Cure ja vas napuštam… Moje bebice više nema… 😭
Raspadam se i nemogu..
Drži se🖤
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Zenice, mozda mi koja od vas moze pomoci….gin mi je dala uputnicu za vadenje krvi sutra ujutro i dala tablete na recept…..kad sam dosla u ljekarnu prodavac mi je rekao da mi je dopunsko isteklo, a ja pojma nisam imala! Zna li netko od vas cijenu i placa li se na licu mjesta ili kako funkcionira?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Raspadam se i nemogu..
Ajoooooj. Stvarno mi je zao.... Drzi se, isplaci se, digni glavu i sve ce doci na svoje. Dozivjela sam slicno prije 4mjeseca... i evo u roku dva mjeseca opet ostala trudna. Samo snaga i volja je potrebna...
Zenice, mozda mi koja od vas moze pomoci….gin mi je dala uputnicu za vadenje krvi sutra ujutro i dala tablete na recept…..kad sam dosla u ljekarnu prodavac mi je rekao da mi je dopunsko isteklo, a ja pojma nisam imala! Zna li netko od vas cijenu i placa li se na licu mjesta ili kako funkcionira?
Ne bi li za trudnice sve trebalo biti besplatno?
Ja nemam dopunsko recimo..
Raspadam se i nemogu..
Drži se draga ❤️
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Evo u vezi dopunskog:
"Trudnicama HZZO u cijelosti osigurava plaćanje zdravstvenih usluga, ali samo za stanja i poremećaje vezane na trudnoću. To znači da za sve druge bolesti, stanja ili povrede plaćaju sudjelovanje u troškovima tijekom korištenja zdravstvene zaštite, tako da preporučamo da se dopunski zdravstveno osiguraju."
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Npr. ja sam na fragminu i to se smatra stanjem ili poremečajem u trudoći i meni HZZO pokriva troskove. Ali normalno vađenje krvi u trudnoći ako nemaš dopunsko se plaća
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja placam svoje dopunsko preko HZZO 70 kn, isto tak znam kad predas zahtjev za aktivaciju moras cekati 14 dana da ti to isto postane aktivno. Ali obicno oni uvijek produze automatski kad ti istekne, ako si slucajno prije bila osigurana preko njih, a ako si preko nekog drugog osiguranja bila, onda kontaktiraj njih. Uglavnom moras cekati 14 dana da ti dopunsko postane aktivno 😊
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Ma i ja sam bila.preko hzzoa osigurana skroz, nemam pojma kako se ovo dogodilo, a placam svaki mjesec....znate li samo placam li odmah tamo ili dobijem naknadno racun?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Raspadam se i nemogu..
😭😭😭 Grozno, zao mi je 😭
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji