Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    26. Lipanj 2020. 06:23

Jutro krafnice. Ja se mogu pohvaliti samo sa 2 budenja, u ponoc i pol i u 1 ipol i onda do 5 nista 💪 mislim da je pomoglo sto smo lagano kliku pustili u boravku i dode do sobe, napokon se nisam prezojavala, a muz umotan kao, da je - 10 😂 a ja samo u potkosulji i gacicama i ak sam se i naspavala bez obzira sto sam od 5 budna.osjecam se bas poletno 😂 Vozila njega na posao da imam auto, pa idem vadit krv za stitnjacu, nadam se zadnji put u trudnoci 😁 i nadam se da ce ovaj put vidjet da samntrudna, zadnji put pred mjesec i pol mi rekao laborant da nije vidio da sam trudna pa da me zato nije pusti preko reda 🤦‍♀️ a nije ni tad da nisam imala trbuh, ali danas je jos uza haljina pa ce morat vidjet 😂😂
    Mene dolje toliko sve stisce, kad idem na wc jedva sjednem na skoljku, nadam se da se to ona okrenula. 🤔
    Trancie 😘
    Zvonkice, svaka cast uz talo malenu djecu i malenu razliku. 😘
    Lordy srrtno, cekamo viejsti da drzis krafnicu. ❤️
    Dora, divno te citati. Vidim snalazite se, u sto nismo ni sumnjali 💪 i, setnjice i kavice i cevapi, sve si namirila 😁 neka zasluzila si ❤️ velile puse ivici i marici 💜💙
    Curke koje pune tjedne, cestitke, i sretno svima na pregledu 😘😘

Baby girl 💜

Žuža
    26. Lipanj 2020. 06:25

Vrapcic moje curke su rekle da su to ovako- susile fenom da rana bude suha, spricale octeniseptom i na ulozak stavljale kantarionovo ulje. Bilo im je puno bolje od toga. Nisam znala da se za tu ranu moze i vaj kore hrasta. Meni je kod hemica jako pomogao. Pa nista nemas za izgubit osim koju kunu. Zao mi je zbog Grete. Nadam se da ste brzo doma i cete brzi zaboraviti na ovaj grozan dogadjaj. Puse saljemo 😘

Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 06:37

Bezzo1991

Čaj hrastove kore pomaže za to. Tako barem kažu da smiruje dolje bolove. Pokušajte🤞

A gdje se može nabaviti? Muž bio u par ljekarni i nema... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 06:38

Lordy

Vrapčić meni je pomogao Rivanol šta ga u apoteci naprave.Natopi se na uložak i onda on hladi šavove.

Hvala draga. 😘

Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 06:51

Mila7

Dana odlicni su pramenovi 👌😊
    Vrapcic kako ste uopce primijetili u 5h ujutro da Gretica ne dise? I jel daju da budes sa njom u bolnici? Netko je dobro napisao da sva sreca pa ste brizni roditelji 💗. Ako ti je tesko ne pisi al iskreno vjerujem da suta idete doma 😘

Sreća pa se desilo da smo i muž i ja bili budni iako je bilo 5 ujutro. Ona je slabo tu noć spavala i htjela je samo sisasti,  tada smo joj pripremili dohranu i pojela bočicu i lijepo se umirila, stavila ju na krevet i onda se to dogodilo, tako da smo oboje bili budni kada se to dogodilo. Eto sreća. 

Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 06:55

Mila sreća pa dok je hitna došla (iako su došli ekspresno brzo) je ona prodisala već. I da, s njom sam u sobi. Muž ne smije u bolnicu ući uopće. 

Vrapčić123
    26. Lipanj 2020. 06:56

Curke hvala na savjetima za ranu. Ljubim vas. 😘

Ely
    26. Lipanj 2020. 06:56

Mocho hahah to sam i ja prvo pomislila. 🙈
    Indy draga odakle sada to uz sve muke koje se nadju poslije carskog i sa dvoje bebe 😕 
    Dora lijepo je čuti da nam uletiš i malo se javiš, sigurno da je tempo ubitačan, stres na vrhuncu, a obveze neuhvatljive kada je riječ o malim beba, još dvije odjednom 🙈 drži se! Past će i ta velika porcija ćevapa, sad mi izgleda nevjerojatno da uopće vise ikada hoće, pa makar i mala hahaha. 

• anav05
    26. Lipanj 2020. 07:37

Dobro jutro cure i sretan petak svima koje pune tjedne😊
    Dora, lijepo je procitati koje slovo od tebe uvijek. Vjerujem da je tempo s njima dvoje lud, kao i kod Indy, ali da, sve ce to doci na svoje i popit cemo mi tu kavicu, ne brini. Čuvajte se vas dvije😘
    Dana, jucer sam totalno propustila reci da su pramenovi super, i neka si se počastila. U svemu ovom malo za sebe puno znači.
    Zmya, tebe sam sanjala noćas🙈 Muku si mučila s nekim tetricama i dekom za Petra koje si naručila jos u veljači🤔😅
    Vrapčić, vama dvjema šaljem ❤❤
    Lordy, sretno danas🥰
    Tipkamo se😘
    ___
    39+5

Mokvica
    26. Lipanj 2020. 08:04

Jutro curke! 😊
    Lordy sretno danas! 😊
    Kolacic jako lijepa priča. ♥️ Ja bih voljela da muž bude sa mnom, ali dobro ti je mama rekla, rodit ćemo mi i ako budemo same. 😁
    Eovyn čestitke! Želim ti brzi oporavak! I curka je dobila jako lijepo ime. 🥰
    Vrapčić sva sam se prestravila čitajući tvoj komentar. Nadam se da će nalazi biti dobri pa da ova priča dobije potpuno sretan kraj. 
    Dana super je frizura! 👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.