Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    21. Svibanj 2021. 14:31

Joj Mallla, draže bi mi bilo da se ranije pokrene svakako. Super ti je bušica, taman 😅
    Danas me baš neki jaki menstrualni grč ulovio i smijem se kažem, aha skoro si zaboravila kako izgledaju bolne menstruacije 😅
    Znači nisam jedina poremećena 😆 Ana, nemreš vjerovati gledam te lonce i mislim si dal da se upustim u projekt pranja i ribanja octom i limunom, da im vratim sjaj, ili bolje naručiti nove 🤣 I biljke sam presadila. Muči me balkon jedino jer kiša lije doslovno svaki dan i jutra su hladna i čini mi se da neće cvijeće osvanuti tamo.
    Ono što sam pustila su nespeglane tetrice, ali nešto me žulja i sve mi se čini da ću i njih morat popeglat. Iako, kažem sviđa mi se da budu tak zgužvane 😄

Termin 18.06

Mila12
    21. Svibanj 2021. 14:43

Znam da je netko pisao da su mu super tetrice neopeglane, meni su koma bile takve 🙈 ja sam ih vjecito peglala i lijepo slagala, njih sam najvise volila peglat 🙈 a ne da mi se onak uvrnu na krajevima ufff

Dominique prekrasna si 😍😍😍

Aneee
    21. Svibanj 2021. 15:13

Predivne ste trudnice 🥰🥰🥰
    Sad smo bas sve u zadnjem tromjesečju...ja se ne mogu zaustaviti sa čišćenjem...muž me počinje cudno gledati 🤣
    Najviše me ljuti ova kiša jer tepihe ne mogu oprati 😅
    Bas mi dode da kupim nove 😅
    A balkon sam jedan dan oprala u 7h u jutro dok je kiša padala, ali čisto da susjedima ispod ne smeta što pada voda odjednom 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    21. Svibanj 2021. 15:24

Dominiqe odlicna slika, vjerujem da ces izraditi te slike, super uspomena!
    Mislim da smo sve kolektivno lude....ciscenje, kupovanje, promjene koda u najmanju ruku dolazi nekakva inspekcija 😁🤣 ili ovo dozivljavamo kao životni ponovno pokreni 😄 mene isto izluđuju balkoni i čekamntajming za oprat ih jer prašine ima ajmee, još su neki radovi oko kuće da nema smislansad oprati. Namjeravala sam nabaviti i biljke za na balkon, još nisam...kakonstvari stoje vjerojatno ni neću al ne kuzim di zurim s tim kao da to ne mogu i nakon poroda 🤣

url=https://lilypie.com]

Bela23
    21. Svibanj 2021. 15:25

Joj zene moje ja sam dns nakon pustog lezanja napokon otisla u kupovinu jos nekih sitnica sto mi je falilo. Dosla kuci, uhvatila se pospremanja ormara njenoga  glancanja. Oprala prozore po kuci, sad se malo prevalila na kauc pa cu i kuhinju sredit. Nekako mi sve nad glavom stoji jos sto trebam. Mene menstrualni sad bas hvataju cesce znaci da se tijelo priprema i bas me zanima sto ce doktorica reci u utorak ima li kakvog pomaka. Koliko sam se bojala da cu prije vremena roditi toliko bih sad da ne prelazim 39.-40.tt jer imam osjecaj da ce mi trbuh puknuti koliki je. 🙈🙈
    Seks- vidjela sam da pisete o njemu, nzn vise ni kako se to radi 😂😂 nekako mi dodje zelja al brzo me prodje. Nzn sta se dogadja s mojim muzem ali ja sam njemu prenapeta trudna 😂😂😂 meni to nije normalno bas al dobro. 🙈🙈🙈
    Bradavice- meni su se bas jako prosirile i potamnile, uopce nisu vise djevojacke i pinky ko sta su bile. 🙈🙈
    Sterilizacija- ja sam si sterilizirala u kipucoj vodi, imam MAM dude i sesirice za dojke za svaki slucaj ako bude trebalo. Bocicu sam uzela jednu ako bude trebalo lako posaljem muza da dokupi sto god.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Aneee
    21. Svibanj 2021. 15:31

I da jučer sam si naručila caj od lista maline i danas je stigao..i evo napravila sam si jednu šalicu pa da vidim hoce mi se svidjeti 😄
    Sterilizator sam kupila od aventa i sve sam već oprala i sterizirala i pripremila. Sobica i stvari sve oprano spremno i soba pod ključem da nitko ne ulazi da mi ne dira nista rukama i prlja hahahha... Mogu reći da sam spremna 😄
    Stigla mi je i haljina za izlazak 😊😊😊
    Jedva čekam dan poroda 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• boobaboo
    21. Svibanj 2021. 16:18

Vidim da se svako toliko netko referira na Proljetnice, pa isla citati malo da vidim kako je tamo. Ajme meni, vise hemoroida nego beba. Mislila sam da sam na krivoj temi. Al na opis poroda momof4, umrla od smijeha, doslovno malo mi falilo da se ne upisam, suze mi isle.

Tinchy_07
    21. Svibanj 2021. 16:20

Drage trudnice citam malo zaostatke vidim ima ih, preokrenule vi dosta tema.
    Pamcenje me lose sluzi pa cestitke na dobrim pregledima, ulascima u termin i slike busa su vam preslatke.
    Ja cijela okrugla, na +9 sam, a sutra ulazim u 35.tt
    Kad treba strogo mirovat imam vise vremena za jest, nadam se da sad budem smanjila. 
    Skinuta sam sa strogog mirovanja, ali đabe, otislo mi ono malo kondicije sta sam imala i sad mi je domet 500m ravne staze🤦🏼‍♀️
    Kako stojite sa spavanjem? Mene muci zgaravica, nesanica, neznam kad sam zadnji put odspavala posteno.. E da, par pitanja..  sta vi nosite za preglede? Meni je za vag.pregled najbolje neku haljinu pa podignem, ali sad je kombinacija vaginalnog, ultrazvucnog i ctga, a opet u toj prostoriji za ctg uvijek netko uletava, vrata otvorena, nije da mogu haljinu zadignut.
    Cure s dugom kosom namjeravate se sisat prije poroda i nesto skracivat kosu ili ne? Kontam da mi je bolje ako je dugacka jer moze punđa, rep, pletenica, ali opet ako krene jako ispadat (prije trudnoce mi je jako ispadala, sad ni najmanje) neznam dali je bolje prije se osisat

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

ana0310
    21. Svibanj 2021. 16:23

Mimica2

Joj Mallla, draže bi mi bilo da se ranije pokrene svakako. Super ti je bušica, taman 😅
    Danas me baš neki jaki menstrualni grč ulovio i smijem se kažem, aha skoro si zaboravila kako izgledaju bolne menstruacije 😅
    Znači nisam jedina poremećena 😆 Ana, nemreš vjerovati gledam te lonce i mislim si dal da se upustim u projekt pranja i ribanja octom i limunom, da im vratim sjaj, ili bolje naručiti nove 🤣 I biljke sam presadila. Muči me balkon jedino jer kiša lije doslovno svaki dan i jutra su hladna i čini mi se da neće cvijeće osvanuti tamo.
    Ono što sam pustila su nespeglane tetrice, ali nešto me žulja i sve mi se čini da ću i njih morat popeglat. Iako, kažem sviđa mi se da budu tak zgužvane 😄

Kupuj lonce, prvo sam im se divila 1 dan bio mi žao prljati, a ono skuplje nisam mogla izabrati 🤣🤣🤣🤣 balkon je muz sredio, zarazila sam ga ahahahahha 😅

2021. M 💗

ana0310
    21. Svibanj 2021. 16:25

Mallla

Dominiqe odlicna slika, vjerujem da ces izraditi te slike, super uspomena!
    Mislim da smo sve kolektivno lude….ciscenje, kupovanje, promjene koda u najmanju ruku dolazi nekakva inspekcija 😁🤣 ili ovo dozivljavamo kao životni ponovno pokreni 😄 mene isto izluđuju balkoni i čekamntajming za oprat ih jer prašine ima ajmee, još su neki radovi oko kuće da nema smislansad oprati. Namjeravala sam nabaviti i biljke za na balkon, još nisam…kakonstvari stoje vjerojatno ni neću al ne kuzim di zurim s tim kao da to ne mogu i nakon poroda 🤣

Stvarno prestrasno, da, ko da nakon poroda nema zivota vise i sad moram sve odmah rijesti, ne sutra, danas i to odmah! 😂

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.