Vrapčić ja sam na početku imala te kvržice kad je dolazilo mlijeko,a nije baš nešto išlo vani.Nekoliko dana sam stavljala vruće obloge i palcem gurala prema dolje i beba je počela sve više sisati.
URL = https: //lilypie.com]
S tom djecom uvijek nest. Evo moja beba je promukla. E van sebe sam jer sam procitala da to moze biti laringitis i da se vrlo brzo moze pogorsati i doci do najgoreg. Mislim da necu spavati ove noci 😭 Ima tko iskustva?
Pozdrav cure, slucajno sam naletila na temu. Imam djevojcicu od 3 godine, i bila sam aktivna na ovom forumu u trudnoći.
Vezano za laringitis mala ga je do sad imala nekoliko puta i da u vrlo kratkom roku postanu promuknuti. Mene uvijek bilo strah da joj glasnice ne nateku jako pa sam odmah isla s njom dezurnoj pedijatrici, a jednom i na Rebro na hitnu jer joj se to uvijek desi navecer ili za vikend. Odmah su je inhalirali sa nekim lijekom na bazi kortikosteroida i bilo joj je bolje.
Dr.nam je rekla da kod laringitisa djeca mogu otezano disati i da im pomaže vlaga i toplina, pa je dobro pustiti vrucu vodu u kupaonici da se zapari i biti bar pola sata, ili ugrijati lonac vode pa drzati dijete u blizini, naravno ne preblizu. Para otvara dišne puteve i pomaže.
Moj savjet je svakako ako se radi o laringitisu otici kod dežurnog pedijatra sutra jer se radi o maloj bebi.
Evo nadam se da sam pomogla
S tom djecom uvijek nest. Evo moja beba je promukla. E van sebe sam jer sam procitala da to moze biti laringitis i da se vrlo brzo moze pogorsati i doci do najgoreg. Mislim da necu spavati ove noci 😭 Ima tko iskustva?
Draga prije cca 2 tjedna mi je Ivica promukao u roku 20ak min, prepala sam se jer su stvarno jos malecki i bio je petak, izmjerila sam temp-nije imao, brzo aspirirala nos-samo 2 smrkljica i onda odlucila da necu cekat da se to razvije u nesto, nazvala pedijatricu.
Odmah mu je sprasila malu pikicu kortikosteroida, dobili fenistil 3x3 kapi, do ponedjeljka je bio ko nov!
Svakako bi preporucila da reagiras na vrijeme da ne ode na uho! 😘
i vidim sad komentar iznad svog, da, mi smo zaparili kupaonu i bila sam s njim svako malo unutra, dr. mi je preporucila i ako pada kisa da izadjem na balkon da im pase vlaga!
Nikita draga cestitam od srca!!! Zivjele nam ti i bebica, cestitam i tati 🍩🎂🥳💐🥂🍬💕
Grupa jako mi se svidja da odemo negdje privatno, svidja mi se i da ne moram davat broj jer volim anonimnost, ali nemam viber pa sam vise za wapp i nekako ste mi ko obitelj pa cu pregrmit i to dijeljenje broja, ionako pitanje koliko ce nas bit u grupi..ajd pricekat cu da se jos curki izjasni pa ako je vecina za viber vidjet cu jel imam zivaca njega instalirat opet (obrisala sam zbog nekih smarača)..
Ljubim vas sve redom, mi danas slavimo 100 dana!!! Tim povodom sam se posteno osisala 😄😊
Nikita čestitam na prekrasnoj maloj krafnici 🥰💕
Black, sretno sa svime, još malo pa je bebica tu, preskoči ti more trudnica i dođe brzo na red 🙈 Meni je u uto pregled i 37tt, i ja bi neke ohrabrujuće vijesti 😀
Dora, zar već toliko? Aaaa kako vrijeme brzo prolazi...i neka je sa srećom 😘
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Nikita cestitam 🥳 brz oporavak zelim!
Mi odlucili aktivno provest vikend... Javim se sutra navecer kad padnem s nogu 😀
Za viberirala sam😊
Tipkamo se.
Nahranila ovo malo čudo i idem odspavati do prvog gladnog plača.
Laku noc svima😘
Snoopy a mozda ces i ti u pinedjeljak, znas da to za cas moze krenuti. Mene kicma, pogotoov donji dio boli kad stojim i kod duzeg hodanja.
Zvonkice i ja sam 160 🙋♀️ samo sto ja imam malog diva 😂
Baby girl 💜
Hvala Lenija I Anavo!!!
Probat cu nesto naci od toga.
.
Za grupu ja sam vise za WhatsApp, viber nemam jer me iritira beskrajno I vec sam ga par puta odbila instalirati kod raznih grupa I dogovora 😂😂 ne smijem ga jednostavno sad stavit 😂😂
Samo da završim s komentiranjem i pisanjem ovdje pa u potpunosti prelazim tamo.
Žuža moja G zna biti promukla od plakanja. Jel možda to?
Lordy hvala draga na podijeljenom iskustvu. I ja mislim da je tako nešto kod mene. 🥴
Laku noć! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji