Pozdrav mame, pisem jer vec imate bebe pa mozda ima neka koja ima babybjörn njihaljku? Zanima me od kad ste stavljale bebu u nju? Pise da moze od rodenja ali ne znam.. 🙄Hvala
Drage ženice,
evo ja se kratko javljam iza kulisa ;) samo sam vam htjela reći koliko mi ovaj forum znači, premda nisam sve skupa 15ak poruka poslala. čitam vas redovito, svaki dan, doslovno svaku stranicu. Masu ste mi pomogle, s vama sam dobila odgovore na tolika silna pitanja, a vaša iskustva su neprocjenjiva, pogotovo za nas prvorotke. znam da vas naživciraju kojekakvi proleteri koji upadnu s glupim pitanjima i fejk svekrve, ali vjerujte mi da u pozadini ima puuuuno više nas koje nismo aktivne na forumu u smislu razmjene komunikacije, ali vas čitamo na dnevnoj bazi i s nestrpljenjem čekamo vaše savjete, iskustva, rođenja bebica, slikamo ono što smatramo važnim itd :) bez vas doslovno nebi znala spakirati torbe za rodilište ;D eto, ako išta znači, mooolim vas u ime svih nas iz pozadine - ostanite na forumu :)
Lijepi pozdrav vam svima šaljem i da uživate u svojim trudnoćama i sa svojim krafnicama :*
Lila ja iskreno ne znam kako bi prosla sve do sad bez ovog foruma, da me umiri, da dobijem savjet ili necije iskustvo, ili cisto da se opustim s bilo kojom temom ❤️
Kopipejstsm por iz grupe, da cujem vase misljenje:
E sad vidim na forumu poruke. Ugl microsoft teams app, za posao je meni jako korisna al isto ima odlican chat ko wapp i svi ostali servisi. Medutim obuirom da je jos rijedak u koristenju kao messaging servis mozda mozemo preswitchat grupu tamo i stavit nasa forum imena kako bi nam bilo lakse pratiti ko je ko a i da mozemo ucit prava imena tko zeli :)
Viber je dosta zastupljen a microsoft teams nije, a notifikacije se mogu mjutati i zvuk i preview da nikoga ne gnjave.
U razgovor se onda npr moze dodati fajl kad je tko rodio i da se popis azurira.
Elena, hvala ti puno na lijepim riječima 💕. Nasmijalo me ovo s bušmanima 😂. Ne mogu te savjetovat jer ne znam, ali sigurno je to samo privremeno tako. 😉 Poslije je beba veća pa se možda i lakše navikava.
Lila, slobodno nam dođi u grupu 😊. I slažem se, meni je isto forum pomogao i naučila sam svašta od ovih divnih cura! 💕
Rio, nemam riječi za cimericu... drži se! 🤗
Marta ja imam Babybjorn njihaljku. Meni mali ima sad skoro 2 mjeseca i stavljam ga unazad 10tak dana u nju al mi je lezeci polozaj namjesten. Ne stavljam da da bude dugo u njoj, 10-15min
E sad vidim na forumu poruke. Ugl microsoft teams app, za posao je meni jako korisna al isto ima odlican chat ko wapp i svi ostali servisi. Medutim obuirom da je jos rijedak u koristenju kao messaging servis mozda mozemo preswitchat grupu tamo i stavit nasa forum imena kako bi nam bilo lakse pratiti ko je ko a i da mozemo ucit prava imena tko zeli :)
Viber je dosta zastupljen a microsoft teams nije, a notifikacije se mogu mjutati i zvuk i preview da nikoga ne gnjave.
Meni pase, zao mi je da sad switchate zbog nas par ali voljela bih ostati dio ovoga ❤️ mozemo stavit forum ime pa crtica nase pravo, da se polako upoznajemo ako ste za :)
Zmya možemo šta god samo da svima odgovara jer stvarno mi je glupo da tipa Dora, Mrvičak, Vučica nisu uključene a tu su od početka.
Ja isto inače nisan koristila viber pa me niko ne zamara, a obavijesti iz grupe san ugasila tako da mi ne zvoni i ne vibrira, uđen kad mogu.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ako ništa ne riješimo najbolje da ostanemo tu di jesmo..na forumu. Ja isto nisan full aktivna u pisanju, ali uglavnom pratim i čitan svaki dan i bilo bi mi žaj da se "raspadnemo" 💓
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
E tako i ja. Ja sve mjutam svakako a volila bi da smo svi na okupu.
Ajmo probati ovako Come join me on Microsoft Teams - https://teams.live.com/l/invite/FAAYDMlNKSF7zSUXw
Trebate se sign upati ofkors klasika, za ime sam ja stavila svoje plus nick sa foruma pa sam mia zmya.
Notifikacije i preview na mute, a u dashboard mozemo staviti popis sa datumima i kvacicama kojeg bilo tko onda moze azurirati da svi sudjelujemo u kolaboraciji. Ionako cemo za mjesec ipo dana vjerojatno svi skupiti kvacice :)
Ma pa necemo se raspast, uvijek je tu forum i mi smo super ekipa. Pokusat cemo nac nesto, puno nas je ne odgovara svima sve naravno i slobodno nek svi daju svoje prijedloge. Meni je osobne draze i lakse ovako kroz app sve raditi, naravno, potrebna je mala prilagodba al bez izlaska iz komfor zone nema napretka kako ja uvijek kazem. Kako vecina odluci! 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji