Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Susika
    23. Studeni 2020. 10:53

Mašo i maro baš mi je draaaago da ste se prebacile ovdje  čestitke 
    Samoja baš mi je žao zbog krvarenja, no vjerujem da će sve dalje teći svojim tokom i da će biti u redu, vidiš da je krenulo na bolje, samo odmaraj i zaokupiraj se nečim, filmom, serijom, knjigom 
    Ugl, ja danas imala prvo bljuvanje, nadam se i posljednje  ujutro kuhala kavu, užas kak mi zasmrdila i prije toga pojela komad kukuruznog kruha čisto da nešto pojedem i popila malo vode, očito loša odluka.. ipak bude beba čekala ručak svaki dan 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 10:58

NanaJ

Curke evo me s pregleda, po njenim proracunima danas je tocno 6 tjedana, plod se vidi koji je 6mm i nazire se ŽV, otkucaji se jos ne vide. Rekla je da je plod malo manji na broj tjedana i da je mozda bila kasnija ovulacija pa je to radi toga, kontrola za tjedan dana pa cemo vidjeli da li se plod razvija ili ne. Uzasno mi je i ne znam sta da mislim i prestrasena sam da se trudnoca nece dobro razviti

Bez brige, moji nalazi su bili identični na 6+0.
    Sutra imam pregled na 7+0 i nadam se srčeku (sutra bi se trebalo čuti, iako postoje slučajevi kad se ni onda ne čuje,  nego još malo kasnije).
    Samo opušteno, udovoljavaj si, i ponašaj se kao prava trudnica 

💔💔💔

Maša🤰🏼
    23. Studeni 2020. 11:12

Cure dali ste vi imale temperaturu na pocetku? Evo ja upravo izmjerila 37.2. 😏

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 11:30

maša25

Ja imam već tjednima takvu temperaturu. Doduše, ne znam je li zbog trudnoće ili zato što uzimam utriće (progesteron).
    Ali mislim da svim trudnicama prirodno raste progesteron, pa onda raste i temperaturica.

💔💔💔

23. Studeni 2020. 11:33

Ja imam nesto da kazem. Znam da vam je svima tesko u pocetku trudnoce. I da se bojite ishoda, sta ce biti, hoce li sve biti u redu? Ali imam pitanje za vas. Pa eto cak i da znate da nece biti sve ok sta bi vi napravile? Kako bi to rijesile? Da li uspjele u tome da ono ipak uspije? Moj odgovor je NE. Jer od trena kad ugledate plusic jedni sto je u vasoj moci je da se pazite,zdravo hranite i brinete o sebi i dijetetu. Ostali NIJE na vama niti ce ikada biti. Zato, svoje strahovr usmjerite na nesto lijepo i pozitivno. Pokusajte se opustiti jer stres vam ne pomaze. Gledajte omiljene serije, slusajte radio, kuhajte, plesite, setajte, hodajte u soping, idite na kavu i uzivajte u svojim trudnocama jer cete za 9 mjeseci zaliti za tim danima. I nemojte mi rec lako je meni pisat. Nije. Imam 3 izgubljene trudnoce od toga jedna u dosta velikom tjednu ali ne zelim da me strah savlada i da propustim sve drazi trudnoce. ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 11:35

🦋Anitram1982🦋

Ja imam nesto da kazem. Znam da vam je svima tesko u pocetku trudnoce. I da se bojite ishoda, sta ce biti, hoce li sve biti u redu? Ali imam pitanje za vas. Pa eto cak i da znate da nece biti sve ok sta bi vi napravile? Kako bi to rijesile? Da li uspjele u tome da ono ipak uspije? Moj odgovor je NE. Jer od trena kad ugledate plusic jedni sto je u vasoj moci je da se pazite,zdravo hranite i brinete o sebi i dijetetu. Ostali NIJE na vama niti ce ikada biti. Zato, svoje strahovr usmjerite na nesto lijepo i pozitivno. Pokusajte se opustiti jer stres vam ne pomaze. Gledajte omiljene serije, slusajte radio, kuhajte, plesite, setajte, hodajte u soping, idite na kavu i uzivajte u svojim trudnocama jer cete za 9 mjeseci zaliti za tim danima. I nemojte mi rec lako je meni pisat. Nije. Imam 3 izgubljene trudnoce od toga jedna u dosta velikom tjednu ali ne zelim da me strah savlada i da propustim sve drazi trudnoce. ❤

Savršen savjet, i pridržavam ga se u najvećoj mjeri u kojoj mogu 

💔💔💔

mara5
    23. Studeni 2020. 11:40

🦋Anitram1982🦋

Žao mi je zbog svega što si prošla.
    U potpunosti se slažem s tobom, ne možemo utjecati na sve stvari...
    Ja sam baš jako sretna i uzbuđena, stalno se smješkam...a skrivam to 
    Jedino me živcira što mi se gin. ne javlja, ali ništa čudno...ne žurim se na prvi pregled želim kad dođem da se što više vidi.
    Mašo imaš više linko za izabrati, više se ne sjećam koji je točno potreban da se vide sličice..probaj promjeniti

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    23. Studeni 2020. 11:42

maša25

ja ništa nisam mjerila..možda i imam
    Susika hvala 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Rina 39
    23. Studeni 2020. 11:45

I ja sam bila u ovoj grupi se prijavila prije mjesec dana al sam otisla jer se pocelo pricat dosta o spontanima i losim iskustvima.
    Trudna sam 8+0 sutra i 37god i prva trudnoca.
    I kao frizer sa stazem 20god nafarbala sam se milion trudnica pred porod da neide neuredne na porod..i nikome nije naskodilo😜
    Ako smo trudne nismo invalidi niti bolesne da lezarimo,kako onda zenske koje vec imaju djecu i nose trbuh a trce za bebacem😂
    Moje misljenje je da se opustite i zivite kao i dosad osim dodatnog unosa vitamina,prestanak pusenja i alkohola.
    Ostalo je na prirodi da ucini svoje😍🥰

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

mara5
    23. Studeni 2020. 11:57

marinalin

I ja sam bila u ovoj grupi se prijavila prije mjesec dana al sam otisla jer se pocelo pricat dosta o spontanima i losim iskustvima.
    Trudna sam 8+0 sutra i 37god i prva trudnoca.
    I kao frizer sa stazem 20god nafarbala sam se milion trudnica pred porod da neide neuredne na porod..i nikome nije naskodilo😜
    Ako smo trudne nismo invalidi niti bolesne da lezarimo,kako onda zenske koje vec imaju djecu i nose trbuh a trce za bebacem😂
    Moje misljenje je da se opustite i zivite kao i dosad osim dodatnog unosa vitamina,prestanak pusenja i alkohola.
    Ostalo je na prirodi da ucini svoje😍🥰

Sad ćemo razbiti sve i samo se veseliti. 
    Na koliko si pregleda bila?
    Jesu mučnine počele?
    nadam se da vam ne smetaju ovakva pitanja

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.