E tako i ja. Ja sve mjutam svakako a volila bi da smo svi na okupu.
Ajmo probati ovakoCome join me on Microsoft Teams - https://teams.live.com/l/invite/FAAYDMlNKSF7zSUXw
Trebate se sign upati ofkors klasika, za ime sam ja stavila svoje plus nick sa foruma pa sam mia zmya.
Notifikacije i preview na mute, a u dashboard mozemo staviti popis sa datumima i kvacicama kojeg bilo tko onda moze azurirati da svi sudjelujemo u kolaboraciji. Ionako cemo za mjesec ipo dana vjerojatno svi skupiti kvacice :)
Moram neki novi mejl napraviti?
💙
E tako i ja. Ja sve mjutam svakako a volila bi da smo svi na okupu.
Ajmo probati ovakoCome join me on Microsoft Teams - https://teams.live.com/l/invite/FAAYDMlNKSF7zSUXw
Trebate se sign upati ofkors klasika, za ime sam ja stavila svoje plus nick sa foruma pa sam mia zmya.
Notifikacije i preview na mute, a u dashboard mozemo staviti popis sa datumima i kvacicama kojeg bilo tko onda moze azurirati da svi sudjelujemo u kolaboraciji. Ionako cemo za mjesec ipo dana vjerojatno svi skupiti kvacice :)
Moram neki novi mejl napraviti?
Ja san preko broja mob se reg, al ne znan kud dalje...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Lila a da se pridruzis grupi? 🥰
i budem baš :) nisam se htjela nametati, jer sam mislila da je isključivo privatnog tipa, pa da se ne pitate "ko je ova? da nije opet neka svekrva?" ;D ;D rado ću se priključiti, ja ionako imam osjećaj kao da vas poznam :)
38+4 :)
Drage ženice,
evo ja se kratko javljam iza kulisa ;) samo sam vam htjela reći koliko mi ovaj forum znači, premda nisam sve skupa 15ak poruka poslala. čitam vas redovito, svaki dan, doslovno svaku stranicu. Masu ste mi pomogle, s vama sam dobila odgovore na tolika silna pitanja, a vaša iskustva su neprocjenjiva, pogotovo za nas prvorotke. znam da vas naživciraju kojekakvi proleteri koji upadnu s glupim pitanjima i fejk svekrve, ali vjerujte mi da u pozadini ima puuuuno više nas koje nismo aktivne na forumu u smislu razmjene komunikacije, ali vas čitamo na dnevnoj bazi i s nestrpljenjem čekamo vaše savjete, iskustva, rođenja bebica, slikamo ono što smatramo važnim itd :) bez vas doslovno nebi znala spakirati torbe za rodilište ;D eto, ako išta znači, mooolim vas u ime svih nas iz pozadine - ostanite na forumu :)
Lijepi pozdrav vam svima šaljem i da uživate u svojim trudnoćama i sa svojim krafnicama :*
Lila ja iskreno ne znam kako bi prosla sve do sad bez ovog foruma, da me umiri, da dobijem savjet ili necije iskustvo, ili cisto da se opustim s bilo kojom temom ❤️
točno to, ako ništa drugo barem sam svog ginića poštedila paničnog zivkanja i nepotrebnih dolazaka jer sam hrpu odgovora na svoja pitanja pronašla baš ovdje :)
38+4 :)
Rose ne treba mail. Samo broj moba radi dobivanja pina.
Sve cure koje prate su dobrodosle, predstavljanje nece bit problem nadam se, tako da admin moze eliminirati koju svekrvu ako se prosverca :)
Pozdrav mame, pisem jer vec imate bebe pa mozda ima neka koja ima babybjörn njihaljku? Zanima me od kad ste stavljale bebu u nju? Pise da moze od rodenja ali ne znam.. 🙄Hvala
Imam ja 👌 znaci stavila sam ga prvi put sa 2 tjedna. Nije mu napeto bilo.. Sad ima 6 tjedana i ponovno sam ga stavila kad je napunio 4 tjedna.. Znaci obozavaaaa obozaaaaaaaava provodit vrijeme u njoj.. Nece vise ni da se nosi, samo znaci njihaljka..
Pozdrav mame, pisem jer vec imate bebe pa mozda ima neka koja ima babybjörn njihaljku? Zanima me od kad ste stavljale bebu u nju? Pise da moze od rodenja ali ne znam.. 🙄Hvala
Imam ja 👌 znaci stavila sam ga prvi put sa 2 tjedna. Nije mu napeto bilo.. Sad ima 6 tjedana i ponovno sam ga stavila kad je napunio 4 tjedna.. Znaci obozavaaaa obozaaaaaaaava provodit vrijeme u njoj.. Nece vise ni da se nosi, samo znaci njihaljka..
Hvala cure, nadam se da ce i moja tako 😅
Pitala sam najvise jer nisam znala od kad zapravo mogu unutra, da li da ju nabavim prije rodenja ili mogu i kasnije.. Uzet cu ju sad pa neka bude spremna 😁
Mi imamo Nunu i voli ju kada je bas budna, a vec pred spavanje joj ide lagano na zivce
Ja cu se truditi biti tu i tamo al sve ovisi koliko ce mi vrijeme dozvoljavati. Al bas steta da mamice poput Dore, Vucice, Mrvicka i ostalih da ne budemo u kontaktu. Moramo nesto smisliti 🥰
Meni najvise odu na zivce drugi koji me umaraju na Viberu zato ga i nisam instalirala, tj. zato sam ga deinstalirala. Jos sam ga jutros ponovno instalirala ali stavila ime Mrvicak, odmah je doslo 10 poruka zasto nisam pod pravim imenom. Moze li se ikako promijeniti to da ostali korisnici ne znaju da sam opet na viberu
Ja cu se truditi biti tu i tamo al sve ovisi koliko ce mi vrijeme dozvoljavati. Al bas steta da mamice poput Dore, Vucice, Mrvicka i ostalih da ne budemo u kontaktu. Moramo nesto smisliti 🥰
Meni najvise odu na zivce drugi koji me umaraju na Viberu zato ga i nisam instalirala, tj. zato sam ga deinstalirala. Jos sam ga jutros ponovno instalirala ali stavila ime Mrvicak, odmah je doslo 10 poruka zasto nisam pod pravim imenom. Moze li se ikako promijeniti to da ostali korisnici ne znaju da sam opet na viberu
😂😂😂 Mene ako sad netko vidi na teamu kao Vucica odmah ce biti da vodim neki tajni zivot, sex chat ili nesto 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji