Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    26. Srpanj 2020. 11:14

mrvicak ja sam utisala pa kad hocu udjem i procitam... sad mi je lako dok jos nisam rodila, sigurno cu kasnije pumo manje imat vremena za sve popratit.. 

Vrapčić123
    26. Srpanj 2020. 11:19

Dora i Vučica žao mi je zbilja da niste s nama. 😟 A od početka se družimo. 😟

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    26. Srpanj 2020. 11:20

mrvičak

Ja odustajem od Vibera. Bit ću tu u grupi dok funkcionira. Previše će mi vibrirati mobitel i previše mi je to za pratiti. Nemojte se ljutiti 😘

Draga baš mi je žao. 😟😟😟😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    26. Srpanj 2020. 11:22

Ja cu isto tu dolaziti, stisat cu si grupu da stalno ne zvoni

💙

Kolacic
    26. Srpanj 2020. 11:25

Ja vec godinama uopce nemam zvuk na ni jednoj aplikaciji. Samo vibraciju. Jednu za Whatsapp, drugu za Viber i trecu za Messanger. U uredu cujem iliti osjecam kad nekome vibrira mob u drugoj sobi i svi mi se cudom cude 😂😂. Al su me ubijali oni zvukovi bliblip. Covjek je stvarni cudo za sto se sve moze istrenirati.

Kolacic
    26. Srpanj 2020. 11:26

Snoopy se jos nista nije javljala? 

Lila87
    26. Srpanj 2020. 11:30

Drage ženice,
    evo ja se kratko javljam iza kulisa ;) samo sam vam htjela reći koliko mi ovaj forum znači, premda nisam sve skupa 15ak poruka poslala. čitam vas redovito, svaki dan, doslovno svaku stranicu. Masu ste mi pomogle, s vama sam dobila odgovore na tolika silna pitanja, a vaša iskustva su neprocjenjiva, pogotovo za nas prvorotke. znam da vas naživciraju kojekakvi proleteri koji upadnu s glupim pitanjima i fejk svekrve, ali vjerujte mi da u pozadini ima puuuuno više nas koje nismo aktivne na forumu u smislu razmjene komunikacije, ali vas čitamo na dnevnoj bazi i s nestrpljenjem čekamo vaše savjete, iskustva, rođenja bebica, slikamo ono što smatramo važnim itd :) bez vas doslovno nebi znala spakirati torbe za rodilište ;D eto, ako išta znači, mooolim vas u ime svih nas iz pozadine - ostanite na forumu :)

Lijepi pozdrav vam svima šaljem i da uživate u svojim trudnoćama i sa svojim krafnicama :* 

38+4 :)

Mila7
    26. Srpanj 2020. 11:33

Lila a da se pridruzis grupi? 🥰

Mila7
    26. Srpanj 2020. 11:35

Ja cu se truditi biti tu i tamo al sve ovisi koliko ce mi vrijeme dozvoljavati. Al bas steta da mamice poput Dore, Vucice, Mrvicka i ostalih da ne budemo u kontaktu. Moramo nesto smisliti 🥰

• RitaM
    26. Srpanj 2020. 11:36

Draga Nikita, cestitke od srca! ❤ Puno zdravlja i srece vam zelim, a tebi brz oporavak. 🍀🎉💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.