Je, meni 🙋 Obicno mi takva stopala budu zadnjih mjesec dana trudnoce 🤦 Najbolje se vidi ako nosim neke slape, tenisice su mi postale na knap, po stanu trenutno hodam bosa. A novost mi je sto mi se ovaj put cini da su mi i dlanovi/sake oteceni, imam osjecaj da imam cevape umjesto prstiju.
Da i kod mene oticu ruke i noge, pogotovo noge i osto hodam bosa. Često mi je vruće pa se preznojavam...uglavnom hormonalno ludilo je počelo.
Boobaboo baš to što kažeš, samo rijetke sretnice uspiju nabost taj epidural!
url=https://lilypie.com]
Pa boobaboo moglo je još malo pričekati ovo s oticanjem 😥 Sve me nešto stopalice danas stežu i skinem ih, a sveee se ocrtava ko da su mi 5 brojeva male. Joj ja sam prsten još prije 3 tjedna skinula zbog mojih kobasičice, ali ovo s gležnjevima mi je sad novost, nikad nisam imala otečene gležnjeve...
Preletilo tweetyca. I nek sam preleti još do kraja, neda mi se više 😅
Termin 18.06
MariLove, ne anesteziologa nema, kronicno ih valjda fali, a i kad se odlucis na epiduralnu i imas srece da je tu i anesteziolog, rijetko tko i dobije taj epidural, jer kao prerano je, pa cekaj, pa ovo ono, na kraju zene ni ne dobiju jer su previse otvorene.
Za D3, mislim da je preporuka svakako kroz prvu godinu, a onda do 3-4 god kroz zimske mjesece. Ovo do godine je mislim kod nas opceprihvaceno, a za kasnije, ovisi o pedijatru. Ja imam jednu ljetnu bebu ( koja vise nije beba) i svejedno sam joj trebala davati D3.
Odlično. Danas si razmišljam : "samo da me ne ulove trudovi oko 16h kad je gužva u gradu, kak ću doći do bolnice, trebat će mi sto godina, rodit ću u autu" i slično, a sad još trebam mantrati da me/nas ne ulovi po noći 😅😂
It's a boy! 💙
Tweetyce nisi jedina 😬 ja udaram po slatkom, a u pol noci si znam sendvice s kulenom ili sto nadem praviti. 24sam tjd i vec sam +9 kila 😢
Samo navečer?! Kažem čim otvorim oči 😅Ja sam si bila baš super prvih 6mj, jela sve zaista malo, jer više nisam ni mogla, slatko i slano me uopće nije tražilo. Zadnje tromjesečje sam mislila da ću još manje jest pošto će sve biti natiskano unutra, ali evo skroz kontra. A ne možeš protiv gladi. U životu nisam toliko jabuka pojela ko u zadnjih mjesec i pol 😄
Termin 18.06
Meni se stalno peciva,kruh,tjestenina itd jede. Moram to pod hitno promjeniti. Odoh ja sutra onda po jabuka 🤷🏻♀️😂
Meni jabuke idu na vrh svega, to je dio menija, kasnije još desert 😆. A najbolje od svega što nemam žgaravicu već par tjedana.
Pa super ak ti probava radi, meni je nažalost ostala kakva je i bila-skoro pa je i nemam.
Termin 18.06
Jutro cure, neznam kako je vama sa snom ali ja već tjednima jako slabo spavam
Žgaravica - kako je Bojana rekla, dan - noć. Sretna sam kad stane na sat vremena. Neznam što bih više jela a da mi ne izaziva žgaravicu. To toliko peće nekad da je neizdrživo.više mi niti reflukstat ne pomaže 😪.
Sreća otecenosti nemam, a, nadam se da niti necu.
U utorak je pregled pa cemo vidjeti stanje.
Još sitno brojimo 😃😃😃.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro cure...ja sam opet počela češće piskiti, kao na pocetku trudnoce. I imam osjećaj kao da mi je čitava zdjelica razklimana 😅
Dok se okrecem s boka na bok u noći to su takvi zvukovi da imam osjećaj da se sve lomi dole 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji