Polly sad ce to svaki cas, i vrijeme je😁😊😉
Vrapcic sigurno je normslno, sve se vraca u normalu, treba i bubrezima da se naviknu na novu siuaciju, organi se vracaju na mjesto...i nije uzalud kad kazu da treba 40 dana za oporavak . Tako su meni objasnili u bolnici
Zmya ja ne budim, ali on se probudi, ko svicarski sat je, pusti ga da odspavs mrvicu duze, vec je velik. Meni rekla patronaza buditi na 3sata, ja pustim i 4ako spava. Samo sam prve dane budila jer bi inace spavao cijeli dan
Cijepljenje nisam jos u tome, malo cu vidjetu s pedijatricom
Probiotici vidim da svi dajete, meni rekla pedijatrica u bolnici da je to bacen novac, a i patronaza...stvarno nisam pametna...dajem samo onaj Babytol D3+K1
💙
Jutro.
Ninnek, čestitam 🎉 ❣️ žao mi je zbog teškog poroda 😔
Hvala cure na pitanjima. Noć je prošla dobro. Dorica nema više fibru ali nos joj je skroz začepljen i kašljuca. Čekam vizitu i dr da mi kažu kakvi su nalazi
Drzim figice za dobre nalaze💗
💙
Yvette pisu po netu da nije rijetkost da se alarm upali bezveze i jos vise preestrasi roditelje, to mu jedina mana...
Ninnek cestitam sraga od❤!!! Zao mi je sto si se tako namucila i zelim ti brz oporavak.
Trudy sretno🍀a jao, naravno da vodis bebicu sa sobom
Curly nis se ne ispricavaj, sve smo pogubljene i neispavane
💙
Jutro drage cure…..
Ninnek cestitke ja Hani... zao mi je da si se tako namucila....
Mrvicak javi nam novosti , nadam se da je sve ok s nalazima.i da cete brzo kuci...
Zuza znam da ti spada pod redovno ali bi isla uz dogovoor s pedijatrom da to primi poslje 1.g. kolko djecee kasni s cjepivom inance, ne vidim da bi bio problem... jer je ona sama svojevremeno komentorala da bi svoje dijete s tim 13valentnim cjepila... uzasno puno je cjepiva tih do godinu dana...
P.s ovo je taj gel odlican j3 i kod temperatura.... mozete ga kidati, nece iscuriti...
https://ibb.co/mh3VTmx
Mojim četvrtkasicama sretni puni tjedni.... jos 5 i gotovo 🤣🤣🤣🤣
Sretno na pregledima 🥰
Hvala svima. Danas je vec puno bolje 🥰🥰🥰🥰🥰
Također mamicama koje su rodile međuvremenu, čestitke 🤗🤗
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Ninnek cestitam! Dobrodosla Hana!
Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, nadam se da je samo neka bezvezna prehladica i da cete brzo doma.
Mare isto se nadam da nije nista opasno nego su ga samo iz predostrožnosti odveli u vecu bolnicu.
Dora super da ste se uspjeli za jutarnju setnjicu izorganizirat. Ja isto kao druge cure ne uspjevam bas 😕 popodne su nam sad gosti poceli stizat pa isto uglavnom budemo unutra, nisam bas zadovoljna 😁
.
Danas valjda ja malog vodim u vrtic jer muz mora ranije na posao. Pozelite mi srecu 🤞 pita me mama da di cu s E kad ga budem vodila, ocu ga ostavit doma 🙄 bebu od 2 tjedna bi samu doma trebala ostavit 🙄🙄
Hahaha, mama🙈
Sretno s vrticem!
Kako je E inače, sve ok?
___
5 dana imamo🤗
Jutro.
Ninnek, čestitam 🎉 ❣️ žao mi je zbog teškog poroda 😔
Hvala cure na pitanjima. Noć je prošla dobro. Dorica nema više fibru ali nos joj je skroz začepljen i kašljuca. Čekam vizitu i dr da mi kažu kakvi su nalazi
Dobre vijesti.
Drzim fige da bude sve ok i da ste brzo doma🤞😘
___
5 dana imamo🤗
Ninnek cestitam! Dobrodosla Hana!
Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, nadam se da je samo neka bezvezna prehladica i da cete brzo doma.
Mare isto se nadam da nije nista opasno nego su ga samo iz predostrožnosti odveli u vecu bolnicu.
Dora super da ste se uspjeli za jutarnju setnjicu izorganizirat. Ja isto kao druge cure ne uspjevam bas 😕 popodne su nam sad gosti poceli stizat pa isto uglavnom budemo unutra, nisam bas zadovoljna 😁
.
Danas valjda ja malog vodim u vrtic jer muz mora ranije na posao. Pozelite mi srecu 🤞 pita me mama da di cu s E kad ga budem vodila, ocu ga ostavit doma 🙄 bebu od 2 tjedna bi samu doma trebala ostavit 🙄🙄
Hahaha, mama🙈
Sretno s vrticem!
Kako je E inače, sve ok?
___
5 dana imamo🤗
Da, to mamino pitanje je bas 🙈 i 🙀
Prezivjela sam, uspjela sam cak i auto vozit 😁 bilo je malo plakanja, nadam se da je brzo prestao 😟
E je dobro, jedino mi se cini da ful puno spava, al isla sam istrazivat, toliko je i stariji spavao 😁 samo sam zaboravila ocito. Voljela bi samo da mi patronazna vec jednom dodje da ga malo izvazemo da vidim di smo s tom kilazom, jer meni se nekako cini da kratko papa..
Cjepivo- ja planiram sva redovna odradit i jos bi rotu uzela sad. Prvom nismo rotu dali, ali sad me zbog tog vrtica strah da ne donese..
Sortiraj odgovore
Najstariji