Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    01. Srpanj 2020. 17:05

anav05

DanijelaBB

anav05

Ja javljam da mi ostajemo jos u bolnici, Dora je požutila. Sad je na sunčanju, pa cemo vidjeti. Nadam se da je do sutra dobro, jer bilirubin nije visoko iznad granice.
    ___
    4 dana imamo🤗
    Anav05 mi smo isto ostali duže zbog žutice, jedan dan je bila u onoj dekici za sunčanje, a drugi dan pod lampom…cili dan. Bilirubin joj je najviši bia 184, ali su je sunčali da ne bi poraslo. Peti dan smo išle doma.
    Jesu nju stavljali na sunčanje?

Da, od jutros je na suncanju. Doveli su je u 14:30 da je nahranim, jela je do 15:15 otprilike, uzmu je opet oko 5, vrate oko 9 na hranjenje i uzmu opet oko pola noci.
    Pa cemo vidjeti, nadam se da ce do sutra proci. Nama je sutra 5.dan.
    Ali dobro, to ce sve proci, vaznije mi je da su svi drugi nalazi dobri❤
    Kako je bilo kad ste dosli doma, jesi dobila kakve posebne upute za pracenje?
    ___
    4 dana imamo🤗

Nista posebno, samo da je šta više na svitlu tako da su nam u ciloj kući podignute rolete...vruće je za popiz..., puno sunca ulazi a klimu ne palimo zbog nje. Rashladimo tek tu i tamo pa se ja za to vrime zatvorin s njom u sobu.
    Baš mi je patronažna jutros rekla da se baš primjeti od Ponediljka da joj je koža drukčija odnosno da se manje vidi žutilo.
    Tako da ne brini, bit će to ok. Svo zlo bilo u tome

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

dana130
    01. Srpanj 2020. 17:05

Lina odlicno za elenicu ❤️ vjerujem da lakse dises.
    Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, al vjerujem da je nesto bezazleno. Jesi ti nalraku imala streptokok ili ne, ti si ono cekala nalaze i nisi znala ili sam nesto pomijesala?
    Renata, evo od danas upravo to probadanje. Bas kao da mi netko zabode iglu/noz, ja sam mislila da je zbog nje kako je dolje glavicom.
    Rio ja sam u zadnjih cca 7-8 tjedama dobila samo 1.5kg a isto sam mislila da ce sad cim vise ici, nitko nije komentirao kilazu. Mislim da to ovisi i od organizma, a vjerujem i ove vrucine utjecu.tako da ne brini 😘
    Elena sretno i cim brzi i bezbolniji porod. ❤️
    Vrucine, mene ubijaju, danas sam isto sva slomljena, znaci ni za more nisam bila, izasla na balkon 5 min skoro se srusila. Ja inace super podnosim i vrucinu i bit na suncu ko zmija, ali ovo je brutalno, a jos mi nisu nesnosne vrucine 😮. Znaci klima mi se ne gasi i dalje se znojim, muz dode s posla i kaze da nam je kao u frizideru, a meni vruce 😑 ne znam kako cemo kad dode beba jer ne planiram bas nju u klimu. Probam napravit propuh, ali nista, znaci sve moguce prozore otvorim i ne dolazi zraka, samo vrucina ude, luda sam 😂

Baby girl 💜

Vrapčić123
    01. Srpanj 2020. 17:06

m_maaree

Cure moja beba mora za Sarajevo,u drugi grad.. Nizak secer,neka infekcija i jos sa srcem nije nssto ok..Bio umrtvljen, na kisiku je.. Raspadam see sva.. jos ga nisam vidjela,obecali su da cu ga vidjrt prije nwgo ga odvuku.. ima 2800 i dug 47

Draga M_maaree prvo čestitam na rođenju sina! 💙 Samo vjeruj da će sve biti pozitivno i tako mora biti! 🙏 Mislim na tebe! 🧡

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    01. Srpanj 2020. 17:07

elena26

Drage moje, nisam nista danas citala.. samo da vas pozdravim iz rađaone i drugi put vam se javim ko mamica 😘😘😘

Sretno draga! 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    01. Srpanj 2020. 17:15

Ajmoooo elena!!!! Sretnooo 😍

01. Srpanj 2020. 17:17

dana130

Lina odlicno za elenicu ❤️ vjerujem da lakse dises.
    Mrvicak zao mi je da ste u bolnici, al vjerujem da je nesto bezazleno. Jesi ti nalraku imala streptokok ili ne, ti si ono cekala nalaze i nisi znala ili sam nesto pomijesala?
    Renata, evo od danas upravo to probadanje. Bas kao da mi netko zabode iglu/noz, ja sam mislila da je zbog nje kako je dolje glavicom.
    Rio ja sam u zadnjih cca 7-8 tjedama dobila samo 1.5kg a isto sam mislila da ce sad cim vise ici, nitko nije komentirao kilazu. Mislim da to ovisi i od organizma, a vjerujem i ove vrucine utjecu.tako da ne brini 😘
    Elena sretno i cim brzi i bezbolniji porod. ❤️
    Vrucine, mene ubijaju, danas sam isto sva slomljena, znaci ni za more nisam bila, izasla na balkon 5 min skoro se srusila. Ja inace super podnosim i vrucinu i bit na suncu ko zmija, ali ovo je brutalno, a jos mi nisu nesnosne vrucine 😮. Znaci klima mi se ne gasi i dalje se znojim, muz dode s posla i kaze da nam je kao u frizideru, a meni vruce 😑 ne znam kako cemo kad dode beba jer ne planiram bas nju u klimu. Probam napravit propuh, ali nista, znaci sve moguce prozore otvorim i ne dolazi zraka, samo vrucina ude, luda sam 😂

Javim ti sutra sta je meni dr. Rekla 😁 nadam se da sam još zabetonirana haha 😅

Kolacic
    01. Srpanj 2020. 17:19

elena26

Drage moje, nisam nista danas citala.. samo da vas pozdravim iz rađaone i drugi put vam se javim ko mamica 😘😘😘

Sretnooooo 🍀💗🙏

01. Srpanj 2020. 17:20

Elena sretnooo! 💖

DanijelaBB
    01. Srpanj 2020. 17:21

anav05

Mrvičak, zao mi je jako. Sretno nasoj malo imenjakinji i da bude sve ok stoprije😘
    Danijela, kako si bebu budila? Meni je ona od te žutice full uspavana i ne mogu je bas lako probuditi, a trebala bi sto vise jesti da to prije prođe….
    __
    4 dana imamo🤗

Je je i moja se nekada tesko budi...a malo je stipkan za obrašćiće pa kad krene otvarat usta onda joj gurnem sisu. Onda refleksno krene sisat tako da se nekad hranimo u polusnu 😄 ali dobro i aktivno sisa a to mi je najbitnije.

DanijelaBB
    01. Srpanj 2020. 17:23

elena26

Elena sritno 💓💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.