Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina 39
    23. Studeni 2020. 12:07

Bila sam na jednom pregledu 6+2 i srce je prokucalo
    Sad idem u petak na 8+3 opet i jedva cekam.
    Nemam mucnine nista nula bodova,samo sise cvrste i vece,apetit i iscjedak prozirni ko voda.
    I to je sve🤩

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

mara5
    23. Studeni 2020. 12:12

Odlično, kod mene je apetit onako li la..imam neke lagane mučnine...uhvati me malo kao neka pomutnja u stomaku i popusti kad nešto pojedem...sise još uvijek bolne a iscjedak neki na bijelo vuče, ali nije obilan.
    Sad sam 4+6, pa se i ja nadam da će me naručiti sa nekih 7.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Maša🤰🏼
    23. Studeni 2020. 12:15

Martina slazem se s tobom ❤️ Uzivajmo u ovom predivnom razdoblju koliko god mozemo 🥰🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Nina27
    23. Studeni 2020. 12:22

marinalin super si ovo napisala. 100 % se slažem. Mislim da ovo treba biti support grupa i da trebamo što visa širit pozitivnu energiju. Ja vjerujem da će sve biti dobro, a ako ne bude, onda o tim stvarima treba razmišljati.

Stvarno se nemojte bojati zato što se ne vide recimo još otkucaji srca jer to često dođe čak tek u 8.tjednu. Sve je to normalno, pogotovo ako imate kasne ovulacije kao i ja. 😊 i iskreno sam sretna kad mi prođe dan da mi nije muka, niš me ne probada - to je također sve normalno. 😉

Ja ću cekat također do božica do svojima kažem, a nakon nove godine u uredu i najbližim prijateljima. Šefici ću odmah rec jer mi se ne da muljaš oko termina pregleda, a ionako radim od doma. ☺️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Aneee
    23. Studeni 2020. 13:16

Evo da se i ja javim nakon dugo hahaha
    Izasla sam prošli ponedjeljak iz bolnice (bila 6 dana)
    Sad je bolje imam čepiće da ne povraćam i odmah je lakše...strahova nikakvih nemam ali i ne krećem se puno ne zato sto ne želim nego zašto sto ne mogu...znam da nisam invalid jer sam trudna ali sam dosta snage izgubila u proteklim tjednima jer sam tada 4 kg izgubila i sad treba vremena da tijelo dode opet sebi....pokušavam se kretati koliko mogu ali to je uglavnom 5min i onda moram sjesti ili leći jer se komplet tijelo počne tresti i tlak počne padati...tako da radite kako se osjećate a ne kako vam ljudi kažu da bi trebale jer vi sebe same najbolje poznajete ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    23. Studeni 2020. 13:19

Čestitam novim trudnicama bas je divno vidjeti kako nas je sve više i više 😊
    Dosta puta sam ulazila da vas pročitam ali forum mi je dosta blokirao pa bih uvijek odustala ....napokon da sam uspjela da vam se javim 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

NanaJ
    23. Studeni 2020. 13:21

Evo me malo sam se smirila i procitala ponovno nalaz pa da se ispravim, citiram nalaz: u kavumu se prikazuje pravilna GV 6mm u kojoj se nazire ŽV. EO se ne vidi. Po zadnjoj mengi 6+0 a sad vidim po slici na uzv on je izracunao 5+2, ja sam cure toliko uplasena da nesto nece biti ok oprostite sto opet pisem ali ne mogu si pomoc. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 13:23

NanaJ

Evo me malo sam se smirila i procitala ponovno nalaz pa da se ispravim, citiram nalaz: u kavumu se prikazuje pravilna GV 6mm u kojoj se nazire ŽV. EO se ne vidi. Po zadnjoj mengi 6+0 a sad vidim po slici na uzv on je izracunao 5+2, ja sam cure toliko uplasena da nesto nece biti ok oprostite sto opet pisem ali ne mogu si pomoc.

Ma samo ti piši, zato si tu. Ako je sad 5+2, onda je logično da se EO ne vidi, prerano je. Pusti mengu, svaka od nas ima ovulaciju u drugo vrijeme - točno je ono što je doktor izračunao. Vidiš da je GV pravilnog oblika, lijepe je veličine za to vrijeme, postoji ŽV, nije vanmaterična... za sad su to samo dobre vijesti.
    Kad ti je idući pregled?

💔💔💔

NanaJ
    23. Studeni 2020. 13:29

NadimakMTB

NanaJ

Ma samo ti piši, zato si tu. Ako je sad 5+2, onda je logično da se EO ne vidi, prerano je. Pusti mengu, svaka od nas ima ovulaciju u drugo vrijeme - točno je ono što je doktor izračunao. Vidiš da je GV pravilnog oblika, lijepe je veličine za to vrijeme, postoji ŽV, nije vanmaterična… za sad su to samo dobre vijesti.
    Kad ti je idući pregled?

Iduci tjedan. Ma i doktorica me je isprepadala cim je vidjela odmah je rekla da je to nesto manje nego sto je na 6 tj da je valjda ovulacija bila kasnije iako sam na radila lh trakice i 14 dan je trakica bila tamnija na odnosu na 13 dan pa sam ja zakljucila to ne pik i vise testirala. 16 dan sam opet radi fore napravila ali navecer i crtica je bila svjetila tako da ne znam sva sam isprepadana a znam da nebi trebala 😞

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 13:36

NanaJ

NadimakMTB

NanaJ

Ma samo ti piši, zato si tu. Ako je sad 5+2, onda je logično da se EO ne vidi, prerano je. Pusti mengu, svaka od nas ima ovulaciju u drugo vrijeme - točno je ono što je doktor izračunao. Vidiš da je GV pravilnog oblika, lijepe je veličine za to vrijeme, postoji ŽV, nije vanmaterična… za sad su to samo dobre vijesti.
    Kad ti je idući pregled?

Iduci tjedan. Ma i doktorica me je isprepadala cim je vidjela odmah je rekla da je to nesto manje nego sto je na 6 tj da je valjda ovulacija bila kasnije iako sam na radila lh trakice i 14 dan je trakica bila tamnija na odnosu na 13 dan pa sam ja zakljucila to ne pik i vise testirala. 16 dan sam opet radi fore napravila ali navecer i crtica je bila svjetila tako da ne znam sva sam isprepadana a znam da nebi trebala 😞

Ja sam išla preko MPO pa točno znam kad je bila ovulacija, i beba "kasni" dva dana. Nije samo do ovulacije, nego i do trenutka kad se implantirala, takvi pomaci su sasvim normalni plus teško da si trakicama uhvatila TOČNI pik. Da ti beba 2 tjedna sad kasni, to bi bio problem, ovo je sasvim normalno.
    Za tjedan dana ćeš vidjeti i EO, a uz malo sreće i čuti srce. Pripremi se da srce možda još nećeš čuti, jer je ipak to dosta rano, nisam ni ja sigurna hoću li ga čuti sutra.
    Doktori često kažu neku usputnu primjedbu koja je njima sasvim normalna, a mi od toga iskreiramo čitavi horor film. Nije ni čudo, pod hormonima smo.
    A sad vidi kako si možeš pomoći da se smiriš, zabavi se nečim što voliš, druži se s podržavajućim ljudima, ugađaj si. Ti si mama, i tvoja beba teba smirenu, sretnu i ispunjenu mamu. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani