Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    02. Srpanj 2020. 00:34

mrs.p

Dora4

Takodjer, moji kad skuze da im dajem vodu (za koju su mi svi dr. i patronazna rekli prakticki obavezno sad kad smo samo na ad!) Povuku pa pljunu jer im nema okusa pa im bas i nisam toliko davala prije, ali zadnjih dana su stvarno velike vrucine, a i malog jako muci zatvor pa sam pocela s kamilicom sa secerom (takodjer preporuka doktorica i patronazna i mislila sam ajme di cu bebama secer davat, uzas!! Ali on im lijepo potakne stolicu pa sad lagano vec na Vi sa zivcima, dajem sve samo da pomognem! Dobio je mali i toplomjer (samo vrh i to jako dobro umascen kremom) u dupence, malo da ga potakne, par sati kasnije se pokenjao napokon nakon 3 dana 💪🏻 to je pak mjera koja mi je apsolutno zadnja na listi kako im pomoci, ali on se zacenjivao od placa i bojala sam se da ne prestane disat kako se mucio i plakao sirocic!
    Takodjer, hipp caj od komoraca, ali njega malo, par zlicica mozes dat!
    *
    Mokvicabravo za dobar pregled!!
    *
    Kod nas evo vristanje iz petnih zila jedno sat vremena, mislim da je cijeli blok zgrada odzvanjao, ja cu imat ptsp od zvukova..prvo sam tjednima cula tutnjanje od potresa onda pistanje inkubatora, a sad plakanje 😅 cure moje, ako normalna docekam tu kavu nasu na jesen, majke mi mislit cete da imam 50 godina, ostarila sam zadnjih tjedana koma!!
    Jos sam nekom nesto htjela napisat, al je isparilo iz glave

Jel im dajes vodu na flasicu ili? Moja G isto ne voli vodu, ja joj dajem na zlicu i svaki put se strese, namrsti, ponekad pljune…
    Ja sam danas isto vec pripremila toplomjer za kakanke, al je ipak krenulo samo.
    Najgore mi je kaj se skoro 90% dere na prematalici, uzas… Mislim da sam joj se zamjerila kad sam ju prala s krpicom dok je imala pupak. A i ne koristim vlazne maramice vec mocim blazinice u vodu, pa ju valjda zivciram. Svaki put se moram psihicki pripremat za to prematanje.

😂😂😂 Ko da sebe citam za ovo deranje, isto te blazinice koristim jel moguce da je u njima problem

Ninnek
    02. Srpanj 2020. 03:01

Rodila se nasa Hana u 23:45. 3700 i 50cm
    Porod duuuuug i bolan.  30.6. U 21h primam prvi gel, pa zatim u 1h i u 7h. U 14h, primam vaginalni.
    Pomaka nema, tek 3cm otvorena. U 18h mi rukom kida vodenjak, mekonijska voda. Daju mi drip. Bolovi za poludit. Valjda me culi u susjednu zupaniju 🙈🤣
    Pomaka opet nema. U 22:30 doktorica se odlucila na carski, jer nije dobro glavom usla u kanal i zbog mekonijske vode. 
    I tako se rodila carskim, spinalnom oko 23:45 🥰🥰🥰🥰🥰

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• CurlySue
    02. Srpanj 2020. 04:16

Dobro jutro svima, s hranjenja/izdajanja 🙈 tek sad sam evo uhvatila malo vremena za sebe 🙈😂
    Mrs. P dobrodosla 😊 ja kasno palim, no vidim da si od dore dobila sve odgovore pa da se ne postavljaju 😊
    Ninnek, cestitam na bebici i zelim ti brz oporavak. 😘
    Mrvicak, kakva je situacija?
    Ispricavam se unaprijed  ako sam koju izignorirala, nije namjerno, mozak trenutno ne percipira dalje od presvlacenja, hranjenja, izdajanja, umirivanja grceva 😒
    Mislim da je vrijeme da otvorimo temu na roditeljima 😂🙈
    Eto, vec sam zaboravila sve sto sam kome htjela napisat 🤦🏼‍♀️🤯 bolje da odem lec

yvette
    02. Srpanj 2020. 05:25

RitaM

Cure drage, upadam nevezano za teme prije (sve pratim, trebat ce mi 🖒), pokusavam krenuti u nabavku koliko mogu. Zaboravila sam tko ima respiratorni monitor, tipa Babysensei gdje ste ga kupile? Vidim da se moze naruciti online, ima li ga mozda u ljekarnama? Hvala vam 😘

Ja imam Babysense, kupljen u ljekarni SDŽ. Nedavno mi se aktivirao u 7 ujutro, skratilo mi je 10 godina zivota. Pise da se aktivira kad dijete skroz prestane disati ili se disanje smanji ispod 10 udisaja u minuti. Mali je disao i bio je ok, nadam se da je to bilo zato sto sam dan prije namjestala posteljinu i mozda madrac nisam vratila do kraja. Ne mogu biti sigurna da mu se disanje nije usporilo 🤔 Ali valjda bi onda nesto primjetila na njemu. Alarmirala sam pedijatricu, rekla je promatrati . Od tada srecom se nista nije dogodilo. 

m_maaree
    02. Srpanj 2020. 05:51

Ninnek cestitke od ❤,!brz oporavak 😘😘

• anav05
    02. Srpanj 2020. 05:56

Ninnek

Porod duuuuug i bolan. 30.6. U 21h primam prvi gel, pa zatim u 1h i u 7h. U 14h, primam vaginalni.
    Pomaka nema, tek 3cm otvorena. U 18h mi rukom kida vodenjak, mekonijska voda. Daju mi drip. Bolovi za poludit. Valjda me culi u susjednu zupaniju 🙈🤣
    Pomaka opet nema. U 22:30 doktorica se odlucila na carski, jer nije dobro glavom usla u kanal i zbog mekonijske vode.

Žao mi je jako da si se namučila, ali dobrodošla mala krafnice i sretno djetinjstvo ti želim❤
    Ti sad iskoristi boravak u bolnici maksimalno da se odmoriš. Najvažnije da ste i Hana i ti dobro😊
    ___
    5 dana imamo🤗

yvette
    02. Srpanj 2020. 06:03

Ninnek

Porod duuuuug i bolan. 30.6. U 21h primam prvi gel, pa zatim u 1h i u 7h. U 14h, primam vaginalni.

Ne znam kakp mi je promaklo...cestitam 🎉🥰🥳

Trudy
    02. Srpanj 2020. 06:46

Ninnek cestitam! Dobrodosla Hana!
    Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, nadam se da je samo neka bezvezna prehladica i da cete brzo doma.
    Mare isto se nadam da nije nista opasno nego su ga samo iz predostrožnosti odveli u vecu bolnicu.
    Dora super da ste se uspjeli za jutarnju setnjicu izorganizirat. Ja isto kao druge cure ne uspjevam bas 😕 popodne su nam sad gosti poceli stizat pa isto uglavnom budemo unutra, nisam bas zadovoljna 😁
    .
    Danas valjda ja malog vodim u vrtic jer muz mora ranije na posao. Pozelite mi srecu 🤞 pita me mama da di cu s E kad ga budem vodila, ocu ga ostavit doma 🙄 bebu od 2 tjedna bi samu doma trebala ostavit 🙄🙄

02. Srpanj 2020. 07:11

Jutro. 
    Ninnek, čestitam 🎉 ❣️ žao mi je zbog teškog poroda 😔
    Hvala cure na pitanjima. Noć je prošla dobro. Dorica nema više fibru ali nos joj je skroz začepljen i kašljuca. Čekam vizitu i dr da mi kažu kakvi su nalazi

Mocho
    02. Srpanj 2020. 07:13

Ninnek cestitam na bebici! 🥳🥳🎊🎊🎊
    .
    Maree vjerujem da ce to uz danasnju medicinu sve biti okej na kraju. Drzi mi se i saljem puno zagrljaja 😘😘😘
    .
    Mrvicak - ajoj stresa 😔😔 Drzim fige da je bezazlena prehlada i da idete brzo kuc! 😘😘😘😘
    .
    Dora - prekrasno kako uz dve muke nadete vremena i snage za piknik 😍 
    .
    Svea - evo ja izdajam, za sad imam dovoljno mkijeka, ali razumijem skroz patnje oko tog. Briga i stres od hranjenhs do hranjenja hoce li biti za iduci krug. O neimanju vremena uopce necu govoriti 🙄🙄🙄 Ja sam na rubu svako jutro oko 10 sati kad se sise prepune, a imam listu zelja koja pocinje s daj mi minutu da se otusiram 🥺 Tako da AD je najbolja opcija za zdrava mama, zdrava beba i ne brini!! 
    .
    Nama otpao pupak i poceli smo dobivati na kilazi 🎊🎊🎊
    .
    Cure, hvala na savjetima za steznik, ali mislim da je LUX to pitala 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.