Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    26. Srpanj 2020. 13:53

mrvičak

Mila7

Ja cu se truditi biti tu i tamo al sve ovisi koliko ce mi vrijeme dozvoljavati. Al bas steta da mamice poput Dore, Vucice, Mrvicka i ostalih da ne budemo u kontaktu. Moramo nesto smisliti 🥰

Meni najvise odu na zivce drugi koji me umaraju na Viberu zato ga i nisam instalirala, tj. zato sam ga deinstalirala. Jos sam ga jutros ponovno instalirala ali stavila ime Mrvicak, odmah je doslo 10 poruka zasto nisam pod pravim imenom. Moze li se ikako promijeniti to da ostali korisnici ne znaju da sam opet na viberu

😂😂😂 znatiželjnih ljudi majko moja

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    26. Srpanj 2020. 13:53

Vucica

mrvičak

Mila7

Ja cu se truditi biti tu i tamo al sve ovisi koliko ce mi vrijeme dozvoljavati. Al bas steta da mamice poput Dore, Vucice, Mrvicka i ostalih da ne budemo u kontaktu. Moramo nesto smisliti 🥰

Meni najvise odu na zivce drugi koji me umaraju na Viberu zato ga i nisam instalirala, tj. zato sam ga deinstalirala. Jos sam ga jutros ponovno instalirala ali stavila ime Mrvicak, odmah je doslo 10 poruka zasto nisam pod pravim imenom. Moze li se ikako promijeniti to da ostali korisnici ne znaju da sam opet na viberu

😂😂😂 Mene ako sad netko vidi na teamu kao Vucica odmah ce biti da vodim neki tajni zivot, sex chat ili nesto 😂😂

🤣🤣🤣🔝

Mila7
    26. Srpanj 2020. 13:55

Vucica e jesi luda 😅🤣

26. Srpanj 2020. 14:06

Cao cureee 💖 imam nekih problema pri ulogovanju, ali probat cu opet kasnije.
    Vučica, sad si me baš nasmijala hahahahaha 🤣🤣
    Imam jedno pitanje, naime unazad par dana osjetim ponekad da mi se stomak strese, bukvalno kao da na par sekundi bude uključen u struju, pa vibrira. Bas me to zabrinulo, nije ugodno. Javit se dr ili? 😩
    I da, ima li koja od mamica da je rodila, a da ima dvorogu matericu? Ljubim vas sve 💖

Fenjer
    26. Srpanj 2020. 14:10

Renata92

Cao cureee 💖 imam nekih problema pri ulogovanju, ali probat cu opet kasnije.
    Vučica, sad si me baš nasmijala hahahahaha 🤣🤣
    Imam jedno pitanje, naime unazad par dana osjetim ponekad da mi se stomak strese, bukvalno kao da na par sekundi bude uključen u struju, pa vibrira. Bas me to zabrinulo, nije ugodno. Javit se dr ili? 😩
    I da, ima li koja od mamica da je rodila, a da ima dvorogu matericu? Ljubim vas sve 💖

Meni je dosad par puta tako zavibrirao, pitala sam i rekli su mi da je normalno pa onda valjda je 🙄

Rose1
    26. Srpanj 2020. 14:17

zmya

Rose ne treba mail. Samo broj moba radi dobivanja pina.
    Sve cure koje prate su dobrodosle, predstavljanje nece bit problem nadam se, tako da admin moze eliminirati koju svekrvu ako se prosverca :)

E skuzila pa mi kaze da se taj broj vec koristi😤😤😤😤aaaaa

💙

DanijelaBB
    26. Srpanj 2020. 14:29

Rose1

zmya

Rose ne treba mail. Samo broj moba radi dobivanja pina.
    Sve cure koje prate su dobrodosle, predstavljanje nece bit problem nadam se, tako da admin moze eliminirati koju svekrvu ako se prosverca :)

E skuzila pa mi kaze da se taj broj vec koristi😤😤😤😤aaaaa

Ma ja isto ne uspijevan...odustajen

• RitaM
    26. Srpanj 2020. 14:33

Cure, jel svima ispadne sluzni cep ranije ili se to moze dogoditi i kad krenu pravi trudovi i/ili pukne vodenjak? 🤔 Ja bih voljela skuzit znakove pokrece li se sta 😁😂. I jel se bas skuzi kad se spusti trbuh, dogodi li se to "preko noci" ili postepeno? Jucer sam imala snazan pritisak na pubicnu kost, jedva sam stajala na nogama pa sam pomislila da bi moglo nesto krenuti. 

Flo
    26. Srpanj 2020. 14:33

Rose meni je isto pisalo to da se koristi pa sam samo stavila nastavi dalje i onda sam uspjela 

Kolacic
    26. Srpanj 2020. 15:05

Meni je nekako ovako na Forumu najdraze. ❤
    Iskreno malo previse poruka mi je preko aplikacija i nema sanse da sve popratim...a jos ni nemam bebu 🙈🙈🙈🤣.
    Aplikacije su mi odlicne da tamo saljete slikice bebica 😍🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.