Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    26. Srpanj 2020. 03:59

Grupa… Vise sam za wapp, obrisala sam viber jer mi je kao app koma, al ak ste vecina za to, jbg 😒 ce instaliram 😂🙈
    Žuža, moj je promukao vec 2 puta, u kombinaciji jakih grceva i refluksa. Isto sam se uplasila jer sam procitala za laringitis, ped ga pogledala i rekla da je rezultat ove kombinacije. Sljedeci dan sam doslovce manevrirala da ga preduhitrim u svemu da do placa ne dode i sutradan bi se glas vratio. Da napomenem da kod nas stalno radi ovlazivac zraka i svaki dan cistimo nosic. Zakljucak, pregled pedijatra 😉
    Vrapčić, imala sam ih i ja tako gore. Samo razbijaj maszasom pod toplim tusem. Malo je nezgodno jer je tak visoko, sl uspije se. 😘

Rose1
    26. Srpanj 2020. 06:08

Nikita cestitam drsga od❤na preslatkoj proncezi💗ime prekrasno. Brz oporavak
     Anavo, Vucica i meni koza ful suha, ma prestrasno
    Black bas su dosadni vise s tim mjerama, samo nas opterecuju
    Zmya moze viber
    Vrapcic imala sam ih ja u pocetku, razbijala masazom

💙

Rose1
    26. Srpanj 2020. 06:15

Rio i moj hlapljiv strasno..vadim mu cicu da malo odmori koju sekendicu, ali svejedno bude isto...moj jede 10-20min i to uvijek samo jednu po podoju
    Promuklost - sad sam se jako prepala, moj gotovo otpocetka ima tako promuklasto cesto, neke cudne zvukove promukle ispusta

💙

Rose1
    26. Srpanj 2020. 06:21

Rio bit ce doma sve lakse, a i treba vremena da se uhodate. Glavno da ste dobro❤mazite se, uzivajte

💙

26. Srpanj 2020. 06:28

Jutro krafnice. Piskila sam u casicu, tlak je ok, malo se bacila pod razj*ban tus, sta ces nema se u zdravstvu za novi. Posto samujem u sobi dosadno je. Cekam kad ce vizita pa sta dalje... Ja bi trudove, ovako me sramota tu biti 😅😂 posto sam mrsavica svaki pokret bebe osjetim i vidim grbetine koje sve vise znaju zasmetat, bas neugodno se gura. Nedaj boze ctg pojas prikopcat, odma ratuje 🤦‍♀️posjeta nema, ali ako mi sta bude manjkalo muz lako ostavi. Bude me i jedna draga zena iz sire obitelji skicnula mozda vec sutra posto je zaposlena u sklopu. E sad di je ta vizita ili sta vec, ja bi neki dorucak 😂

26. Srpanj 2020. 06:46

Jutro krafnice. Dora odspavala u komadu 6 sati. Iako sam naspavala finally, sise su mi ko dvije nogometne lopte. Evo izdajam se jer ona jadna zbog prejakog let downa ne može jesti. 

Laringitis - obavezno čistiti nos, ako vidite da još i kašljuca i kiše, pravo u pedice. 

Tipkano se poslije 😘

zmya
    26. Srpanj 2020. 07:02

Jutro ekipa, evo na viberu smo i u grupi nas je za sada 34 :) 
    Link je na stranici prije 🙂

zmya
    26. Srpanj 2020. 07:03

Na 805*

Vucica
    26. Srpanj 2020. 07:10

Kako kuzite promuklost? Moj guguce sasvim normalno, ali znam cuti kako mu kao hropce nesto u nisu pogotovo ujutro, zna kihnut par puta na dan a i zakasljat se kao da se zagrcne. Pitala sam pedijatricu jos prije dva tjedna kad smo bili rekla je da je sve ok. Nosic stavim malo fizioloske I ako vidim koji smrkljic izvadim vaticom natopljenom fizioloskom, a sa aspiratorom nikad nista nisam izvukla 🤔

Vucica
    26. Srpanj 2020. 07:19

😂😂😂Busmani
    Po danu I mi smo, odvali sigurno par sati sna na nama, plus kad uhvate grcici samo nosenje pomogne, vodoravno na ruke, mogu ga ljuljat I na mjestu ali moram stajat cim sjednem gotovo 😂😂
    Ali po noci spava u kreveticu vecinu vremena, sinoc od pola noci do 4,pa promjena pelene I cica, I jos uvijek spava ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.