Anavo Mokvice hvala cure 😘😘
Rio mi se bas patimo s tim spavanjem 😑
Danijela, suoer da idete doma ❤️
Black drago mu je da je sve u redu ❤️
Trudy pa sta joj smeta za grudnjak i gace 🤦♀️
Missy odlicno za pregled 😘
Baby girl 💜
Missy super za pregled!!
Vučica baš mi je drago da lijepo napredujete!! Nadam se da ćemo i mi uskoro tim stopamaEna ja sam isto okrivila vagu i odmah se čula s našom patronažnom koja je došla i na njenoj vagi smo imali 40gr više nego kod pedijatrice 💪 (vaga joj je 100% ispravna jer veli da je neki dan isprobavala one starinske batiće na njoj i još smo danas provjeravale s kilom zapakirane riže i pokazala je 1005(ovih 5gr je omot) tako da sam se na svoje oči uvjerila da je ispravna). Još sam im ja napomenula da je jučer vagan i da je bilo 3405gr (otpušten je s 3300) pa je rekla da je svejedno i 100gr u skoro 2tj malo. Osobno se ljutim na njih i njihove teorije jer kao i u trudnoći ne razvijaju se sve bebe isto i nekima treba dulje, nekima kraće, a bitno da beba izgleda zadovoljno što stvarno je. Probat ćemo ga još malo potaknuti s AD pošto su nam ipak tako savjetovali pa ćemo vidjeti da li stvarno ima nešto u njihovim teorijama ili ne.
Rio za žuticu nam je rekla da je bitno da ne ide na gore tj. da nije jače žut i obzirom da je samo na prsima da to zna i do mj. dana potrajati tako da ako vas slučajno zadesi ista situacija ne brini, vremenom će se sve povući.
BlackLioness super da si ih pitala pa da nisi bila gladna!! Eto ti ženske intuicije 😁
Kazem ti svi imaju svoje teorije... Mi smo bili 3 dana manje od vas, I 200 g u minusu od porodjajne I nitko nije radio paniku oko toga. Cekali smo tjedan dana za novo vaganje, iako je patronazna bila I u medju vremenu ali nije htjela vagat tako brzo. Meni je on poceo stalno traziti cicu preko dana, svakih sat sat I po, a onda po noci spava po 4 sata u komadu. Isto kaze patronazna nisu sva djeca jednaka I ne treba ga ni buditi kad spava a niti mu odbijati kad trazi jer "nije jos vrijeme". Svidja mi se njen stav.
A ovo za masku na porodu... Malom su padali otkucaji tokom trudova I morala sam dahtati kao ludjak po minutu I vise koliko je trajao trud da dobije kisika... Nema teoretske da bi to mogla s maskicom pa kako oni to misle???
Stigla Iris 3520 kg,48 cm,sve super prošlo.
URL = https: //lilypie.com]
Bila nama patronazna zadnji put 😊 napokon se mozemo kupati, samo nakon kupanja dooobro posusiti pupak i dalje 3x prasiti jos par dana. Od srijede dobio jos 100g..
Dobro da ga ne nosam jer mislim da bi mi ruke otpale sa njim 😂
Fenjer daju u Bubamari paket za trudnice, al nisu bas darezljivi, ja sam bila neki dan, imam karticu vec od prije, samo sad moram drugo dijete dodat, i pitam za taj poklon paket i jel utorkom popust za trudnice, i kaze onda je, dodite u utorak pa cemo to rijesit 🤦♀️
E kak sam sad ljuta! Sad bi se najradije vratila tamo i vikala na nju 😠 Ides u utorak onda? Javi sto si dobila, da li se isplati ici po poklon ili ne 😅
Cure,vezano za famoznu epiduralnu, evo ovo sto se dogodilo Vrapcic kaze muz da nema apsolutne veze s epiduralnom pogotovo nakon toliko dana nego su ginekolozi i pedijatri uvijek skloni takvom optuzivanju bez konkretnih dokaza. Kaze da ako i bude nuspojava one se odnose uglavnom na majku a rjedje na bebu a da se nuspojave vide unutar 24 sata, da svi ti lijekovi filtriraju i metaboliraju kroz majcine organe.
Lordy čestitke na malenoj Iris.. Bas lijepo ime. 😍 Neka je ziva i zdrava princeza mala. Mama tebi zelim sto brzi oporavak. Uzivaj s bebicom.., 😍
Pcelice super ti je vucica napisala.. Bezveze dizu paniku.. Mislim stvarno, bar bi doktori trebali malo pripazit na neke stvari i koliko to utjece na roditelje kad tako reagiraju.
Rio pod maskama? Ajme majko!!! Pa to je nemoguce.. Ima da umres pod maskom. Nisam mogla disati ni bez nje na porodu... Boze, sta sve nece smislit..
Stigla Iris 3520 kg,48 cm,sve super prošlo.
Dobrodosla Iris!! Cestitke mama, brz oporavak! 🥰🥳🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji