Totalno te kužim Danijela 😂. Tak i ja svoje gledam kad zaspu i počnu plitko disati, sve me neki strah uhvati😂 Mislim da je ok svaka 2 h nuditi papati, još i bolje dok sama počne tražiti. Kćerku su sestre nosile u dječju sobu na sunčanje eto OB Zabok koliko znam nema dekice za fototerapiju u sobi sa mamom nego samo solarije tj lampe…
Ona je samnom u sobi bila i jučer u toj dekici i danas pod lampom. Ali ovo s dekicom mi je izgledalo prestrašno, rasplakala san se kad san je vidila https://ibb.co/wh10r7t
Lampu san puno lakše podnila https://ibb.co/nCvdrkH
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Vrapčić cijela sam se stresla dok sam čitala 😪 ne mogu ni zamisliti očaj i strah koji ste prezivjeli. Grezica ce biti dobro, to je sada najvažnije 🤞🙏😘
.
Danijela i Polly, stvarno mi je žao zbog natečenosti. Očekujte da će kadtad nestati pa eto male utjehe.
.
Hrastova kora se može kupiti u bio bio. Ja sada pijem čaj za dojilje iz ljekarne i vrkute malo na dodam u tu mjesavinu.
.
Rose,draga bas mi je zao sto se mhcis s dojenjem. Stvarno tko nije rodio i vidio sto je dojenje ne smije riječi reci o tom procesu.
.
Mocho, stvarno je zena zeni vuk.
.
Eovyn, cestitam. Divno ime ❣️
Vrapčić hvala Bogu da je sve u redu, to je u konačnici najbitnije, pa će se i pretrpljeni šok brzo zaboravit 💓
Curke koje ste rodile peče i boli li vas dolje? Međica, vagina? Ja sam rezana i pukla. Ima li kakav čaj za ispiranje za to da što prije prođe?
Mene i pece i svrbi i boli i sve…umirem…
Mislim da je Žuža jednom pisala o čaju hrastove kore🤔
Nisam sigurna, ali probajte pitati u ljekarnama, ili bio&bio trgovinama….
Ja sam se napatila s gljivicama i prije trudnoće i sad, najgore mi je kad peče kad piškim i svrbi inace. Nadam se da cete naci nesto sto pomaze. Ja svakako pratim…
___
39+4
Kantarionovo ulje i octinosept ja mislim da se zove onaj sprej. I mokrenje u tusu pod mlazom vode. Znala sam i susit fenom da bude rana suha.. peklo za poludit i zatezalo i sve. Nisam ni vidjela.kad su mi konci padali jer sam samo pod vodom bila. Neznam kad sam koristila.wc papir mjesec i pol.sigurno ne .za veliku nuzdu koristim jos uvijek vlazne od straha da nes ne potegnem i odmah pranje. Pomaze mi sto imam kod wc skoljke mini tus i samo operem . Al kad me bas peklo nisam mogla sjedit na skoljci jer ne ustajanje bas bolilo i zatezalo pa sam piskenje radila u tusuuu.. meni je kombinacijs svega toga pomogla i proslo nakon 10 dana..ali najgori dio svega mi je bilo uoravo to!! 🤪
Mrvicak pitala sam evo muza, laze da bi se infekcija trebala vidjeti kroz koji dan ali da uglavnom bebe prodju bez ikakvih infekcija i da se zaraze, da je to rijetkost a da ako si zabrinuta da se javis pedijatrici.
Lordy sretnooo 💕🍀
Srce si!!! Hvala ti puno. Bas si mi olaksala. ❣️🙏Kako se primjeti za infekcija? Da ju znam pratiti. Mislim da je za sada zdravo dijete
Curke koje ste rodile peče i boli li vas dolje? Međica, vagina? Ja sam rezana i pukla. Ima li kakav čaj za ispiranje za to da što prije prođe?
Ja sam se napatila s gljivicama i prije trudnoće i sad, najgore mi je kad peče kad piškim i svrbi inace. Nadam se da cete naci nesto sto pomaze. Ja svakako pratim…
___
39+4
Kantarionovo ulje i octinosept ja mislim da se zove onaj sprej. I mokrenje u tusu pod mlazom vode. Znala sam i susit fenom da bude rana suha.. peklo za poludit i zatezalo i sve. Nisam ni vidjela.kad su mi konci padali jer sam samo pod vodom bila. Neznam kad sam koristila.wc papir mjesec i pol.sigurno ne .za veliku nuzdu koristim jos uvijek vlazne od straha da nes ne potegnem i odmah pranje. Pomaze mi sto imam kod wc skoljke mini tus i samo operem . Al kad me bas peklo nisam mogla sjedit na skoljci jer ne ustajanje bas bolilo i zatezalo pa sam piskenje radila u tusuuu.. meni je kombinacijs svega toga pomogla i proslo nakon 10 dana..ali najgori dio svega mi je bilo uoravo to!! 🤪
I ja bi sad vec probala S ali muz nece.kaze cekaj jos tjedan dana da bude 6 tjedna od poroda i da ginek da zeleno svijetlo🤣🤣🤣
Vecer svima, mi se vratili iz ikee i novog stana, umori ta ikea ko da sam kopala 10 sati.
Vrapcic zao mi je za traumu koju ste prozivjeli, vjerujem u snagu vas i male Grete i da cete brzo doma svi ❤️
Moja sogorica je uzimala taj caj od hrastove kore. Kad je prvi put rodila brat i j isli u ljekarnu i kupili i napravili caj od toga, stavili u termosicu, mislili da je to za piti 🤦🏼🤦🏼😂 uglavnom to je za ispiranje, ona je imala 10ak savova i pomoglo joj je.
Eovyn cestitam na curici prekrasnog imena ❤️
Dana pramenovi su top, super izgledaju. Ja idem u utorak na njih, ponukana tvojim uzbudjenjem 😂
Kako sam danas puno setala, mislila sam da ce mi nateci noge, i vidim na blagajni u bauhausu da svi gledaju prema mojim gleznjevima, al hvala Bogu nista. Evo legla sam i digla noge gore, nadam se da nece buknuti.
Vrapcic iskreno se nadam i ja da je do toga, da ce nalazi biti dobri i da idete sutra kuci! Vjerujem da ste pod stresom i zao mi je sta to sada prozivljavate ali isto tako vjerujem da ce Greta biti dobro ❤
Missy nikita mozete mi se javiti na mail msnoopy444@gmail.com da ne uzurpiramo temu ovdje
___
39+4
Da skratim postupak na minimum i ne iden uvik pod tuš, dok san imala hemeroide nakon svake nužde (bilo velike ili male) bi se prala odnosno ispirala onom bocom jane od 1l sta ima oni sportski čep direktno dok san još na školjci. Pa eto ako ideja ako je nekom tako lakše kombinirat 🙂
Dana odlicni su pramenovi 👌😊
Vrapcic kako ste uopce primijetili u 5h ujutro da Gretica ne dise? I jel daju da budes sa njom u bolnici? Netko je dobro napisao da sva sreca pa ste brizni roditelji 💗. Ako ti je tesko ne pisi al iskreno vjerujem da suta idete doma 😘
Rose uskoro ces i ti 😘
Rio ma nisam se mogla vise gledat, od 1.mj nisam ni izrast farbala ni sisala se 😮
Danijela 😘
Flo hvala i uzivaj 😁 meni je nakraju dosadilo ali izdrzala sam. Samo 4.5 sati 😂 imam, hrpu kose pa nikad kraja.
Mila hvala 😘
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji