Mrvičak, zao mi je jako. Sretno nasoj malo imenjakinji i da bude sve ok stoprije😘
Danijela, kako si bebu budila? Meni je ona od te žutice full uspavana i ne mogu je bas lako probuditi, a trebala bi sto vise jesti da to prije prođe….
__
4 dana imamo🤗
Moji su jako spavali pa sam ih znala presvuci raspremiti i razbudi se pa jede . Tako su meni savjetovali i upali svaki put ..samo je onda bio problem oni su kakali posle svykog jela pa smo ih znali i pre i posle presvlaciti al raspremi i razbudice sw
Mila kak je moj stariji alergicar on ti uzima probiotik maltene od rodjenja. Ako ima pauzu to je zato jer sam zaboravila kupit probiotik 🙈 Nitko mi nikada nista nije za to rekao. Inace, i ja dajem malom Wayu sad par dana i cini mi se da mu je bolje (nadam se da se nisam sad zacoprala). Prvom je isto bilo od waye bolje. A Biogaya mu je bila kao da sam mu vode dala, pa s ovim nisam htjela ni pokusavat.
Bas cu u petak na sistematskom pitati pedijatricu pa javim sto je rekla 👍
Danijela kakvo je stanje s nogama?Meni su isto užasno otekle noge nakon carskog kao i tebi na slici.Primjetila sam kad dojim i kad se izdajam da onda još više oteknu i zateže se koža.
Lordy meni su se prije tri dana počele oporavljat i evo danas su se vratile skroz na svoje. Rodila san 21og, dva dana nakon su počele oticat...znači trajalo je to tek tjedan dana. Ja san doma nastojala šta više odmarat i držat ih na povišenom. Nadan se da neće ni tebi to dugo trajat. Ali tih tjedan dana mi je bilo grozno, osjećala san se ka invalid 😱
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Zuza da znas da vec par dana razmisljam da predjemo s biogaie na wayu jer svi jako hvale. Kad ti to dajes?
Mi imamo oleovit u 9h ujutro, a biogaju u 18h, bi li trebalo to spojit??
Cijepljenje sam ti bas pisala jutros, mi cemo u petak rotarix, a u 8.mj 6 u 1 i prevenar.
Ja se bas u to ne razumijem ovako detaljno, znam samo da ih svakako zelimo procijepit sa svime potrebnim.
Mozes li mi, molim te, malo pojasnit razliku, tj.kako funkcionira to da sami kupimo cjepivo, di, sta, trebam li recept, koliko kosta? Nije mi problem platit ako je cjepivo kvalitetnije ili makar vise toga pokriva.
Meni je samo pedijatrica napisala na papiric
Rotarix, 6 u 1, Prevenar
Nije mi nista objasnjavala sto je sto, znam samo za rotu, klinci su se kod nje pokazali u najgorem svjetlu, ne znam kome je bila veca preša da sto prije izadjemo iz ordinacije hahaha
indy mi se isto budimo presvlacenjem i rastezanjem kukova, majko mila, probudim njih i sve susjede 🤣
Dora ja sam wayu davala ujutro, 5 kapi prije obroka.
Sto se tice cjepiva, narucis u ljekarni ako nemaju na zalihi, drzis doma u frizideru i poneses pedijatriji kad ides
Anavo, Lordy, Mocho drage cure čestitam od ❤️ na porodima! Uživajte u svojim bebama. 💙❤️
Hvala ti😊
Kako je Greta inace, sad je bolje sve?
Ja sam jos u bolnici pa pratim vas koje ste doma. Nadam se da cu se snalaziti makar upola svih vas, zaista sve radite divan posao s malcima🥰
___
4 dana imamo🤗
Dada, bolje je, napreduje, dobila na težini, prešla porođajnu 💪 Vi mi se čuvajte i mazite 😍 Jel te boli još puno od poroda?
Pa cak ne, samo pazim kako cu sjedati zbog tih šavova. Piškim i kakam u nekim alien pozama i dobro😅😂
I jedva čekam svoj krevet doma. Tu su neki s trodijelnim madracima, upadnem u rupu između njih skoro svaki dan.
Pa super , Greta znači napreduje kako treba.
Joj, tako se radujem zajednickoj kavi na jesen🤗😎
___
4 dana imamo🤗
Polly, znaci u istim smo 💩💩 😂
Zuza bas lijepo napredujete 🥰
Baby girl 💜
Dora hvala za info, mi smo i pedijatricu opet zvali zbog bljuckanja, njoj to nije alarmantno dok nije stalno i u mlazovima, ali vise ju brine kakanje. Evo danas je ipak kakala, nije tvrdo ali se derala da ju je cijela zgrada cula, brzo sam prozore isla zatvoriti. Rekla je dr da potrosimo ovaj Nan sensitive pa da vidimo, ali i da smanjimo ipak na 80ml na svaka 3h.
Sutra ipak nastavljam s biogaia s vitaminom D, dajem joj oko pol11 ujutro, taman prije jela.
Inace joj dajem vodu par puta dnevno na zlicu nakon hranjenja da se ispere jezik, preporuka patronazne.
Caj od komoraca nece ni na zlicu ni na flasicu
Sortiraj odgovore
Najstariji