Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Srpanj 2020. 07:14

Polly sad ce to svaki cas, i vrijeme je😁😊😉
    Vrapcic sigurno je normslno, sve se vraca u normalu, treba i bubrezima da se naviknu na novu siuaciju, organi se vracaju na mjesto...i nije uzalud kad kazu da treba 40 dana za oporavak . Tako su meni objasnili u bolnici
    Zmya ja ne budim, ali on se probudi, ko svicarski sat je, pusti ga da odspavs mrvicu duze, vec je velik. Meni rekla patronaza buditi na 3sata, ja pustim i 4ako spava. Samo sam prve dane budila jer bi inace spavao cijeli dan
    Cijepljenje nisam jos u tome, malo cu vidjetu s pedijatricom
    Probiotici vidim da svi dajete, meni rekla pedijatrica u bolnici da je to bacen novac, a i patronaza...stvarno nisam pametna...dajem samo onaj Babytol D3+K1

💙

Rose1
    02. Srpanj 2020. 07:16

Mocho odlicnioo i nama jucer otpao pupak🥳🥳🥳
    Mrvicak kako je Dorica?

💙

Rose1
    02. Srpanj 2020. 07:17

mrvičak

Jutro.
    Ninnek, čestitam 🎉 ❣️ žao mi je zbog teškog poroda 😔
    Hvala cure na pitanjima. Noć je prošla dobro. Dorica nema više fibru ali nos joj je skroz začepljen i kašljuca. Čekam vizitu i dr da mi kažu kakvi su nalazi

Drzim figice za dobre nalaze💗

💙

Rose1
    02. Srpanj 2020. 07:23

Yvette pisu po netu da nije rijetkost da se alarm upali bezveze i jos vise preestrasi roditelje, to mu jedina mana...
    Ninnek cestitam sraga od❤!!! Zao mi je sto si se tako namucila i zelim ti brz oporavak.
    Trudy sretno🍀a jao, naravno da vodis bebicu sa sobom
    Curly nis se ne ispricavaj, sve smo pogubljene i neispavane

💙

Trancie
    02. Srpanj 2020. 07:24

Jutro drage cure…..
    Ninnek cestitke  ja Hani... zao mi je da si se tako namucila....
    Mrvicak javi nam novosti , nadam se da je sve ok s nalazima.i da cete brzo kuci...
    Zuza znam da ti spada pod redovno  ali bi isla uz dogovoor s pedijatrom da to primi poslje 1.g. kolko djecee kasni s cjepivom inance, ne vidim da bi bio problem... jer je ona sama svojevremeno komentorala da bi svoje dijete s tim 13valentnim cjepila... uzasno puno je cjepiva tih do godinu dana...
    P.s ovo je taj gel odlican j3 i kod temperatura.... mozete ga kidati, nece iscuriti...
    https://ibb.co/mh3VTmx
    Mojim četvrtkasicama sretni puni tjedni.... jos 5 i gotovo 🤣🤣🤣🤣
    Sretno na pregledima 🥰

Trancie
    02. Srpanj 2020. 07:29

Elena se nije javila ???? Cekam nju pa.stavljam listu 😍

Ninnek
    02. Srpanj 2020. 07:31

Hvala svima. Danas je vec puno bolje 🥰🥰🥰🥰🥰
    Također mamicama koje su rodile međuvremenu, čestitke 🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• anav05
    02. Srpanj 2020. 07:58

Trudy

Ninnek cestitam! Dobrodosla Hana!
    Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, nadam se da je samo neka bezvezna prehladica i da cete brzo doma.
    Mare isto se nadam da nije nista opasno nego su ga samo iz predostrožnosti odveli u vecu bolnicu.
    Dora super da ste se uspjeli za jutarnju setnjicu izorganizirat. Ja isto kao druge cure ne uspjevam bas 😕 popodne su nam sad gosti poceli stizat pa isto uglavnom budemo unutra, nisam bas zadovoljna 😁
    .
    Danas valjda ja malog vodim u vrtic jer muz mora ranije na posao. Pozelite mi srecu 🤞 pita me mama da di cu s E kad ga budem vodila, ocu ga ostavit doma 🙄 bebu od 2 tjedna bi samu doma trebala ostavit 🙄🙄

Hahaha, mama🙈
    Sretno s vrticem!
    Kako je E inače, sve ok?
    ___
    5 dana imamo🤗

• anav05
    02. Srpanj 2020. 07:59

mrvičak

Jutro.
    Ninnek, čestitam 🎉 ❣️ žao mi je zbog teškog poroda 😔
    Hvala cure na pitanjima. Noć je prošla dobro. Dorica nema više fibru ali nos joj je skroz začepljen i kašljuca. Čekam vizitu i dr da mi kažu kakvi su nalazi

Dobre vijesti.
    Drzim fige da bude sve ok i da ste brzo doma🤞😘
    ___
    5 dana imamo🤗

Trudy
    02. Srpanj 2020. 08:25

anav05

Trudy

Ninnek cestitam! Dobrodosla Hana!
    Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, nadam se da je samo neka bezvezna prehladica i da cete brzo doma.
    Mare isto se nadam da nije nista opasno nego su ga samo iz predostrožnosti odveli u vecu bolnicu.
    Dora super da ste se uspjeli za jutarnju setnjicu izorganizirat. Ja isto kao druge cure ne uspjevam bas 😕 popodne su nam sad gosti poceli stizat pa isto uglavnom budemo unutra, nisam bas zadovoljna 😁
    .
    Danas valjda ja malog vodim u vrtic jer muz mora ranije na posao. Pozelite mi srecu 🤞 pita me mama da di cu s E kad ga budem vodila, ocu ga ostavit doma 🙄 bebu od 2 tjedna bi samu doma trebala ostavit 🙄🙄

Hahaha, mama🙈
    Sretno s vrticem!
    Kako je E inače, sve ok?
    ___
    5 dana imamo🤗

Da, to mamino pitanje je bas 🙈 i 🙀
    Prezivjela sam, uspjela sam cak i auto vozit 😁 bilo je malo plakanja, nadam se da je brzo prestao 😟 
    E je dobro, jedino mi se cini da ful puno spava, al isla sam istrazivat, toliko je i stariji spavao 😁 samo sam zaboravila ocito. Voljela bi samo da mi patronazna vec jednom dodje da ga malo izvazemo da vidim di smo s tom kilazom, jer meni se nekako cini da kratko papa..  
    Cjepivo- ja planiram sva redovna odradit i jos bi rotu uzela sad. Prvom nismo rotu dali, ali sad me zbog tog vrtica strah da ne donese..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.