Hvala svima ❤ Kardiolog ga jos nije pregledao tako da za srce ne znamo jos nista.
Oprosti, shvatila sam da su pogledali s obzirom na to da je malo vece, to sto si i ti imala. Nadam se da ce bit sve uredno, mislim na vas! 💕
Mrvičak, zao mi je jako. Sretno nasoj malo imenjakinji i da bude sve ok stoprije😘
Danijela, kako si bebu budila? Meni je ona od te žutice full uspavana i ne mogu je bas lako probuditi, a trebala bi sto vise jesti da to prije prođe....
__
4 dana imamo🤗
Hvala Vam žene na podršci. Ona lijepo spava i papi i ima uredbe stolice. Najgore mi je gledati tu malu glavicu s braumilom na vrhu. Užas 😪😪
Sada sam se sjetila i tog Streptokoka i cijela sam luda. Čekam dr da dođu pa da to napomenem.
Mrvičak, zao mi je jako. Sretno nasoj malo imenjakinji i da bude sve ok stoprije😘
Danijela, kako si bebu budila? Meni je ona od te žutice full uspavana i ne mogu je bas lako probuditi, a trebala bi sto vise jesti da to prije prođe….
__
4 dana imamo🤗
Hladnom krpicom po vratu ili ju skini kao da ćeš ju presvuči
Mrvicak zao mi je 😔 drzim fige da prodje sto prije i da je nesto bezazleno. Uz tebe smo ❤️
Cure, je li ima koja iskustva sa sijevajucom boli u vagini? Od sinoc me tu i tamo probada, kao da mi neko doslovno zabije nož. Dešava se i kod promjene položaja.
Pozdrav svima 💞
Mrvicak zao mi je 😔 drzim fige da prodje sto prije i da je nesto bezazleno. Uz tebe smo ❤️
Cure, je li ima koja iskustva sa sijevajucom boli u vagini? Od sinoc me tu i tamo probada, kao da mi neko doslovno zabije nož. Dešava se i kod promjene položaja.
Pozdrav svima 💞
To je mene držalo desetak dana prije poroda svaki dan. Možda je to signal da se bliži porod.
Dora ti si zena zmaj i predivno je da ti je muz podrska u svemu sto prolazite. Moji polubratici su ista varijanta blizanaca (cura+decko) i znam sto to znaci...koliki je to teret za roditelje u tim prvim mjesecima. Ali izdrzat cete vi to! Ljubav vas tjera naprijed 💗💗🥰🥰. Cure su ti dale super savjete i drago mi je vidjeti da si danas bolje.
Elena jako mi je drago zbog malicke i da je sve ok sa srcekom. ❤
Maaree maleni je med medeni 😍😍
Mrvicak joooj draga i ja se nadam da cete istot ako kratko kao i Vrapcic biti zadrzani i da ce sve biti ok. Btw, Vrapcic, kako je Gretica?
Cure oprostite ako sam koju preskocila...stvarno je tesko pratiti sto se sve zeli napisati i svakoj odgovoriti kad je vise od 10tak stranica zaostatka 🙈.
Pozdrav svima 💞
To je mene držalo desetak dana prije poroda svaki dan. Možda je to signal da se bliži porod.
Hvala na odgovoru draga. Sutra imam kontrolu, pa ću reći doktorici, inače me pregleda na brzinu, nadam se da nije još krenulo 🙄
Hvala mrvicak, kolacic i sorry ako je bila jos koja!! Sto bi mi jedne bez drugih? 🥰
Mrvicak jako mi je zao sto ste u klaicevoj i iskreno se nadam da cete brzo doma!! Jel osoblje okej, Dorica je s tobom u sobi ili kako??
Elena koje olaksanje, sretna sam jako sto je sve u redu 😊
*
Evo mi odradili popodnevnu dernjavu, sad sam prilegla s njih dvoje, al ona ima grceve pa svako malo taman kad klonem i kao da cu zaspat vrisne (lezi mi na prsima) tako jako da me prene, cijela protrnem sto se dogadja, hvalim te Boze bar je on ko bubica pored nas, bome je sam sebe izmorio s deracinom..muz je dobio 2h slobodno za odmor duse, al je tolko strgan da samo drkulji na kompu i kaze da nema snage za nista drugo, a on preko dana nikad ne spava..s tim da nam je skocio po slajice pa se imam cemu veselit nakon dizanja🍦🍦 🥳💪🏻
Drage moje, nisam nista danas citala.. samo da vas pozdravim iz rađaone i drugi put vam se javim ko mamica 😘😘😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji