Polly sad ce to svaki cas, i vrijeme je😁😊😉
Vrapcic sigurno je normslno, sve se vraca u normalu, treba i bubrezima da se naviknu na novu siuaciju, organi se vracaju na mjesto...i nije uzalud kad kazu da treba 40 dana za oporavak . Tako su meni objasnili u bolnici
Zmya ja ne budim, ali on se probudi, ko svicarski sat je, pusti ga da odspavs mrvicu duze, vec je velik. Meni rekla patronaza buditi na 3sata, ja pustim i 4ako spava. Samo sam prve dane budila jer bi inace spavao cijeli dan
Cijepljenje nisam jos u tome, malo cu vidjetu s pedijatricom
Probiotici vidim da svi dajete, meni rekla pedijatrica u bolnici da je to bacen novac, a i patronaza...stvarno nisam pametna...dajem samo onaj Babytol D3+K1
💙
Jutro.
Ninnek, čestitam 🎉 ❣️ žao mi je zbog teškog poroda 😔
Hvala cure na pitanjima. Noć je prošla dobro. Dorica nema više fibru ali nos joj je skroz začepljen i kašljuca. Čekam vizitu i dr da mi kažu kakvi su nalazi
Drzim figice za dobre nalaze💗
💙
Yvette pisu po netu da nije rijetkost da se alarm upali bezveze i jos vise preestrasi roditelje, to mu jedina mana...
Ninnek cestitam sraga od❤!!! Zao mi je sto si se tako namucila i zelim ti brz oporavak.
Trudy sretno🍀a jao, naravno da vodis bebicu sa sobom
Curly nis se ne ispricavaj, sve smo pogubljene i neispavane
💙
Jutro drage cure…..
Ninnek cestitke ja Hani... zao mi je da si se tako namucila....
Mrvicak javi nam novosti , nadam se da je sve ok s nalazima.i da cete brzo kuci...
Zuza znam da ti spada pod redovno ali bi isla uz dogovoor s pedijatrom da to primi poslje 1.g. kolko djecee kasni s cjepivom inance, ne vidim da bi bio problem... jer je ona sama svojevremeno komentorala da bi svoje dijete s tim 13valentnim cjepila... uzasno puno je cjepiva tih do godinu dana...
P.s ovo je taj gel odlican j3 i kod temperatura.... mozete ga kidati, nece iscuriti...
https://ibb.co/mh3VTmx
Mojim četvrtkasicama sretni puni tjedni.... jos 5 i gotovo 🤣🤣🤣🤣
Sretno na pregledima 🥰

Hvala svima. Danas je vec puno bolje 🥰🥰🥰🥰🥰
Također mamicama koje su rodile međuvremenu, čestitke 🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Ninnek cestitam! Dobrodosla Hana!
Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, nadam se da je samo neka bezvezna prehladica i da cete brzo doma.
Mare isto se nadam da nije nista opasno nego su ga samo iz predostrožnosti odveli u vecu bolnicu.
Dora super da ste se uspjeli za jutarnju setnjicu izorganizirat. Ja isto kao druge cure ne uspjevam bas 😕 popodne su nam sad gosti poceli stizat pa isto uglavnom budemo unutra, nisam bas zadovoljna 😁
.
Danas valjda ja malog vodim u vrtic jer muz mora ranije na posao. Pozelite mi srecu 🤞 pita me mama da di cu s E kad ga budem vodila, ocu ga ostavit doma 🙄 bebu od 2 tjedna bi samu doma trebala ostavit 🙄🙄
Hahaha, mama🙈
Sretno s vrticem!
Kako je E inače, sve ok?
___
5 dana imamo🤗
Jutro.
Ninnek, čestitam 🎉 ❣️ žao mi je zbog teškog poroda 😔
Hvala cure na pitanjima. Noć je prošla dobro. Dorica nema više fibru ali nos joj je skroz začepljen i kašljuca. Čekam vizitu i dr da mi kažu kakvi su nalazi
Dobre vijesti.
Drzim fige da bude sve ok i da ste brzo doma🤞😘
___
5 dana imamo🤗
Ninnek cestitam! Dobrodosla Hana!
Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, nadam se da je samo neka bezvezna prehladica i da cete brzo doma.
Mare isto se nadam da nije nista opasno nego su ga samo iz predostrožnosti odveli u vecu bolnicu.
Dora super da ste se uspjeli za jutarnju setnjicu izorganizirat. Ja isto kao druge cure ne uspjevam bas 😕 popodne su nam sad gosti poceli stizat pa isto uglavnom budemo unutra, nisam bas zadovoljna 😁
.
Danas valjda ja malog vodim u vrtic jer muz mora ranije na posao. Pozelite mi srecu 🤞 pita me mama da di cu s E kad ga budem vodila, ocu ga ostavit doma 🙄 bebu od 2 tjedna bi samu doma trebala ostavit 🙄🙄
Hahaha, mama🙈
Sretno s vrticem!
Kako je E inače, sve ok?
___
5 dana imamo🤗
Da, to mamino pitanje je bas 🙈 i 🙀
Prezivjela sam, uspjela sam cak i auto vozit 😁 bilo je malo plakanja, nadam se da je brzo prestao 😟
E je dobro, jedino mi se cini da ful puno spava, al isla sam istrazivat, toliko je i stariji spavao 😁 samo sam zaboravila ocito. Voljela bi samo da mi patronazna vec jednom dodje da ga malo izvazemo da vidim di smo s tom kilazom, jer meni se nekako cini da kratko papa..
Cjepivo- ja planiram sva redovna odradit i jos bi rotu uzela sad. Prvom nismo rotu dali, ali sad me zbog tog vrtica strah da ne donese..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji