SVLD, nema na cemu 😊. Zelim puno srece! 🍀
Rio, slike su bas predivne, skroz si me inspirirala! 😍
Mrs. P, uf, kod vas je bilo bas stresno. Dobro da je sve proslo ok, nadam se da ce cure znati pomoci. 😚
Elena, sretno od srca, da sve prode u najboljem redu! Mislimo svi na vas. 💕
Vrapcic, samo da pozdrvim Greticu i tebe 😍. I pozdrav svima koje sam propustila komentirati. Nadam se da ste dobro. ❤
Anavo, Lordy, Mocho drage cure čestitam od ❤️ na porodima! Uživajte u svojim bebama. 💙❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Svea ma pitam te draga jer sam čula već od 3 curke koje su isto ivf da imaju velikih problema s dojenjem ili da uopće ne mogu dojiti. Pa sam pomislila da si i ti išla na ivf kao i ja. Ma i kod mene ne ide nikako, trudim se zbilja što se prehrane i svega, no izgleda da ne ide. 🙄 A neke se stvari ne mogu siliti.
Mrs P dobro dosla!! Kod tebe stvarno bilo napeto, nadam se da ce netko znati dati neki savjet
Tijelo puno vode nakon poroda: ima li tko problema i koliko to traje? Meni koma to baš...
Mrvičak, zao mi je jako. Sretno nasoj malo imenjakinji i da bude sve ok stoprije😘
Danijela, kako si bebu budila? Meni je ona od te žutice full uspavana i ne mogu je bas lako probuditi, a trebala bi sto vise jesti da to prije prođe….
__
4 dana imamo🤗
Hladnom krpicom po vratu ili ju skini kao da ćeš ju presvuči
Hvala ti.
Pokazala mi je i sestra tu neke trikove, tipa masiranje dlanova malo intenzivnije, okretanje na bok pa masirati izmedju lopatica i tako.
Kako nam je imenjakinja, ima sto novo?
Drži se❤
___
4 dana imamo🤗
Curke moje. Moram brzo tipkat dok Lenči još pajki 😊
Dora, Amneris šaljem vam puno puno ljubavi i dobrih vibrica. Zbilja vam se divim 😍💪
A ja ponekad pomislim da mi je koma. A ustvari je ok. Ona lijepo spava, osim po noći, tad je budna i kenjka pa smo muž i ja na smjene…trenutno dobiva 90ml po obroku (4-5 puta) i 2 obroka izdojenog. Odustale smo od dojenja nakon bitke, njenog odbijanja od prvog dana, urlikanja po par sati, kasnog nadolaska mlijeka nakon carskog i svega skupa. Možda netko misli da sam nemajka. Ali jednostavno nisam imala snage. Bila sam psihički užasno loše i opterećena. Nek je ona sretna i sita. A i ja skupa s njom ❤
Ely čestitke 🤗🤗🤗Mare čestitam i vama na prekrasnom dečku i nadam se da će sve biti dobro ❤Mrvičak javljaj stanje! Puse Dorici 😊
Mocho nemam pojma kak se zove steznik, bacila kutiju. Mila ga je preporučila! Mila?.Sretni puni tjedni ❤I Elena sretno na porodu 😊💪
.
Ljubim vas sve i ful vas redovito čitam. Al ova kr
Svea nakon koliko si počela nosit steznik?
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Mi smo I dalje na cici... Pauza bila dok mi je spavao na prsima. Gledam sedmu krimi seriju na domi 😂😂 hrpa prljavog sudja, treba mi tus pod hitno I tako 😅
Curke moje. Moram brzo tipkat dok Lenči još pajki 😊
Dora, Amneris šaljem vam puno puno ljubavi i dobrih vibrica. Zbilja vam se divim 😍💪
A ja ponekad pomislim da mi je koma. A ustvari je ok. Ona lijepo spava, osim po noći, tad je budna i kenjka pa smo muž i ja na smjene…trenutno dobiva 90ml po obroku (4-5 puta) i 2 obroka izdojenog. Odustale smo od dojenja nakon bitke, njenog odbijanja od prvog dana, urlikanja po par sati, kasnog nadolaska mlijeka nakon carskog i svega skupa. Možda netko misli da sam nemajka. Ali jednostavno nisam imala snage. Bila sam psihički užasno loše i opterećena. Nek je ona sretna i sita. A i ja skupa s njom ❤
Ely čestitke 🤗🤗🤗Mare čestitam i vama na prekrasnom dečku i nadam se da će sve biti dobro ❤Mrvičak javljaj stanje! Puse Dorici 😊
Mocho nemam pojma kak se zove steznik, bacila kutiju. Mila ga je preporučila! Mila?.Sretni puni tjedni ❤I Elena sretno na porodu 😊💪
.
Ljubim vas sve i ful vas redovito čitam. Al ova kr
Ma što bi bila nemajka?
Najvaznije da ste vi svoj nacin pronasli, da je ona sita, sretna i raste. Sve drugo je manje vazno❤
___
4 dana imamo🤗
Anavo, Lordy, Mocho drage cure čestitam od ❤️ na porodima! Uživajte u svojim bebama. 💙❤️
Hvala ti😊
Kako je Greta inace, sad je bolje sve?
Ja sam jos u bolnici pa pratim vas koje ste doma. Nadam se da cu se snalaziti makar upola svih vas, zaista sve radite divan posao s malcima🥰
___
4 dana imamo🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji