretati koliko mogu ali to je uglavnom 5min i onda moram sjesti ili leći jer se komplet tijelo počne tresti i tlak počne padati…tako da radite kako se osjećate a ne kako vam ljudi kažu da bi trebale jer vi sebe same najbolje poznajete ❤
Super da si izasla.👍👍👍 Doc ces brzo k sebi. 👍👍👍Samo nemoj zaboraviti i na vitamine. Femibion je super. Ja ga isto pijem. Ima sve sta treba od vitamina i folna.
Hvala ali femibion mi je samo pogorsao mučnine. Tako da ga više ne uzimam nego samo folnu…I dr kaze da je to sasvim dovoljno…beba se lijepo razvija tako da nema potrebe pretjerivati ako ne moram…tako kaže doktor 🙂
Pogorso mucnine? Ma zezas? Svas. Meni nista od njih. Ma ne vjerujem da je bas on pogorso mucnine.Pa to su samo vitamini. Posto imas mucnine ti da popis bilo kaj bilo bi ti lose i muka to tak ide. Jer to su mucnine. No dobro. Otom potom. Glavno da je sve dobro 👍
Raspadam se i nemogu..
Zao mi je ..eto nema rijeci da se utjesis ali ides dalje. Surovo zvuci al tako je. Odtuguj, isplaci se, daj si vremena za bol a onda glavu gore i ides dalje. I ides dalje a da se ne okreces.
Evo da se i ja javim nakon dugo hahaha
Izasla sam prošli ponedjeljak iz bolnice (bila 6 dana)
Sad je bolje imam čepiće da ne povraćam i odmah je lakše…strahova nikakvih nemam ali i ne krećem se puno ne zato sto ne želim nego zašto sto ne mogu…znam da nisam invalid jer sam trudna ali sam dosta snage izgubila u proteklim tjednima jer sam tada 4 kg izgubila i sad treba vremena da tijelo dode opet sebi….pokušavam se kretati koliko mogu ali to je uglavnom 5min i onda moram sjesti ili leći jer se komplet tijelo počne tresti i tlak počne padati…tako da radite kako se osjećate a ne kako vam ljudi kažu da bi trebale jer vi sebe same najbolje poznajete ❤
Super da si izasla.👍👍👍 Doc ces brzo k sebi. 👍👍👍Samo nemoj zaboraviti i na vitamine. Femibion je super. Ja ga isto pijem. Ima sve sta treba od vitamina i folna.
Hvala ali femibion mi je samo pogorsao mučnine. Tako da ga više ne uzimam nego samo folnu…I dr kaze da je to sasvim dovoljno…beba se lijepo razvija tako da nema potrebe pretjerivati ako ne moram…tako kaže doktor 🙂
Pogorso mucnine? Ma zezas? Svas. Meni nista od njih. Ma ne vjerujem da je bas on pogorso mucnine.Pa to su samo vitamini. Posto imas mucnine ti da popis bilo kaj bilo bi ti lose i muka to tak ide. Jer to su mucnine. No dobro. Otom potom. Glavno da je sve dobro 👍
Da pogorsao...jer ih nisam uzimala 2 dana i bilo mi bolje i onda počela opet onda se opet pogorsalo da mi ni infuzija nije pomogla...tako da sam prestala i čim sam prestala mučnine se smanjile...svaka žena je drugačija ako već do sad nismo primijetili onda nez 😁
Sve su to vitamini ali ako ima nuspojave onda ih ima...I ja sam ih imala i nisam jedina
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Raspadam se i nemogu..
Bas mi je zao 😥 sad samo hrabro dalje 🍀🍀
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Raspadam se i nemogu..