mrvicak ja sam utisala pa kad hocu udjem i procitam... sad mi je lako dok jos nisam rodila, sigurno cu kasnije pumo manje imat vremena za sve popratit..
Dora i Vučica žao mi je zbilja da niste s nama. 😟 A od početka se družimo. 😟
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja odustajem od Vibera. Bit ću tu u grupi dok funkcionira. Previše će mi vibrirati mobitel i previše mi je to za pratiti. Nemojte se ljutiti 😘
Draga baš mi je žao. 😟😟😟😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja vec godinama uopce nemam zvuk na ni jednoj aplikaciji. Samo vibraciju. Jednu za Whatsapp, drugu za Viber i trecu za Messanger. U uredu cujem iliti osjecam kad nekome vibrira mob u drugoj sobi i svi mi se cudom cude 😂😂. Al su me ubijali oni zvukovi bliblip. Covjek je stvarni cudo za sto se sve moze istrenirati.
Drage ženice,
evo ja se kratko javljam iza kulisa ;) samo sam vam htjela reći koliko mi ovaj forum znači, premda nisam sve skupa 15ak poruka poslala. čitam vas redovito, svaki dan, doslovno svaku stranicu. Masu ste mi pomogle, s vama sam dobila odgovore na tolika silna pitanja, a vaša iskustva su neprocjenjiva, pogotovo za nas prvorotke. znam da vas naživciraju kojekakvi proleteri koji upadnu s glupim pitanjima i fejk svekrve, ali vjerujte mi da u pozadini ima puuuuno više nas koje nismo aktivne na forumu u smislu razmjene komunikacije, ali vas čitamo na dnevnoj bazi i s nestrpljenjem čekamo vaše savjete, iskustva, rođenja bebica, slikamo ono što smatramo važnim itd :) bez vas doslovno nebi znala spakirati torbe za rodilište ;D eto, ako išta znači, mooolim vas u ime svih nas iz pozadine - ostanite na forumu :)
Lijepi pozdrav vam svima šaljem i da uživate u svojim trudnoćama i sa svojim krafnicama :*
38+4 :)
Ja cu se truditi biti tu i tamo al sve ovisi koliko ce mi vrijeme dozvoljavati. Al bas steta da mamice poput Dore, Vucice, Mrvicka i ostalih da ne budemo u kontaktu. Moramo nesto smisliti 🥰
Draga Nikita, cestitke od srca! ❤ Puno zdravlja i srece vam zelim, a tebi brz oporavak. 🍀🎉💕
Sortiraj odgovore
Najstariji