Mene moji savovi grozno peču, bole i svrbe.. Kad duze stojim na nogama udari mi neka bol doljevza poludit. Jucer isla setat-ma sanse nema..
Meni su objasnili kao da imaju ta neka 3 stepena pucanja. Prvi je samo par savova, drugi stepen je vise savova, a treci je za operaciju.
E ja sam bila na granici da odem na operaciju. 🙆♀️
Vrapcic znaci protrnila sam dok sam citala.post tvoj....uzas, ali bitno je da je sve navrime bilo... nadam.se da ce nalazi svi bit ok i da ste cim prije doma!!! Drzi se 💜
Danijela ne znam jesam se vise nogama ili postu nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣
Dana super je frizura 👌🤗
Toliko sam toga iscitala da sam sve pozaboravljala
LAKU NOC krafnice 💜
Ivcy, Mocho, Eovyn cestitam cure od srca na bebicama i zelim vam sto brzi oporavak! 😇🥰🎊🎉
Lordy sreto sutra! 💪🤞
Vrapcic ne znam sto reci, stvarno mi je zao sto vam se to dogodilo, nadam se da ce sve biti u redu i da sutra idete doma..drzte se 😘😔💕💞
Barby bas mi se nekako velika cini tvoja beba, mi smo dan razlike i nisam mogla ne primjetiti.. ja ne znam koliko moj ima ali cini mi se da je tvoja curka konkretna od pocetka 😁
Korona -stariji je isao cak tjedan dana u vrtic i to je to za njega do daljnjega..mama od nekog klinca, iz druge grupe je pozitivna, mali je srecom negativan, ali ne trebaju mi ti sokovi..ja si bila uzela i pomoc na par sati dnevno za mladeg i da ja mogu pocet pakirat i sredivat stvari jer cemo se seliti, ali i to je funkcioniralo tjedan dana i stvarno sam bila zadovoljna ali otkazala sam zeni jer dolazi javnim prijevozom i ovako je dosta aktivna pa ne zelim riskirati trenutno u ovoj situaciji..mi se za vikend vracamo na viksu, vise ne znam ni di cu roditi, i sada ko manijak pokusavam spakirati sto vise stvari za koje znam da nam iduca cca 3 mjeseca nece trebati dok ne preselimo, a zelim si olaksati da ne moram kasnije kad ce ih biti troje..i jos moram sredit robicu za bebicu i par stvarcica da bude spremno kad rodim..bas mi je prisjela cijela situacija i nekako me kraj ove trudnoce prilicno iscprljuje, ipak sam sve to odgulila jedno za drugim pa se sad vec osjeti na organizmu plus dojenje obojice..🥴🥴🥴
Vrapcic bas me prestravilo ovo sto si napisala! Ako je od epiduralne sok mi je, jer nikada nisam čula da to tako može biti. U svakom slučaju sada je u pravim rukama i dobro je da ste skontali na vrijeme. Nakon tvog posta sam se definitivno odlučila na senzor disanja, do sada sam se mislila treba li
mi.
Elena ja sam i danas bila na ctg i ocitavao je neke trudove koje i dalje nisam osjećala Haha.
Jedino me buni ako netko zna, prije 4 dana mi je doktorica rekla da sam otvorena 3 prsta, a danas doktor da sam samo 1. Ništa mi nije jasno kako oni to mjere 😅
Ely - rekla bi da doktor ima debele prste 😅😅😅 salim se, nemam pojma kak mjere
Zvonkica - pametno da idete na selo. Stvarno se otelo kontroli, sve i da je blaza verzija sad aktualna ne treba nam jos ibta strepnja uz sve car babinja 😊 I bome si ti to rijesila u nizu, svaka cast!
Vrapcic - mislim na tebe i nadam se da je sve u redu sada! 😘
Lordy - sretno sutra! 🎊
Vrapcic citam i ne vjerujem ...citam vas danima al nikako ne stizem jel uvjek prekinem pa dok nastavim nove stranice ..Drzi se ..mi se borimo sa grcevima malo kao doje al to im nije dosta pa dajem flasicu ...moja rana se otvorila curi niko ne zna kako ??!!cak moram i antibiotike da pijem ..tempo mi je sa momcica ne 200 vec 300 na sat ...saljem vam svima pozdrave ...i mnogo pusa za nase 33 bebice 🥰🥰🥰
Jutro/nocko cure moje lijepe drage!!
Vrapcic, Kaktusica, Indy vama sam uspjela istipkat mailove..♡♡♡
Ostale moje drage krafnice, evo kako i Indy pise, tempo je 300 na sat..mi smo ovaj tjedan hodali po pretragama i kontrolama, padamo s nogu i bez toga, isto muka s grcevima, al idemo hrabro dan po dan, nema predaje!
Razumijem da su moje potrebe, zelje i snovi(doslovno) pali na zadnje mjesto liste prioriteta, neke dane sam uzasno, neke tako tako, a neke ne znam ni sama od kud iscupam silnu pozitivu i budem odlicno bez obzira na umor 💪🏻💪🏻 svaki dan je prica i avantura za sebe! Mozda mi vise i od frizure i svega fali mirna opustena kavica i koji sat s vama, cesto mislim na vas i trudnice i mamice s rodjenim bebicama, nadam se da se snalazite i da je sve dobro! Najvise od svega se nadam da ce sve ove mukice proc i znam da ce doc nove brige, ali bit ce klinci veci, jaci, imat cemo povratne informacije i prave smjeskice, a ne refleksne i da cemo moc na jesen zbilja popit pravu kavicu 🙂 mi smo svaki dan u setnji, ali bome se zbog korone vise ne usudim sjest popot kavu vani, jezi ga..
Ljubac svima i budite mi dobro!!!
P.s. Dana, Rio i cini mi se Panda, uspjela sam naletit na vase divne trbusciceeee 🥰🥰
Kolacic i Selena usle u zadnjih 10 tjedana, stiglo toooliko bebica, kako vrijeme ludo brzo siba!!
Necemo se ni okrenut razmjenjivat cemo iskustva o torbama za skolu 🤭 Ena, u tvom postu sam se pronasla, ta prolaznost vremena i tuga oko toga me cesto sastavi, valjda hormoni jos luduju! Mimoza, dobro si napisala, psiholog bi trebao kad dodjemo doma, a ne u bolnici 🙈
P.p.s.
Veeeliki S ne stignemo kako spada, ali mali S da hahahahha
Pardon, ispala sam iz stosa i krafnastog zargona, porcija cevapa koju pojedem zadovolji tek dio apetita 🤣🤣 al uz guzvu u kojoj jesam, dobra mi je i mala porcija, ne smijem se zalit, znam da ima vegetarijanki 😅
E da i vidjela sam Petra, Gabija i Mikelea! 💙💙💙
Trebala bi bit jedna tema samo s fotkama da uspijem polovit sve, ovako napreskokce sto ulovim ulovim 🙂🤭
Zivjela Trancie, bar znam kad koja rodi 😘🥳
Dora - tebe je uvijek tako divno cuti ❤❤❤ I drago mi je da tvoje dvije strudlice tako lijepo uzivaju na svjezem zraku, da nam ti vec imas i cevape na meniju i da zvucis vrlo pozitivno i oporavljeno od silnih stresova! 😇 Tempo vjerujem da ubitacan, ali sve je to nagradeno duplom ljubavi! Svaka cast zeno, majko, kraljice 🥳🥳😘😘😘
Indy - pa kud te snade jos i ta nevolja uz dvije bebice 😬 Drzim fige da prode uskoro!
Sortiraj odgovore
Najstariji