Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    26. Srpanj 2020. 15:36

Kolacic

Meni je nekako ovako na Forumu najdraze. ❤
    Iskreno malo previse poruka mi je preko aplikacija i nema sanse da sve popratim…a jos ni nemam bebu 🙈🙈🙈🤣.
    Aplikacije su mi odlicne da tamo saljete slikice bebica 😍🥰

Sto se mene tice moze, mozemo ovdje opcenito a na app neke privatnije stvari, slike, dogovore I tako. Kako god zelite. 
    Meni je ovaj Teams super! 

Rose1
    26. Srpanj 2020. 15:40

Flo

Rose meni je isto pisalo to da se koristi pa sam samo stavila nastavi dalje i onda sam uspjela

Pokusam. Ako ne, odustajem

💙

Vucica
    26. Srpanj 2020. 15:40

RitaM

Cure, jel svima ispadne sluzni cep ranije ili se to moze dogoditi i kad krenu pravi trudovi i/ili pukne vodenjak? 🤔 Ja bih voljela skuzit znakove pokrece li se sta 😁😂. I jel se bas skuzi kad se spusti trbuh, dogodi li se to "preko noci" ili postepeno? Jucer sam imala snazan pritisak na pubicnu kost, jedva sam stajala na nogama pa sam pomislila da bi moglo nesto krenuti.

Moze I jedno I drugo, ja ni ne znam kad mi je sluzni ispao bile su neke naznake u tjednima prije kao iscjedak ali ne znam sto posto.
    Za spustanje trbuha Vrapcic ima jednu susjedu 😂😂

• RitaM
    26. Srpanj 2020. 15:42

Vucica

RitaM

Cure, jel svima ispadne sluzni cep ranije ili se to moze dogoditi i kad krenu pravi trudovi i/ili pukne vodenjak? 🤔 Ja bih voljela skuzit znakove pokrece li se sta 😁😂. I jel se bas skuzi kad se spusti trbuh, dogodi li se to "preko noci" ili postepeno? Jucer sam imala snazan pritisak na pubicnu kost, jedva sam stajala na nogama pa sam pomislila da bi moglo nesto krenuti.

Moze I jedno I drugo, ja ni ne znam kad mi je sluzni ispao bile su neke naznake u tjednima prije kao iscjedak ali ne znam sto posto.
    Za spustanje trbuha Vrapcic ima jednu susjedu 😂😂

Ahahahahahaha 😂😂😂 morat cu svratit do susjede, nema mi druge 😂😂. Hvala ti 😊

Rose1
    26. Srpanj 2020. 15:43

Pokusalq nekoliko puta i nazalost ne mogu na teams

💙

Vrapčić123
    26. Srpanj 2020. 15:47

Curke smislit ćemo nesto, bilo bi mi jako žao da više ne budemo u kontaktu. 😟

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    26. Srpanj 2020. 15:48

Vrapčić123

Curke smislit ćemo nesto, bilo bi mi jako žao da više ne budemo u kontaktu. 😟

I meni zao jako☹😥ali nece mi na teams, bas sam tuzna

💙

Trancie
    26. Srpanj 2020. 16:03

Rose u cemu je problem? Meni je bas glatko islo i aplikacija i poslje registracija... mada sam osobno fan whatsapp.. ali navikne se na wve...
    Jel se Snoppy javila ? Pisala je na viber da ide u rodiliste? 

• indy34
    26. Srpanj 2020. 16:41

ena0206

Marta14

Pozdrav mame, pisem jer vec imate bebe pa mozda ima neka koja ima babybjörn njihaljku? Zanima me od kad ste stavljale bebu u nju? Pise da moze od rodenja ali ne znam.. 🙄Hvala

Imam ja 👌 znaci stavila sam ga prvi put sa 2 tjedna. Nije mu napeto bilo.. Sad ima 6 tjedana i ponovno sam ga stavila kad je napunio 4 tjedna.. Znaci obozavaaaa obozaaaaaaaava provodit vrijeme u njoj.. Nece vise ni da se nosi, samo znaci njihaljka..

Imam ja moj mladji sin ne izlazi iz nje tu se osjeca svoj na svome ..cak ga jos i ne vezem ..znam da sam grozna al ja sam nekako uvjek pored djece mada sad vec moram poceti jel jos za par dana smo 2 mjeseca pa me strah da nos ne razbije ..😂

Rose1
    26. Srpanj 2020. 16:42

Trancie

Rose u cemu je problem? Meni je bas glatko islo i aplikacija i poslje registracija… mada sam osobno fan whatsapp.. ali navikne se na wve…
    Jel se Snoppy javila ? Pisala je na viber da ide u rodiliste?

Kaze da se taj broj telefona vec koristi i nece dalje

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.