Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    01. Srpanj 2020. 18:48

svea

Vrapčić123

svea

Al ova krafnica i selidba za vikend su mi bili uf 😅

Draga kako ide dojenje? E da te pitam jesi li ti kao i ja ivf?

Ma ne ide. Jednostavno je kasno nadoslo to mlijeko zbog CR. Davali joj AD u bolnici, pokupila žuticu pa morala i doma AD dobivat, jer sam mlijeka imala malo. Tek prije 2 dana krenulo mlijeko pravo. Ali mogu izdojiti jako male količine.
    I jednostavno sam odlučila da neću mučiti ni sebe ni nju (granično dobiva na kilaži).
    Možda sam grozna, ali mislim da je to najbolje i za moju psihu i za njene kile ❤
    Nisam IVF…spontana trudnoća. 😘😘😘😘

Nisi grozna, vazno je zbog sebe i bebice da nisi pod stresom. Ja sam si rekls da se uopce necu opterecivati oko dojenja. Ako ide, ide

💙

Rose1
    01. Srpanj 2020. 18:51

Vrapčić123

Svea ma pitam te draga jer sam čula već od 3 curke koje su isto ivf da imaju velikih problema s dojenjem ili da uopće ne mogu dojiti. Pa sam pomislila da si i ti išla na ivf kao i ja. Ma i kod mene ne ide nikako, trudim se zbilja što se prehrane i svega, no izgleda da ne ide. 🙄 A neke se stvari ne mogu siliti.

Ja sam ivf. Mlijeka nisam imala sigurno5,6dana, malo kolostruma, sad krenulo,ima dosta za sada, a kako ce biti dalje,  vidjet cemo. Ne opterecuj se, ne predbacuj si nista...na neke stvari ne mozemo utjecati. Ja sam si to rekla jos prije poroda. Brst bio na dohràni i zdraviji je cijeli zivot od mene, ja i alergije imala

💙

Rose1
    01. Srpanj 2020. 18:52

Vrapčić123

Tijelo puno vode nakon poroda: ima li tko problema i koliko to traje? Meni koma to baš…

Kako mislis? Mokris puno? Ja ti imala meku stolicu, sad je mslo bolje, 2dana nateknute noge

💙

Rose1
    01. Srpanj 2020. 18:55

Mrs.p dobro nam dosla, zao mi da se toliko mucite, nadam se da ce brzo proci, da cete naci neko rjesenje...mozda ce cure znati 

💙

dana130
    01. Srpanj 2020. 19:01

Mrvicak a jebemu 😑 nadam se da nije nista ozbiljno. Ma vidjeli bi da je nesto, ne brini, vjerojatno prehladica.
    Svea, citam i slazem se s tobom. Nek je malena sretna i sita. ❤️ Naravno da nisi grozna. 
    Panda ja se ne mogu zaliti na klimu. Prije bi mi znala smetat al sad nista 😂  
    Jucer sam s muzem komentirala kako me dugooo nije glava bolila, prije je cesto i samo bi neofen pomogao, cak i u trudnoci me znalo, al bi lupocet pomogao. Mislim da me u zadnjem tromjesecju nije nijednom zabolila, bar nesto u, trudnoci 😂😂
    Mrs. P super se bebica izborila 💪 svala cast. Po kilazi bi, rekla da dobro napreduje, nekendrugo stvari ti ne mogu dati savjet jer jos nemam iskustva. Znam kad sam uzela u ljekarni novalac za prvu ruku da imam kad rodim, pa mi  je mlada teta rekla ako bude problema s grcicima da probam novalac ac, da je njen maleni imao problema s grcicima, ona nije mogla iz zdravstvenih razloga dojito i da ju ovaj novalac ac spasio. 

Baby girl 💜

Bezzo1991
    01. Srpanj 2020. 19:02

Mare čestitam na sinčiću, žao mi je što moraš prolazit sav taj stres i strah i ne bi ti bila u koži, ali vjerujem da će sve bit dobro na kraju i da će malecki brzo to pregrmit, i btw preeesladak jee gospodin mali ♥️ Drži nam se i javljaj novosti 😘
    Elena eto i tebee napokon, woohoo, sretno ti bilo i javi kad završiš posao i dobiješ krafnicu u ruke ♥️♥️
    A cure moje koje ste mame, posebno vi s blizancima, vi ste heroji s tim malim haharima poduplanim, vjerujem da vam je teško x2, ali proć će i to i uhvatit ćete ritam svoj, a zasad uzivajte u malim koracima, doć će ubrzo i oni krupniji i postat će lakše, mora. Tako to ide. Šaljem puse svima 😘

mrs.p
    01. Srpanj 2020. 19:08

svea

Vrapčić123

svea

Al ova krafnica i selidba za vikend su mi bili uf 😅

Draga kako ide dojenje? E da te pitam jesi li ti kao i ja ivf?

Ma ne ide. Jednostavno je kasno nadoslo to mlijeko zbog CR. Davali joj AD u bolnici, pokupila žuticu pa morala i doma AD dobivat, jer sam mlijeka imala malo. Tek prije 2 dana krenulo mlijeko pravo. Ali mogu izdojiti jako male količine.
    I jednostavno sam odlučila da neću mučiti ni sebe ni nju (granično dobiva na kilaži).
    Možda sam grozna, ali mislim da je to najbolje i za moju psihu i za njene kile ❤
    Nisam IVF…spontana trudnoća. 😘😘😘😘

Ista stvar kod mene Svea... 
    Nisam IVF, ali sam rodila mjesec dana ranije i carski. Beba je morala dobivat AD zbog male porodjajne tezine. Kolostrum je nadosao tek 4.dan pa sam se izdajala svaka 3h i to joj davala uz AD. Probale smo i sa sesiricem, ali beba je samo spavala i bila preslaba da vuce. Doma mi je malo mlijeka doslo, mogla sam izdojiti sve skupa cca 40ml,al s desne uvijek manje. Bebu sam stavljala na cicu sat vremena prije nego bi dala AD, vukla je nesto malo, namucila se i zaspala. Onda sam na 2 dana izbacila AD i stavljala na cicu, al nije vukla puno, kakala zeleno (predstavljalo glad) i nije dobila na kilazi pa sam vratila AD. Izdajala sam se jos par dana, ali toga je bilo malo, a i bila sam iscrpljena. Stavila sam ju na cicu kad je imala 2700g ali ljutila se, vukla, mlijeka bilo malo. I onda sam odustala. Uzasno sam se naplakala oko toga svega jos i u bolnici jer je veliki pritisak okoline. Rado bi dojila da mogu, ali nazalost nisam uspjela. Trebalo mi je da si poslozim u glavi da je bitno da beba nine gladna i da dobiva na kilazi, a ne da sebe krivim... Cak sam i cajeve pila da povratim mlijeko al nista...

01. Srpanj 2020. 19:13

anav05

mrvičak

anav05

Mrvičak, zao mi je jako. Sretno nasoj malo imenjakinji i da bude sve ok stoprije😘
    Danijela, kako si bebu budila? Meni je ona od te žutice full uspavana i ne mogu je bas lako probuditi, a trebala bi sto vise jesti da to prije prođe….
    __
    4 dana imamo🤗

Hladnom krpicom po vratu ili ju skini kao da ćeš ju presvuči

Hvala ti.
    Pokazala mi je i sestra tu neke trikove, tipa masiranje dlanova malo intenzivnije, okretanje na bok pa masirati izmedju lopatica i tako.
    Kako nam je imenjakinja, ima sto novo?
    Drži se❤
    ___
    4 dana imamo🤗

A evo čekamo nalaze. Stvarno ništa još ne znam. Šmrca i nos joj je zapiše. Fibrica je spala na 36.8, pa se sada opet popela na 37,1.

Vrapčić123
    01. Srpanj 2020. 19:18

RitaM

SVLD, nema na cemu 😊. Zelim puno srece! 🍀
    Rio, slike su bas predivne, skroz si me inspirirala! 😍
    Mrs. P, uf, kod vas je bilo bas stresno. Dobro da je sve proslo ok, nadam se da ce cure znati pomoci. 😚
    Elena, sretno od srca, da sve prode u najboljem redu! Mislimo svi na vas. 💕
    Vrapcic, samo da pozdrvim Greticu i tebe 😍. I pozdrav svima koje sam propustila komentirati. Nadam se da ste dobro. ❤

Pozdrav i tebi draga 😘😘😘 Kako si? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    01. Srpanj 2020. 19:21

Dora tebi mogu samo reći da ti skidam kapu. Iako ti je teško mislim da se savršeno snalaziš. 😘
    Mare čestitke na Ivanu, presladak je. Bit će on dobro, sve bebice u grupi su pravi mali borci, takav je i on. 😉
    Lina drago mi je da je sve ok sa Elenicom. 🥰
    Mrvičak vjerujem da će Dorica biti dobro i da ćete brzo kući. Možda je samo prehladica u pitanju.
    Renata ja već par dana osjetim povremeno takva probadanja, ali danas na pregledu doktorica rekla da sam još potpuno zatvorena tako da nemaš brige.
    Elena sretno! 🤞
    Mrs.p dobrodošla. 😊 Nisi imala laganu trudnoću, no drago mi je da je na kraju sve dobro ispalo. 😊 Savjetovati te ne mogu jer još nemam iskustva. 🤷🏻‍♀️
    Što se tiče pregleda, bio je to zadnji kod moje ginekologice. Petrica ima oko 2790g, sve je ok, dosta plodne vode, ja skroz zatvorena. Od sljedećeg tjedna krećem u TA na preglede i ctg. Trebala sam sansa mužem na tečaj sljedeći utorak i srijedu, no otkazano je zbog korone, ali zasad  je dozvoljena pratnja na porodu i bez tečaja, nadam se da će tako ostati još neko vrijeme. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.