Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 09:44

Rio i curke koje mislite u Petrovu čak vam ne bih preporučila tamo, kako se sve sleglo. Da znate, eto između ostalog imala je i žuticu za kouu mi nitko ni riječ nije rekao. Uglavnom razmislite dobro. Beba će vam biti pokakana satima, sestre će vas otkantati za sve, neće vam pokazati dojenje... Čak i kad jedeš ne možeš u miru pojesti jer dođe neka nadrndana baba kojoj se neda ponovno doći, a od bebe ćete sigurno sporije jesti, pa čak u miru ni jesti ne možete. Uglavnom nemojte tamo ići. Drugi odjeli u bolnici su super zbilja, al ovo je kaos.
    Mi čekamo nalaze i nadamo se da su ok da nas puste doma! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Bezzo1991
    26. Lipanj 2020. 10:00

Vrapčić, evo sam našla hrastovu koru u Zdravoj hrani dućanu, ali to je St. Neke biljne apoteke bi isto trebale imat. Pitala sam i ja u običnoj pa nemaju. 

Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 10:00

Osoblje ovdje u Vinogradskoj na pedijatriji je divota. Ne znas tko je bolji, to se zbilja rijetko viđa. Nadam se da nikad nećete morati tu dolaziti no eto da znate. 98% osoblja izuzetno simpatično, drago i voljno uvijek pomoći. Jako se lijepo ponašaju prema djeci, brižno i pažljivo. Ma svaka čast. Isto tako i prema mamama. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

26. Lipanj 2020. 10:23

Vrapčić stvarno mi je žao što si imala takvo iskustvo u Petrovoj. Moje se suprotno. Prema meni su svi bili odlični i što sam god pitala dobila sam. Cimerica isto, čak joj je jedna starija sestra masirala sise i pokazala kako se ručno izdajati. Ja vjerujem da ih ima svakakvih i da im je kolaps u bolnicama i da ih je premalo, ali da netko bude brzobrazan prema rodiljama, e to mi je stvarno neshvatljivo. Nažalost, mi smo njima samo broj na papiru.
    Javi nam obavezno kako je Gretica i kakvi su nalazi ❣️🙏

DanijelaBB
    26. Lipanj 2020. 10:27

Vrapčić123

Rio i curke koje mislite u Petrovu čak vam ne bih preporučila tamo, kako se sve sleglo. Da znate, eto između ostalog imala je i žuticu za kouu mi nitko ni riječ nije rekao. Uglavnom razmislite dobro. Beba će vam biti pokakana satima, sestre će vas otkantati za sve, neće vam pokazati dojenje… Čak i kad jedeš ne možeš u miru pojesti jer dođe neka nadrndana baba kojoj se neda ponovno doći, a od bebe ćete sigurno sporije jesti, pa čak u miru ni jesti ne možete. Uglavnom nemojte tamo ići. Drugi odjeli u bolnici su super zbilja, al ovo je kaos.

Vrapčić sritno, nadan se da će bit sve ok i da ćete ić doma 💓
    To za žuticu ni meni nije jasno..ode u st im svako jutro mjere s aparatićem kojeg im prislone na prsa pa ako vrijednosti krenu rast vade im krv iz pete i šalju na analizu.
    Nama je stiga nalaz koji je hvala Bogu uredan tako sa idemo doma 🥳😊...sad čekamo 12:30h i vrime tako sporo prolazi.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    26. Lipanj 2020. 10:33

Vucica

Ja vas citam ali nista ne stignem komentirat, borimo se s grcicima 2 dana, samo bi cicali I nosali se… Mama mi je dosla malo pomoc I cuvala ga dok smo mi bili kod pedijatra se upisat, kupili kadicu za prvo kupanje danas. Pa me sokirala cijena toplomjera, po 500 600 kn oni beskontaktni… Uzeli smo neki sto prislonis na celo za 350 kn nadam se da ce biti dobar.
    .
    Savovi - stvarno me nije nista puno bolilo spram vas, malo neugodno sjedit ali nista strasno. Bila sam pisala neki 10i dan bolilo peklo uzasno, I onda poslije nista. Neki dan decko provjerio kakvo je stanje 😅😅ispali konci da ih nisam ni primjetila I samo rez se pozna, zarasta lijepo. Znaci otprilike 10 do 14 dana su konci ispali. Za unutrasnje ne znam…
    .
    Saljem svima 😘😘

Zao mi zbog grcica☹oni bas izmuce bebice, a mi im ne mozemo previse pomoci.
    Super sto su ispali konci🥳

💙

• anav05
    26. Lipanj 2020. 10:41

Vrapčić123

Osoblje ovdje u Vinogradskoj na pedijatriji je divota. Ne znas tko je bolji, to se zbilja rijetko viđa. Nadam se da nikad nećete morati tu dolaziti no eto da znate. 98% osoblja izuzetno simpatično, drago i voljno uvijek pomoći. Jako se lijepo ponašaju prema djeci, brižno i pažljivo. Ma svaka čast. Isto tako i prema mamama.

Žao mi je jako za sve u Petrovoj. Kako god bilo, vjerujem da su neka zanimanja stvarno poziv i kao takva bi se trebala obavljati.
    Barem, kad na zalost morate biti tu, su u Vinogradskoj takvi. I da si s njom tu. Da, ni mog muža nisu pustili samnom na pregled na Sv.Duhu nekidan... Sto kažu za Greticu?
    ___
    39+5

• anav05
    26. Lipanj 2020. 10:42

DanijelaBB

Vrapčić123

Rio i curke koje mislite u Petrovu čak vam ne bih preporučila tamo, kako se sve sleglo. Da znate, eto između ostalog imala je i žuticu za kouu mi nitko ni riječ nije rekao. Uglavnom razmislite dobro. Beba će vam biti pokakana satima, sestre će vas otkantati za sve, neće vam pokazati dojenje… Čak i kad jedeš ne možeš u miru pojesti jer dođe neka nadrndana baba kojoj se neda ponovno doći, a od bebe ćete sigurno sporije jesti, pa čak u miru ni jesti ne možete. Uglavnom nemojte tamo ići. Drugi odjeli u bolnici su super zbilja, al ovo je kaos.
    Vrapčićsritno, nadan se da će bit sve ok i da ćete ić doma 💓
    To za žuticu ni meni nije jasno..ode u st im svako jutro mjere s aparatićem kojeg im prislone na prsa pa ako vrijednosti krenu rast vade im krv iz pete i šalju na analizu.
    Nama je stiga nalaz koji je hvala Bogu uredan tako sa idemo doma 🥳😊…sad čekamo 12:30h i vrime tako sporo prolazi.

Idete doma😊😊
    Joj, ja jedva cekam upoznati svoju gospođicu, ali nekako se neće osamostali od mene😅
    Kako si ti?
    ___
    39+4

mimoza
    26. Lipanj 2020. 10:45

Drage moje, ako jedan dan ne udjem na forum, vise ne mogu pohvatati sta ste pisale. Imam jos puno za citati, ali sam vidjela da je nasa evoyn rodila curicu i saljem vam puno pusa cure i puno cestitki mami i tati 🥰❤️ Zelim vam svako dobro uz vasu bebicu Milu. 
    Vrapcic draga, pored svega sto ste dozivili da dodjete do bebe, jos val se i to desi. Vjerujem da ce proci cim ta anestezija izadje iz krvotoka. Drzite se draga moja, jaka je nasa Greta. Saljem vam zagrljaj ❤️
    Trudnice moj vam je dobronamjerni savjet da pokusate ako ikako mozete, a moezete, da odradite porod bez epiduralne. Ja sam uspjela i ponosna sam na sebe i mnoge prije mene su uspjele, samo sam se time vodila. Svaka anestezija mora imati neke nus pojave, nemojte rizikovati. Zaista se porodjajna bol moze trpiti. Evo 16 dana nakon poroda, ja muza nagovaram da brzo pravimo novu bebicu. 🥰

ena0206
    26. Lipanj 2020. 10:55

Čestitke ptetkasicama nasim na punim tjednima.. 😍😍
    Ima li tko pregled danas? Ako ima-sretno!!
    Vrapcic nadam se da je Gretica dobro i da ste vec danas kuci.
    Sto se tice osoblja u bolnici i iskustva neugodnog koje si dozivjela - žao mi je i je mogu uopce vjerovati sto citam.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.